peperonity Mobile Community
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
New to peperonity.com?
Your username allows you to login later. Please choose a name with 3-20 alphabetic characters or digits (no special characters). 
Please enter your own and correct e-mail address and be sure to spell it correctly. The e-mail adress will not be shown to any other user. 
This password protects your account. To avoid typos it must be entered twice. Please enter 5-20 alphabetic characters or digits (no special characters). Choose a password that is not easy to guess! Never disclose your password to anyone. 
This password protects your account. To avoid typos it must be entered twice. Please enter 5-20 alphabetic characters or digits (no special characters). Choose a password that is not easy to guess! Never disclose your password to anyone. 
Stay logged in
Enter your username and password to log in. Forgot login details?

Username 
CAUTION: Do not disclose your password to anybody! Only enter it at the official login of peperonity.com. We will never ask for your password in a message! 
Login
Stay logged in

Share photos, videos & audio files
Create your own WAP site for free
Get a blog
Invite your friends and meet people from all over the world
All this from your mobile phone!
For free!
Get started!

You can easily invite all your friends to peperonity.com. When you log in or register with us, you can tell your friends about exciting content on peperonity.com! The messaging costs are on us.
Meet our team member Marzus and learn how to create your own mobile site!

Adik ipar seksi - cerita.seks.1



Adik ipar seksi
Adik ipar seksi

Aku berkahwin pada tahun 2000 dan sudah mempunyai seorang anak lelaki yang comel. aku tinggal disebuah apartment tiga bilik disebuah bandar di selatan tanah air. Bilik tidur utama aku guna, bilik kedua pada mulanya kosong dan bilik ketiga aku buat setor.

Pada asalnya isteriku mencadangkan supaya bilik kedua disewakan, tetapi memandangkan masalah yang bakal datang aku tidak setuju. Bila adik iparku ,Zeera, tamat belajar dan ingin mencari pekerjaan aku mencadangkan dia duduk sama famili aku sambil tu boleh juga tengok anak aku yg semakin nakal.

Zeera ni muka bole tahan, bibir dia kalau tengok... fuh...tak bole tahan... belum tengok bodi dia lagi... aku selalu jugak jeling-jeling.. mana tak.. dia selalu pakai short sama sleeveless kat rumah.. tercabar iman aku... buah dada dia at least C cup.. bontot.. peh.. gred A la... orangnya slim aje... telan air liur beb.. tapi aku kena jaga line.. bini aku sentiasa ada.. dia tak kerja... lagi pun adik ipar.. dapat tengok aje la....

cerita ni bermula masa mentua aku naik haji... bini aku offer untuk jaga rumah kat kampong kat malaysia timur pasal bini aku ada sorang lagi adik yang masih sekolah... kita orang sama-sama balik kampong, tapi aku sama adik ipar aku balik semula untuk bekerja...

adik ipar aku ni kerja shif malam... jadi siang dia sentiasa ada kat rumah.. klau tak keluar dengan kawan-kawan dia... aku macam biasa keluar pagi balik petang.. cuma kadang-kadang lewat sampai malam....

Ada satu hari tu... hari khamis kalau tak silap aku.... macam biasa aku balik kerja terus balik rumah... sampai rumah senyap aje... mesti adik ipar aku ni keluar... aku masuk terus masuk bilik aku... sebelum masuk bilik aku sempat jeling ke bilik Zeera... fulamak...aku tengok dia tengah baring atas satu budak pompuan lain (kemudian aku tahu tu kawan dia)tengah buat 69... lesbian rupanya si Zeera ni...masa tu dua-dua dah bogel habis dah.. agaknye tengah syok tu yang aku balik dia orang tak perasan tu.. aku pun apa lagi.. free show beb.. aku tengok aje dari balik pintu... tu la first time aku nampak pussy si zeera ni.. peh.. merah jambu.. cukur licin lagi... yang kawan dia pulak tengah jilat pussy dia sambil jari dia mengorek-ngorek pussy adik ipar aku... aku agak Zeera pun buat benda yang sama pasal muka kawan dia tengah syok gila... batang aku semakin keras dalam seluar... sambil tengok aku usap-usap batang aku dari luar seluar...ahhh... tak bole tahan...
aku pun buka baju dan seluar aku diam-diam dan terus mengurut batang aku.... dah le bini tak ade kat situ...(is it good or bad?)... aku makin tak bole tahan... aksi dia orang makin agresif.... tapi masih tak perasan yang aku sedang menyaksikan adegan-adengan yang sebelum ni hanya dapat ditonton pada VCD/DVD aje.... aku nekad... aku mesti gunakan kesempatan ni.. bila lagi beb... hidangan dah tersaji depan mata... tapi aku tak nak buat dia orang terkejut.. nanti melepas beb...cammana yek?... perlahan-lahan aku pergi kat tepi katil....tiba-tiba kawan dia buka mata dan tengok tepat kat mata aku.. alamak...tapi dia tak tak buat ape-ape... dia bole kenyit mata sambil menjilat bibir dia.. kemudian mata dia meleret ke batang aku yang dah keras maximum... ini sudah bagus....Zeera masih tak perasan lagi pasal muka dia masih disembam kat pussy kawan dia... aku pun rapat ke muka kawan dia yang mengadap pussy si Zeera ni.. aku suakan batang akau kat mulut dia.. tanpa membuang masa terus disambut dan di sedut semaunya.. sah.. dia ni biseksual... agaknya adik iapar aku ni pun sama kot... aku tak bole tahan.. dari tadi menahan gelora... aku cabut batang aku dan aim kat pussy Zeera....apa lagi aku pun tekan dengan bantuan kawan dia... Zeera terkejutt dan terus memalingkan muka untuk melihat ape yang masuk dalam pussy dia...tapi dia bole senyum bila tengok aku....lagi aku tak bole tahan... dia kata dah lama dia tunggu saat ini...peh.. rupanya bukan aku sorang mengidamkan dia.. tapi dia pun sama...apa lagi...aku pun teruskan ayunan keluar masuk pussy dia.. kekadang aku saja cabut dan suapkan dalam mulut kawan dia... relaks aje kawan dia hisap dan jilat batang aku yang diliputi lendir Zeera... kemudian aku teruskan adengan sorong tarik sampai aku rasa nak terpancut...aku cepat cabut dan sumbat dalam mulut kawan dia...fuh...aku rasa tu la hari air mani aku keluar paling banyak...kawan dia siap sedut lagi lepas aku dah pancut... yang paling best...Si Zeera lepas tu bole cium mulut dengan kawan dia sambil bertukar-tukar air mani aku...kemudian masing-masing menelan dan mencium aku pulak... not bad juga rasa air mani ni....
tu la kisah aku dengan adik ipar aku..lepas tu aku dapat rasa juga pussy kawan dia tapi itu akan aku ceritakan di masa akan datang....
__________________




This page:





Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top