peperonity Mobile Community
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
New to peperonity.com?
Your username allows you to login later. Please choose a name with 3-20 alphabetic characters or digits (no special characters). 
Please enter your own and correct e-mail address and be sure to spell it correctly. The e-mail adress will not be shown to any other user. 
This password protects your account. To avoid typos it must be entered twice. Please enter 5-20 alphabetic characters or digits (no special characters). Choose a password that is not easy to guess! Never disclose your password to anyone. 
This password protects your account. To avoid typos it must be entered twice. Please enter 5-20 alphabetic characters or digits (no special characters). Choose a password that is not easy to guess! Never disclose your password to anyone. 
Stay logged in
Enter your username and password to log in. Forgot login details?

Username 
CAUTION: Do not disclose your password to anybody! Only enter it at the official login of peperonity.com. We will never ask for your password in a message! 
Login
Stay logged in

Share photos, videos & audio files
Create your own WAP site for free
Get a blog
Invite your friends and meet people from all over the world
All this from your mobile phone!
For free!
Get started!

You can easily invite all your friends to peperonity.com. When you log in or register with us, you can tell your friends about exciting content on peperonity.com! The messaging costs are on us.
Meet our team member Sandy and learn how to create your own mobile site!

Nostalgia Bersama Dewi Eilena Esham - cerita.seks.1



Nostalgia Bersama Dewi Eilena Esham
Nostalgia Bersama Dewi Eilena Esham

--------------------------------------------------------------------------------

Chapter 1

Bayu dari Selat Melaka bertiup kencang petang tu. Mentari kian memulakan perjalanan untuk berlabuh ufuk barat. Aku lihat Dee merenung jauh. Balkoni resort kat PD ni memang mengadap laut, kekadang Sumatra pun boleh nampak. Dee berpeluk tubuh, nyata singlet nipis yg dipakainya tidak dapat menahan sejuk yg melanda. Mengerbang rambut Dee, terurai dan melambai-lambai ditiup bayu.


Sesekali rambut yg ikal itu menutupi wajah Dee yg ayu, wajah yg, pada diri aku, amat memikat. Taklah lawa atau gorgeous bagai artis atau model, tapi, entahlah, pada aku, natural dan exotic. Dee yg hitam manis, jarang bermekup hanya lipstick selapis tapi sentiasa nampak anggun. Mungkin complexion kulitnya yg semulajadi halus menyerlahkan keayuannya, yeah, that’s it : Natural beauty.


Aku pantas bangun menuju ke arah Dee. Ku rangkul kemas tubuhnya dari belakang. Dee membalas dengan memeluk tangan kiri ku dan pipinya disandarkan ke lengan ku.


Hangat badan Dee terasa mengalir ke badan ku. Ku cium rambut Dee dan jejari ku terus bermain pada reroma di lengan Dee. Sudah habit aku. Reroma lebat di lengan Dee adalah salah satu tarikan pada ku. Fetish agaknya, namun, dah selera ku begitu. Dee kurang gemar aku berbuat demikian. Geli katanya. Tapi kali ini Dee merelakan. Ku kuis perlahan, ku putar dan jejari ku terus bermain dgn reroma itu.


Khayal dan leka aku bersama Dee dalam pelukan. Kami berdansa tanpa bergerak. Deruan bayu menjadi irama kami dan seluas pemandangan lautan di hadapan adalah lantai tarian kami. Dua tubuh yg tak ingin terlerai. Dua jiwa yg tak ingin petang itu berakhir.


Ku pusing Dee menghadap ku. Kemas tangan ku merangkul pinggang Dee yg terus memeluk badanku lalu membenamkan mukanya ke dada ku. Sejenak tubuh ku dan Dee bertaut bagai menjadi satu. Aku biarkan diri ku ini untuk lemas dalam pautan Dee seketika. Ku kucup dahi Dee perlahan.

Ku larikan ciuman ke pipinya. Jari ku mengangkat dagu Dee dan bibir kami bertemu. Jiwa ku menghirup setiap titis kemanisan dari bibir Dee. Lembut kucupan kami, liar pada ketikanya, berbicara dua pasang bibir tanpa kata-kata, mencari terus mencari tiada hentinya.

“do u know how much I love u, Dee?” ucapku memecah sunyi tika bibir kami berpisah.

“nope..” jawab Dee ringkas..”tell me” Dee menduga bersama senyuman yg tak perlu ku lihat, namun aku tahu, Dee tersenyum ketika itu.

“do I have to, baby..?” aku pula menduga

Dee diam, menyembunyikan wajahnya jauh ke dada ku.

“Jimi, tell me..please, tell me that tonite will never end” Dee bersuara dengan nada terhenti-henti menahan hiba di jiwanya.

Tangisan amat hampir dan aku amat mengetahui pada bila bila saja airmata Dee akan bercucuran.

Aku terus mengeratkan rangkulan.

“u know I can’t make that kind of promises, love” aku cuba menenangkan Dee “with all that been happening lately, I can’t…” tidak sempat aku menghabiskan kata-kata. Dee meleraikan pelukan kami dan terus meluru ke dalam, diiringi esakan air mata..

“hhmm..” bisikku di dalam hati.

Macam dia tahu jer aku nak break the bad news malam ni, malam terakhir aku akan bersama Dee. Aku biarkan Dee. Memang selalu begitu. Aku tahu Dee perlukan masa untuk bersendirian. Biasalah tu, biar lah dia pergi layan perasaan kejap. Aku releks kat balkoni sambil pasang dunhill sebatang. Sejuk melanda, tiada lagi kehangatan tubuh Dee, ditambah pulak aku memang tak berbaju.

Mentari kian berlabuh. Suasana semakin damai, camar berterbangan pulang. Aku masih berdiri di balkoni mengamati kaki langit yg akan bercantum dengan lautan tidak beberapa lama lagi.

Memang tak diduga aku dan Dee menjadi serius begini. Memang betullah apa yg aku baca tentang office relationship, selalunya berakhir dengan extra-marital relationship.

Tapi, aku dgn Dee lain-lain ofis!. Hahaha, ketawa kecil aku dalam hati dgn statement tu, mungkin nak sedapkan hati sendiri kut. Tapi, aku rasa aku yg bersalah. Nanti, memang aku yg bersalah! Ambil kesempatan. Dee memang banyak problem dan aku kenal dia pun bukan sehari dua, sejak dia sekolah lagi dan aku mengaku, sejak first time aku jumpa dia, Dee menjadi fantasi aku, menjadi wanita imajinari dalam mimpi-mimpi berahi ku.

Tapi aku bendungkan perasaan tu. Aku simpan jauh dalam lubuk hati ku betahun-tahun lamanya. Jauh tapi dekat dan sentiasa bermain-main di dalam kepala aku.

Tak dapat aku padamkan fantasi aku tu. Walaupun aku tahu, Dee tu girlfren adik aku sendiri, si Joie. Dee 16 tahun jer masa mula datang rumah aku. Joei bawak ke rumah, dgn baju skolah lagi. Kekadang baju kurung, kekadang pakai blouse.

Ada jugak datang weekend dgn mini skirt. Kekadang dgn jeans ketat dan Dee got the nicest ass, sampai sekarang pun. Aduhai, mencabar dan mengundang. Ada jugak aku terperasan (atau aku syok sendiri) yg Dee ni macam teasing aku jer. Selamba duduk depan aku dgn mini skirt sampai pangkal peha, free show utk aku agaknya.

Aku ada tanya Joie masa dia mula bawak Dee balik rumah; “Jo, gefren ko tu adik si Kochis kan? nama dia sapa haa?”

“Dewi Eilena” sambut Joie

“dewinilwana? Ko biar betul, cam nama anak India jer Jo…hahahaha” aku gelakkan adik aku tu

“woi..aparaa…” Joie menjawab dengan nada kuat, bengang ngan gurauan aku

“adik Kochis tu, ko tahu, kecik kecik dulu tu pakai suar dalam jer main kat garden ..mak ai..dah besar sekarang..” baru aku teringat.

Adik si Elzam member aku, nick Elzam ngan gang kat situ Kochis, aku dah lupa pun dia ada adik, ye lah, kitaorang masa time-time early teens dulu mana lepak sangat kat rumah, yg aku tahu rumah Bob jer jadik port dari pagi sampai senja sampai ke pagi.

Selang beberapa hari, masa Joie pergi beli makan tengahari, Dee yg lepak kat umah aku buat homework datang sergah aku.

“abang Jimi, abang jahat, panggil saya anak india..” siap dgn mucung panjang sejengkal masa cakap tu.

“.cis..kaki mengadu lak si Joie ni..” aku berbisik dalam hati

“ahaks..ala abang gurau jer ngan Joei, tapi kan..emmm..nengok kulit u ni, gelap semacam jer, memang ada tokoh anak India..hehehehehe..nama pun dewi..nama anak india tu cam dewi letchumi ker dewi kumaresan ker .. hehehehehe ” lagi aku saja apikan si Dee

SSSrrrrraaaappppp!!!!! Melayang buku sekolah atas kepala aku..”adehhh!” brutal budak ni, nasib tak kena aku

“abannnggg..jgn la..abang panggil Dee jer buleh tak?” rayu Dee

“huh..mana dapat dari dewi ker dee? kalau Diana ker lojik gak”

“initial saya tu, D-E-E stands for Dewi Eilena Esham”

“oh!”

Semenjak dari tu, Dee dah macam anak emak aku jugak dan aku rasa dia duduk rumah aku lagi banyak dari dia kat rumah dia sendiri. Baguslah, mak pun memang nak anak perempuan, sebab aku ngan adik beradik aku, lima-lima jantan.

Aku perhatikan Dee dari jauh, aku kenali diri dia yg sebenar, dari percakapan dia, pergaulan dia dan jugak kekadang aku ada tanya ngan Kochis pasal Dee ni, tapi aku cover, aku kata Joie suruh tanya.

Aku lost contact dgn Dee untuk beberapa tahun bila aku belah ker overseas study dan kerja kat sana. Belajar bukannya pandai aku ni, tapi aku natural talent la, kelentong jer lebeh masa buat exam dan entah macam mana result ok gak, tapi sebab BM kantoi tak dapat masuk U, aku sambung Form 6 berbekalkan ke-tere-an aku dalam sukan, wakil state dalam track and field, aku sambung menghabiskan boreh adala, bukan belajar sangat pun.

After Form 6 adalah setahun lebih aku jadi VIP sebelom bapak aku mengnyahkan aku ke overseas. Dalam masa tu, aku perati jer Dee pada jauh, pergaulan dia ngan Joie, ngan mak bapak aku. Fantasi tetap fantasi, especially bila Dee pakai baju skolah.

Masa malam nak antar aku kat airport, Dee pun ada, tapi tak lekang sebelah Joie ngan mak dia, mak si Elzam pun ada nak antar aku tapi si kimak tu sendiri tak datang, apa punya kawan la, aku relek jer, tak kisah sangat. Masa tu aku duk sibuk layan kimak-kimak seperjahatan aku yg lain yg bakal aku tinggalkan.

Exactly sebelom aku masuk boarding hall, setelah berbye bye ngan sumer orang, Dee tarik aku, dia salam tangan aku, dia cium tangan aku. Aku tanya Joie mana, Dee kata dia pegi amik kete. Aku nampak tears in her eyes dan tetiba, dengan sepantas kilat Dee peluk aku, cium aku kat pipi dan terus lari. Terkedu aku kejap.

Adalah aku balik sekali-sekala dan Joie masih setia dgn Dee dan Dee pun setia kut dgn Joie. Namun aku tahu Dee ni liar sikit. Dee ni very independent girl dari sekolah lagi. Intelligent dan juga amat licik. Street smart lah kata orang. Dalam gitu, aku tahu masalah dia dengan family dia.

Si Kochis ada gak citer berapa tensyen nye mak bapak dia ni ngan is Dee, degil ya amat. Lari dari rumah tu kira biasa lah tu. Si Joie ngan bapak aku la yg tulong cari, bawak balik, pujuk bagi nasihat, tapi tak jalan.

Kemudian, Joie ngan Dee kawin, dapat anak 1 orang. I guess Dee finally grew up. Takpun mak aku yg suruh dorang kawin. Wow, she grew up really good. Dorang kawin dulu dari aku. Aku balik kejap tengok dorang bersanding.

Happy gak at last Joie dapat jinakkan Dee ni, tapi risau gak sebab si Joie ni pun bukan betul sangat. Adik aku Joie ni pun pelik skit. Bangsa ikut kepala dia sendiri, tak makan diajar atau ditegur jugak. Masuk line entertainment, line orang glamour dan selalulah Dee ni kena tinggal.

Dee pun tak la innocent sangat, husband keluar depan, dia keluar belakang ngan member-member dia. Rumahtangga tak terjaga. Anak dorang pun mak aku yg jaga.

Aku balik sini for good a few years after dorang dah kawin. Aku pun kawin jugak after that. Selama bertahun-tahun lepas tu contact aku dgn Dee cuma bila ada gathering famili jer. Ialah dah jadik adik ipar siut, tapi, dalam tu pun, bila aku terpandang Dee ni, serta merta kepala otak aku kembali ke alam fantasi aku.

Masalah jugak, mana nak jaga hati adik aku, tapi si Dee ni makin bermain dlm kepala otak aku. Aku keliru. Aku cuba lupakan. Padahal masa kat States dulu, berapa banyak pompuan aku dah tibai, berbilang bangsa, berbagai bentuk dan rupa, tapi bila aku sunyi, Dee jugak yg muncul. Aku ingat bila aku dah kawin, akan hilanglah fantasi aku, tapi kejap jer, selang dua tahun lebih, fantasi Dee muncul balik.

Jarang-jarang aku balik rumah mak aku sebab nak avoid si Dee dan kalau balik pun aku tak cakap ngan Dee, aku ignore dia. Tapi biasalah, susah, famili memang rapat, so kena lah bertegur sapa beramah mesra gitu gitu.

Puas aku cuba, tapi sebab dah naluri jantan dan aku pun nafsu tinggi jugak, aku tewas untuk melawan desakan memenuhi fantasi aku walaupun bertahun tahun berlalu aku tak dapat lupakan fantasi aku.

Fast forward skit, aku dapat satu project yg memerlukan kepakaran Joie dlm bidang dia dan akupun arrangelah meeting ngan adik aku ni. Tup tap tup tap, dia pun setuju tapi disebabkan dia tengah ada project lain, dia suruh aku liaise dgn Dee ajer sebab Dee pun dah tak keje sejak kebelakangan ni dan kenal ramai contacts yg boleh tolong dlm project aku tu.

“..beeeep…." tetiba deskcomm kat opis aku berbunyi

“Jim, ada someone on the line..tak mo cakap sapa, a gal” cebek Iza, secretary aku yang juga merangkap “gelifren” aku time time terdesak, macam jeles jer bunyinya si Iza tu.

“yeap..hello.?” aku punya stail jawab call, aku angkat ganggang, aku tak pakai handsfree, sebab sure si Iza pasang telinga punya

“its me” suara halus menjawab

“me? me, who?” aku heran jugak, sapa pulak ni

“Dee laahh!..”

“ler..hehehe..heyyyy..how are u girl?” aku cuba cover line sebab aku lupa aku yg tinggal message utk Dee call aku balik

“biasa jer..so whats up?”

dan aku pun menceritakan tentang project yg aku secure tu dan persetujuan Joie supaya aku liaise dgn Dee pasal Joie takda masa dan akan monitor progress secara ad-hoc jer.

Apalagi, sejak dari tu, memang aku dgn Dee asyik meeting memanjang. Mula-mula takde apa-apa la, Dee ni memang intelligent, dia tahu apa yg aku nak dan idea-idea dia bernas.

Rajin pulak tu. Suruh buat satu benda, sampai 4 ke 5 benda siap. Report aku belom mintak, dah ready. Meeting aku belom nak panggil, dah dischedulekan. As usual, lepas meeting dgn client atau prospective vendors, aku dgn Dee pegi minum la.

Dari situ aku makinlah bertambah feeling kat Dee ni. Cara dia cakap, cara dia bersembang mengeluarkan idea memang fantastic. 3 jam duduk dgn Dee tak boring. Kitaorang berbual tentang segalanya dan aku ingat aku tere bab-bab general knowledge tapi Dee pun boleh tahan. Cuma bila cerita pasal sports, dia kalah skit, aku kena ajar dia dan dia cepat tangkap.

The breakthrough satu hari, masa tu kat Uptown dalam pukul 2 pagi, aku dgn Dee duk lepak lepas discussion, Dee said something yg memang aku tak duga.

“can I trust u with something I want to say?” Dee memulakan

“yeap.. I‘m no stranger, aint I?” jawabku

“I’m thinking of asking for a divorce from Joie”

“Huh…” hampir menyembur Nescafe tarik yg aku minum “u are not serious are u?” tapi dari air muka Dee, aku tahu she’s dead serious.

Dee mula bercerita tentang masalah yg dia hadapi, semuanya dari A to Z dan aku hanya memberikan respon yg sesuai pada masa yang sesuai. Aku biarkan Dee meluahkan segalanya sampai berlinangan air mata. Bila dah lega, Dee senyum kat aku.

“Why are u so nice to me?” tetiba muncul soalan dari Dee

“nice? Well, I just can’t resist u, u know that, and I just want to be on your good side. U don’t like it?” aku menjawab

“don’t get me wrong now, I loved it, these past few months we are together is the happiest moments I had for a long, long time”

Aku pun make my move, aku pegang tangan Dee, sampai sekarang aku ingat perasaan aku masa tu, aku tenung mata Dee sedalam-dalamnya. Aku cium tangan Dee.

“I can only say that things will get better for u and I will always be there for u” tanpa melepaskan renungan ku pada Dee. Kalau tak kerana kat tempat public kat Uptown tu dan memandang kita kat Mesia, memang kat situ jugak aku cium Dee dan aku rasa Dee pasti membalas.

Kemudian, kami berbual-bual kosong tetapi kali ini, tangan Dee aku gengam disepanjang perbualan.

Mesra sungguh dan aku terasa amat happy se happy happy nya. Pukul 4 pagi baru aku hantar Dee balik dan ketika keluar kereta, aku cium lagi tangan Dee. Ada satu macam kelainan pada wajah Dee masa dia keluar kereta. Wajah yg menampakkan kegembiraan dan menahan kesedihan pada masa yg sama. Dee cuba mengeluarkan kata-kata, tapi, terhalang oleh sesuatu dan terus masuk ke rumah.

Semenjak dari tu aku mula layan Dee like a lover. Memang aku tatang dia bagai menatang minyak yg penuh. All the romantic things yg aku tahu, aku curahkan kat Dee. She was my angel and I was her guardian.

Valentine’s day aku hadiahkan dia gelang emas, tersorok dalam 2 dozen roses yg aku hantar. Bezday dia aku bagi jam Gucci dan of and on aku beli baju (luar dan dalam), beg tangan, kasut sumer-sumer la complete.

Setiap kali meeting selesai, kitaorang gi Clubbing and how I love dancing ngan Dee ni, especially slow-dance, atau pegi late supper merata KL ni, tapi selalu kat Uptown la. Pertahan Dee aku kikis skit demi skit.

Aku tahu, Joie hati batu, langsung tak romantic, so aku berikan pada Dee apa yg dia tak dapat selama ni – belaian dan kasih sayang. Berjalan sekarang sudah berpimpin tangan dan selalunya, kalau takde any appointments, kitaorang tengok wayang. Heh! cam muda remaja terasa.


Chapter 2

“jimi..!”

tersentak aku dari lamunan terdengar Dee memanggil aku.

“yeah baby..” aku menjawab

aku toleh, Dee kat dalam, aku tengok dah siap mandi dan memakai t-shirt aku sebagai baju tidor, t-shirt jer dia pakai ngan panties Mark & Spencer yg aku beli, fuh! shes radiant, dgn rambut masih basah dgn muka yg fresh lepas mandi, aku perhati Dee dari atas sampai bawah, kaki dia yg slender, peha dia yg halus, perut dia yg flat, breast dia yg mengkal (34B), leher dia yg inviting, rambut di paras bahu, lurus dan tak tersusun ala-ala grunge

“oh.. I love this woman” jerit batinku

aku buang putung dunhill ke bawah dan aku masuk ke dalam, sliding door balkoni tu aku biar terbuka, saja aku ingin hembusan bayu menjadi orkestra utk malam itu

“sit down baby” aku pelawa Dee ker sofa

Dee duduk, aku ke drawer ambil sikat. Aku menghampiri Dee dari belakang lalu ku sikat rambut Dee. Rambut yg panjang mengurai, rambut yg menyerap peluh di dahi Dee utk sekian kalinya apabila Dee dan aku bergelumang dalam irama asmara yg hebat, rambut yg ku belai selalu.

“so whadaya think of it?” Dee bertanya pendapat aku tentang lagu yg berkumandang kat channel MTV yg terpasang

“I like it, kinda remind me of u and I ..” aku membalas.

Sebenarnya aku dah lama tak ikuti peredaran music baru ni. Bagi aku Deep Purple dan Pink Floyd adalah segalanya tentang muzik, lagu lagu atau band band lain tak penting bagi aku, apatah lagi boy bands, lagi la tak wujud dalam dictionary music aku. Bagi aku lagu lagu lain adalah hanya bunyi bising yg menyemakkan telinga aku.

Tapi lately Dee lah yg mengajar aku berjinak jinak dgn new age music ni; Linkin Park lah Hooberstank (betul ker ejaan ni?) lah dan entah apa apa lagi, nasiblah music appreciation aku mantap, dapatlah aku membezakan lagu yg ok dgn yg tak ok.

“well, for your info or if u hadn’t notice lately, I’m not your son..” gurau Dee

“yer la, I know..but the line tu which goes like - “u can be my someone, u can be my scene, u know that I will protect u from all of the obscene” - really touch me deep. U are my scene, Dee and u are my someone and only one right now that I really care about..”

terus aku geselkan bibir aku kat tengkuk Dee, aku kiss sekali tengkuk dia “uhhh..” Dee mendesah dan terus memegang tangan kiri aku. Dee memberikan ciuman kat belakang tangan aku, aku continue sikat rambut Dee

“thanks Jimi, every time I’m with u, I feel so alive..and..” Dee diam tetiba, tidak meneruskan kata kata. Aku terus menyikat rambut Dee, tersusun rapi sekarang, aku rasa macam hairstylist kat Sungai Wang jer

“go on..i want to hear it..” aku mengujar. Ingin sangat aku mendengarnya. Selama aku dgn Dee ni, tak pernah sekali pun terucap “I love U” dari mulut Dee kepada aku.

Ianya menjadi misteri pada ku, kenapa Dee tak tergamak mengucapkan kalimah tu walhal aku tahu sayang dia kat aku sedalam lautan.

“Jimi..u know how I feel about u, u know me so well, even better then Joie knows me..u are my life, u are my inspiration and u are everything to me..” balas Dee

“yeah..i’m all that except I don’t have your love, is it? aku terus menduga sambil tangan ku dalam gengaman Dee. Rapat ke pipi Dee. Dee mencium tangan ku sekali lagi

“what is love, Jimi…tell me..”

“love is u, Dee..for me love is u” dan aku terus merangkul Dee dari belakang.


Dee menoleh kepada ku, kami saling berpandangan, bibir Dee rapat ke bibir ku, mata Dee terpejam, tangan Dee memimpin pipi ku dan kucupan dari Dee berlabuh di bibir ku

Dee menganjak sedikit di atas sofa, kucupan tidak dilepaskan, aku masih dalam rangkulan Dee dan ku alih badanku ke depan sofa, ku angkat Dee dengan lembut dan aku duduk diatas sofa, Dee ku letak perlahan atas riba ku dan kini dengan selesa aku dan Dee terus menikmati keasyikkan di bibir masing masing.

T-shirt yg Dee pakai ku singkap keluar dari tubuhnya, rambut Dee terurai kusut dan mulutku menjamah setiap inci, setiap sudut, setiap ruang di dada Dee. Panties Dee telah ku usir jauh dan seluar Bermuda aku pun telah lenyap meninggalkan kelakian ku yg menanti sarangnya. Dee menurunkan pehanya perlahan di atas ku.

Bibirnya mengetap menahan erangan, matanya tertutup menahan nikmat tusukan dan aku kekar, keras memasuki rongga basah Dee yg mengepit, membalut, menyelubungi aku dengan kenikmatan.

Dee merapatkan mukanya ke muka ku. Wajah bertemu wajah, dahi bertemu dahi dan hidung bersapa hidung. Ku renung mata Dee, Dee merenung mata ku, Dee tersenyum dan kami beralun. Irama bayu menjadi teman kenikmatan. Dee menjadi penentu rentak.

Aku biarkan. Biar dia merasa nikmat sepertimana mahunya, disudut mana hendaknya, dari arah mana inginnya.

Dee mendongak, hanya rangkulan tangannya di leherku menahan dia dari jatuh kebelakang. Aku menahan hentakan Dee, aku menunggu henjutan demi henjutan peha Dee dengan sabar.

Menikmati keindahan tubuh Dee dari bawah, memerhati buaian dada Dee, kagum aku dgn pemandangan seorang wanita yg berada diatas ku, yg tenggelam dalam lubuk nikmat, yg sedang dibuai gelora kesedapan. Mata Dee sudah tertutup rapat, rambut Dee sudah mengerbang, beralun mengikut rentak Dee memacu kelakian ku seadanya.

Kepala Dee beralih ke kiri ke kanan dalam pergerakkan rawak, tiada menentu. Deruan bayu berduet bersama erangan dan desahan erotik dari mulut Dee. Laju Dee berbuai di atas ku, laju dan terus laju dan ketika aku menyuap puting Dee ke mulut ku dan ku sedut kuat, Dee meledak dalam letusan kenikmatan yg menular ke seluruh tubuhnya.

Dee menjerit tanpa suara dan hanya kerutan mukanya dan geliat seluruh tubuhnya memberi tanda kuatnya gegaran orgasma yg dialami. Dee meronta-ronta di atas ku menahan nikmat. Ku peluk Dee di dada ku, kepala ku di bawah dagunya, aku biarkan dia mengejar nafas tanpa diri ku keluar dari rongga kenikmatan yg ku rasa masih berdenyut-denyut menahan sisa sisa orgasma yg kian surut. Dee senyum kepuasan.

“now its your turn..” katanya sambil menggelongsor turun dan duduk di lantai di celah kaki ku, Dee menjeling kat aku dari bawah

”may I?” dan Dee terus bermesra dgn tunggak keasyikan aku yg memang menanti perbualan dengan bibir dan lidah Dee.


Chapter 3

“..beeeep….” deskcomm opis aku berbunyi

“Jim, Raymond, Capital Venture on the line and jangan lupa, 3.00pm appointment, nanti Dee will submit the proposal by lunchtime” Iza memerintah

”officialnya minah ni semenjak-duamenjak ni” aku gelak sendiri “thank you yanggg..put the call thru yer sweetheart”gurauku kepada Iza

“pwwwbbbhhhhtttt” kedengaran jawapan dari Iza

dan aku dengan Raymond berbincang dan pada akhir perbincangan, aku persetujui offer Raymond buat presentation kat Langkawi selama dua hari hujung bulan nanti.

Tepat 12.30pm Dee masuk bilik aku. Bammm! Dee campak proposal atas meja aku.

“here, I cant do it, u better get some else to do it!” bentak Dee, terus dia duduk atas sofa bertentangan meja aku. Dee keluakan tisu, lap air mata.

“aperhal pulak ni” tercetus dalam fikiran ku “whats wrong Dee?”

Dee diam.


Aku diam. Pasang dunhill sebatang.

“Joie is making me sick, really, I can’t stand him anymore, I want out Jimi, its really really over this time, dah banyak kali I jer mengalah, but not this time” Dee mula berbicara

“I’m thinking of moving out from rumah mak”

“Huh! Damn, this is serious!” aku pulak naik angin. Aperhal la pulak adik aku sorang ni buat perangai. “What did he do this time?” aku menyoal Dee

“No need to ask, u know your brother kan.”

Noktah. That’s it. End of conversation. Aku tahu, kalau Dee tak mau bagi tau, pujuk macam manalah, tak kan dia bagi tau. So better wait. Nanti dia sendiri akan bukak cerita. Tapi aku boleh agak la apa jadik. Adik aku tu aku tau sangat. Aku relek menikmati dunhill.

Selang beberapa minit, sempat habis dunhill sebatang, Dee berenti dari tangisan. Memang agaknya nak lepaskan geram dan marah, so aku jadi mangsa sebab Dee tahu, aku akan settlekan problem dia, walau macam mana beratpun.

“Ok, some good news” aku cuba tuka topic “Raymond wants this presentation by end of the month, Langkawi, we treat it like kinda short holiday, u agree?”

Aku pun brief Dee tentang business proposal dgn investment analysis yg Raymond nak dan aku bagi outline all the angles yg kena cover. Dee angguk jer, best kerja ngan Dee, takyah explain bebanyak, dia tau what to do.

“yeah..i would like that very much” dengan senyuman Dee membalas

Aku beep si Iza - “Iza, u call Zizi kat Saturn Entertainment, tell her meeting pukul 3 ni kensel, temberang la anything, I ngan Dee ada urgent work to do, ok, thanks”

“Haaa, why did u do that and what urgent work?” Dee terpinga-pingga

Aku senyum, “trust me, u gonna love this”

“u never fail to amaze me Jimi..why la..emmp..never mind”

“lets go” sambil aku ambil kunci kereta

Dan satu tektik nak pujuk orang pompuan ni, kalau dia tengah serabut masalah ker marah ker tension ker, bawak gi shopping, especially beli kasut. Entahlah, aku pun tak tahu la apa connection pompuan ngan kasut, tapi korang cuba lah. Aku gerenti.

Star Hill hala tujuan kete aku. Dee kat sebelah dan memang syarat kalau drive dgn aku, tangan kanan dia mesti ada kat atas peha aku. Dalam 30 minit lepas nangis, sekarang Dee dah macam a little girl in a candy store.

Ha..pilih lah kata aku, aku nak buat call sekejap.

Selang dekat sejam (sejam pilih kasut? Ini pun misteri wanita yg kita sebagai lelaki toksah nak fahami, just take it as it is) Bruno Magli suede kaler hitam RM1,280.00 tunai (tak la, sign jer credit card company bayar) dibungkus oleh amoi salesgirl yg tersenyum sampai ke telinga. Senyum besar la ko, commission masyuk lebat ari ni.

“Where to now?” tanya Dee

“Lunch amongst the clouds” kata ku

“U’re kidding”

“Have I ever kid u when it comes to making u happy?”

Tak la naik ke awan, aku ke Bukit Antarabangsa, apartment member aku yg aku call tadik. Sumer dah set, simple lunch member aku orderkan pizza sebelum dia memberambuskan diri dia. The lunch tak penting, yang penting, atmosphere. Memang cun apartment member aku ni. Tingkat atas sekali, Penthouse dan decoration pun first class.

Apa taknya, mak bapak punya duit. ******* Baru lah katakan. Aku pasangkan Jethro Thall kat built-in entertainment unit, tak sampai seminit, Dee campak, masukkan Linkin Park. Boleh lah bedal jer.

Aku relek berdua ngan Dee dalam apartment tu, makan, borak, makan, minum, gurau senda, jokes lucah and plainly enjoying each other’s companion. Aku tengok Dee so vulnerable. Sayang ada, kesian ada. Aku relek atas carpet sambil tengok Dee yg tengah meninjau pemandangan dari apartment tu. Memang fantastic. Dah la atas bukit, tingkat atas pulak, memang nak mencecah awan.

“u want to get comfortable?” aku menyoal Dee sebab aku tengok suit yg Dee pakai tu cam merimaskan dia jer.

Aku pun geledah bilik belakang tu dan jumpa la plain t-shirt dgn boxer shorts yg dalam plastic lagi. Aku koyakkan plastic, aku bagi Dee t-shirt ngan short tu.

“where do I change?” tanya Dee

“right here la, in front of me” aku mengacah “theres nuthin on a woman’s boday that I haven’t seen..hehe”

“yeah right, but u haven’t seen mine” Dee membalas dan masuk dalam master bedroom

Damn! Aku menyumpah. Memang fantasi aku to see Dee undress in front of me

Oh my gosh! Tu la yg first sekali keluar dlm kepala otak aku bila nengok Dee keluar dari bilik pakai shorts.

“What??” Dee terpingga pingga nengok aku yg terlopong perati dia

“err..nuthin’” aku cover line “do u like to go swimming?”

“love it..tapi mana ada swimming suit.”

“ala bogel jer la..hahaha”

“dream on, Jimi..”

Hahaha..damn..if only she knows all my dreams about her…

Dee punya pasal kan, drive kejap ker Ampang Point area, beli swimming suit satu, kaler light purple, one piece low V cut, telan air liur aku terpikir Dee dalam swimsuit tu.

Dah dekat pukul 5 petang kitaorang turun ker pool, aku pakai short Bermuda jer dan Dee dgn swimsuit yg aku beli tadi. Woaahhhh! Damn and double damn terbeliak biji mata aku tengok Dee.

Kulit dia luscious betul, aku jadik jakun macam first time tengok pompuan pakai swimsuit. Warna hitam manis dia serata jer seluruh badan dan bila kena air, alahai, dia punya glowing, memang memukau.

So dalam pool tu lah kami bergurau senda. Dan sesekali bila berlaga tangan aku dgn breast Dee, bila kelakian aku berlanggar dgn punggung Dee, aku dgn Dee rasa janggal sekejap. Macam ada kejutan 1000 volts melanda aku dan mungkin juga pada Dee.

“hey..what are still u doing in there..naik lah..rest for a while” Dee sergah aku, dia menghala ker kerusi yg terdampar kat tepi pool, lap badan dia ngan towel dan duk relek.

Aku bukan tak nak naik, tapi tengah stim, cam na aku nak keluar dari pool dgn short terbonjol kedepan macam khemah Red Indian. Aku relek jap, kasi reda “be up in a jiff, lemme enjoy the water for a while” aku cover line

Dalam pukul 7mlm camtu, dah tak ramai orang kat pool tu, aku ngan Dee still berendam lagik tapi kali ni duk kat tepi pool ajer.

“race yer to the other side” Dee tanpa warning terus jer start berenang

Aku pun kayuh la gaya lentang, so membelakangkan dinding sebelah sana tu. Dalam duk perhati awan, duk berangan si Dee ni, Bedebam! Sakit siut, terlanggar dinding, aku tak sedar aku dah sampai ke seberang. Pool kecik.

“Fucking Shit!” aku meraung

Dee gelak dan menghampiri aku. Dia peluk aku dari belakang dan bila terasa jer breast lembut Dee kena belakang aku, serta merta terpacak kelakian aku. Dee beralih depan aku nak tengok kepala aku yg terlantuk tu dan melekaplah kekerasan aku kat perut Dee.

Aku perasan Dee rasa kekerasan aku. Dia macam gugup tapi aku dah peluk pinggang dia, Dalam kami berdua beralun dalam pool tu, maka kekerasan aku bergesel turun naik di sekitar area pusat dan tepi peha Dee.

Dee blushing, merah pipi dia jelas aku nampak. Dia diam mengikut alunan, aku tenung mata Dee, Dee tersipu-sipu. Aku lepaskan rangkulan, Dee pantas naik ke atas dgn nafas yg agak tercungap.

Pengalaman tadi memberi kesan mendalam pada Dee. Aku tengok air muka Dee yg berubah seperti kerisauan dan kucar-kacir. Mungkin pemikiran sedang bertarung dgn kehendak naluri, ditambah pula rasa “high” dari keceriaan yg telah ku bawa padanya hari ini.

“C’mere baby” aku panggil Dee. Aku dah terbaring atas sofa sambil mengalasi kepala aku dengan cushion kecik.

Dee datang, nampak kelesuan pada wajahnya. Penat seharian dgn aku melakukan pelbagai aktiviti. Dee membetulkan ikatan pada bathrobe yg dipakainya. Semasa Dee mandi kat shower aku dah message member aku suruh dia jangan balik lagi sampai aku kasi signal line clear. So apartment tu memang milik aku dan Dee untuk sepanjang malam.

Dee duduk kat kepala aku. Aku adjust skit, buang cushion, aku taruk kepala aku atas peha Dee.

“did u have a good time today?”

“yeah, I did, thanks so very much”

“stop it Dee, don’t ever say thank u to me..u deserve every bit of happiness from life and I will do my best to make u happy” pinta ku sambil tangan kiriku membelai leher dan tengkuk Dee

“I’m confuse and scared Jimi”

“u scared of me?”

“yeah..in a way”

“in what way?”

“in the way that u make me feel, the way u treat me, I’m confused of the feeling inside me..”

“Dee, look into my eyes and tell me to get outta your life and I’ll be gone.” Aku sengaja potong cakap Dee “for the last thing I want to do is cause u unhappiness.”

Dee merenung mata ku.

Tangan Dee singgah di pipi ku, Mata Dee redup, aku merangkul leher Dee dan ku rapatkan bibirku ker bibir Dee. Dee memandang ku tanpa berkelip. Matanya mencari jawapan dari ku, merayu pengesahan dari ku, meminta pengertian dari ku tentang apa yg berkecamuk di dalam jiwanya.

Bibir kami bertemu buat pertama kalinya.

Lembut, nikmat, syahdu.

Mata Dee tertutup rapat dan sentuhan bibir ku berbalas, bersambut sedutan tanda penyatuan ini direstui. Ku sorong lidahku dan Dee menerima, lidah ku bergelumang dengan lidah Dee, sama sama bergaul mesra dalam ruang sempit diapit kuluman bibir yg tiada henti.

Perlahan aku membuka ikatan tali bathrobe yg Dee pakai dan seperti dijangka, Dee tak memakai apa apa di dalam. Terbuka luas bidang dada Dee, clevage yg indah terhidang di depan ku. Ku dorong muka ku, lidah ku memainkan peranan meneroka lembut pangkal breast Dee.

“don’t Jimi..please..i’m frightened” Dee berkata dgn suara yg hampir tidak kedengaran

“of me?”

“no, of myself..”

dan dengan pantas, bibirku bersua puting breast Dee yg menonjol tu, pantas aku kulum dan ku hisap lembut dan robohlah saki baki benteng pertahanan Dee

“emmmppphhhhhhhh…” erangan Dee

Bahagian depan bathrope terbuka luas dan fantasi aku menjadi reality akhirnya, penantian bertahun tahun lamanya telah berakhir dan malam ini adalah malam pertama aku jamah setiap pelusuk tubuh Dee,

jejari ku menggantikan lidah ku di puting Dee, menjelajah ke bawah, berpusar lidah ku di lekuk pusat Dee, rontaan kecil Dee membuat aku bertambah turn on, ditambah erangan, desakan yg keluar dari mulut Dee

“she’s mine to conquer” menyala di otak ku, macam lampu neon advertisement Coke kat Federal Hiway

Penjelajahan lidah ku menghampiri matlamat sasaran yg ku idam idamkan selama ini, tundun tembam di celah kelangkang Dee menyerlahkan keindahan yg teramat merangsangkan, reroma halus Dee kemas, memang Dee pandai menjaga, lalu ku benamkan lidah ku jauh kedalam rekahan lembab Dee yg bagai menanti tetamu pembawa kenikmatan.

Ku lurut bonjolan mutiara Dee selembut lembutnya dengan hujung lidah, ku jilat, ku cium, ku kucup, ku kulum mutiara itu seadanya. Cetusan kecil dari kerongkong Dee mengiring gerak lidah ku setiap kali mutiara nikmatnya dicumbui dan diterokai

“oh gawddd…..” Dee menghela nafas panjang

terus aku memburu dgn lidah ku, selapis demi selapis belahan yg kini basah ku kuis dgn hujung lidah, setiap kuisan dihadiahkan nada nikmat yg terpacul dari bibir Dee, aku melajukan kuisan lidah ku dan untuk nikmat termaksimum, aku mulakan operasi mencari G-spot Dee

“nooo..” Dee cuba menahan jari ku dari memasuki dirinya

Aku alih mulutku ke mutiara nikmat Dee, ku cumbui mutiara itu seketika, Dee melepaskan tangan ku, menikmati gelora, jari tengah aku mececah bibir rekahan, Dee leka dgn cumbuan mulutku di mutiaranya, jari ku masuk setengah, ku bermain main dalam kelicinan itu dan Dee tersentak dgn stimulasi baru dalam dirinya dan ketika itu juga aku pusingkan jari ku dan ku bengkokkan sedikit ke atas untuk mencari titik kenikmatan terunggul seorang wanita. Seperti yg dijangka, kumpulan saraf tersebut ku jumpa dan terus ku kuis lembut, ku gesel tiada henti.

“aoohh…aoww..gawwdddd…pleeeaseeee Jim..oohhhh..gawdddddd”

stimulasi bibir dan lidahku di clitorisnya bersama kuisan tiada henti jari ku jauh di dalam dirinya membuat Dee mencapai letusan orgasma nya yg pertama di tangan aku dan aku terpegun juga dengan perlepasan nafsu Dee, rontaan, pengeliatan tubuhnya berombak ombak, how she arched her back dan diiringi jeritan yg paling erotik yg aku pernah dengar.

Kesunyian yg agak janggal terjadi seketika apabila Dee reda dari gelombang orgasmanya. Aku cuma memandang wajahnya yg agak lesu, dilitupi rambutnya, dahinya yg berpeluh. Dee membuka matanya dan memandang tepat pada ku. Senyum terukir di bibirnya. Dee melebarkan kedua tangannya, aku sambut, kami berpelukan di atas sofa. “Oh, how I love to cuddle.”

Pengalaman tadi seolah olah membuka lebaran baru kepada perhubungan aku dgn Dee, tiada lagi hesitation dalam Dee pada ku. Tiada lagi ragu-ragu.

“I’m all yours tonite” bisik Dee ke telinga ku

Aku nak cakap apa kan, fantasi aku menjadi kenyataan dan setiap inci tubuh Dee kini menjadi laman permainan aku untuk dijelajah, untuk di teroka, untuk sama-sama mencari, memburu dan mencapai kenikmatan sepuas-puasnya.


Chapter 4

“Dee..”

“huh..” Dee bangun, agak keliru.

“dah sampai ni..” aku terangkan kat Dee. Sempat gak dia ni tido walhal flight tak la lama

“oh..” Dee naikkan kusi to the upright position and as usual, kluarkan cermin kecik dari beg tangan dan lipstick.

Flight AirAsia ke Langkawi tak la ramai orang sangat, dan tak la kerap, tapi convenient, aku kira adalah 10 orang jer dalam flight tu. Hehe! Camna la nak untung niaga cam ni. Dan kepala otak ku pun mencanaikan berbaris-baris idea camna nak kasi AirAsia untung, for a small fee for me of course. Well, none of my business pun, those people in AirAsia sure lagi pandai buat bisness dari aku ni.

Raymond dah tunggu kitaorang kat airport. The Datai Langkawi tempat presentation akan dilaksanakan. Damn these people buat bisness, blom start apa apa dah tabur duit. Aku tau yg bakal datang tu nanti bukan kecik anak. A few of them are well-known people dan Raymond memang terkenal sebagai venture capitalist utk raising funds utk certain personal projects. Yang kaya bertambah kaya, money makes money.

Presentation malam tu untuk very select core of people, Raymond memang pandai bedek orang orang kaya, sumer free utk dorang kat Datai tu, dari transport, lodging, makan, golf, minum, karaoke termasuk lah part yg dorang paling suka, yep, pompuan. Tapi yg aku tau, orang orang kaya lah yg suka benda benda free walaupun in the end, lagi banyak duir dorang akan keluar. Janji free upfront.

Entah dari mana Raymond angkut pompuan-pompuan tu, sumer cun giler and sumer available freely for the whole weekend, nasib baik (atau nasib tak baik) aku bawak Dee.

Dua minggu lepas peristiwa atas awan, aku dan Dee bertungkus lumus siapkan presentation untuk Raymond sampai tido kat opis aku. Walaupun outside dari project yg aku dah agree ngan Joie, tapi aku rasa aku perlukan Dee. Kalau tak otak dia dan idea-idea dia, badan dia lah jadi inspirasi aku. Tak buat apa-apa la dalam opis, gila ko, tempat carik makan tu (leh caya ker??!!) hahaha..well, adala skit skit ringan ringan, itu aja.

Dee bertambah manja dgn aku sebab aku manjakan dia. Dia confess, selama ni, Joie abaikan dia, tiada sentuhan mesra, tiada gurau senda. Aku bagi semua itu kat dia dan aku pun confess, sebenarnya, sejak first time aku nampak dia pakai baju skolah masa Joie mula mula bawak dia balik, aku dah head over heals ngan Dee. Dee agak terkejut.

Aku pun ceritakan segala fantasi aku, segala apa yg aku alami selama Dee menjadi anak mak aku kat rumah tu. Especially bab making love dgn Dee ketika dia berpakaian sekolah.Wooooahhh, aku tau korang pun sure ada fantasi to do it with a school girl. Begitulah aku. Dee diam. Damn! Aku berbisik dalam hati, had I overdone it ker, nanti Dee ingat aku ni pervert pulak. Cisss! nyesal pun ada bagitau that part of my fantasy.


Lepas check in, saja aku minta dua room adjoining, aku ngan Dee bilik asing asing, saja cover line, aku mula prepare untuk presentation. Dee kata nak kluar ker Pekan Kuah. Aku ngan Raymond pun go thru the materials dan strategy utk malam tu. Late petang tu Dee balik, dgn tangan penuh beg plastik. Shopping sakan.


Aku ngan Dee siap. Full official suit malam tu. Aku as usual ngan Navy Blue Armani suit aku, Dee pakai pants suit, pastel orange Max Mara, aku ingat lagi, beli kat Concorde KL, fuh! stunning.


“let kill ‘em, baby” aku ushar kat Dee sambil aku suakan tangan aku


“lets..” sambut Dee sambil merangkul lengan aku.


Kami berdua jalan ke lift. Raymond sambut kat Lobby dan kami bertiga berjalan ke conference room. Terbuka jer pintu conference room tu, aku dah terlopong. Aiks! ni nak meeting ker nak party ni?

Memang dah tak rupa conference room. Sebijik macam tempat nak party siap dgn DJ console, TV monitor, speaker, mikrofon, belon, lampu samar-samar dgn lampu disco yg bulat berkelip kelip tu bila kena suluhan spotlight. Damn, jadik kebab dangdut pulak conference room ni! Aku pandang si Raymond. Raymond gelak.


Rupanya meeting ngan presentation ada kat adjoining room yg kecik skit. Yg main room tu tuk soften the blow. Kasi potential investors tu pening lalat dgn keseronokan. Kasi dorang kena gosok dulu dgn pompuan-pompuan yg si Raymond bawak.


The nite went well, the party, the orgy and the meeting. The presentation was smooth. Habis aku goreng hangus one by one. Tapi aku rasa, dorang tu bukan dengar apa aku present. Yer la, camna nak concentrate dgn awek separuh bogel duk atas riba, dgn air berbagai nama dan warna yg dah bergelen-gelen dorang balun.


Ada jugak yg tengah kena blowjob dari awek yg menyelinap bawah meja. Lantaklah korang, janji RM2.0 million dapat raised malam tu jugak. Cek dah kat Raymond dan another RM3.0 million by next week. Raymond senyum puas hati. Aku tarik Dee cepat kluar dari situ. Another good night works worth a few hundred thousand buckaroos.


Aku tinggalkan orang-orang kaya tu dgn keasyikkan mereka. Meeting lah sampai pagi, bapak tak marah, hehe! teringat aku kata kata Ahmad Nespu dalam cerita Tiga Abdul.


“so, what our plan for the nite?” Dee menanya semasa aku keluar dari suit aku. Dee duk atas katil.


“tido kut..” aku kata, memang aku letih, “leave tomoro for tomoro ok?”


“ok..” Dee menyambut. Aku perasan macam Dee senyum semacam jer masa cakap tu. Dee ke bilik dia melalui pintu adjoining tu.


Aku amik towel, masuk bilik air. Aku penuhkan bathtub, aku nak berendam lelama. Lama aku mandi, sedap kena air panas. Mata aku pun dah berat masa aku pakai short. Memang aku nak membadak dan esok aku plan nak abiskan time ngan Dee kat beach pulak. Aku dive atas katil.


“Jimiiiii…..” sora Dee memanggil aku dari bilik sebelah. Baru la aku nak lena


“yeah..nanti jap!” aku menyahut, aperhal pulak ni, aku ke bilik Dee dgn mata separuh pejam.


“OH MY GOSHHHH..oh my gosh..oh my goshhhhhhh!!!!!” itulah yg terkeluar dari mulut aku tak henti henti bila aku buka jer pintu, mata aku yg kuyu serta merta segar. Macam aku tak percaya apa yg terbentang depan mata aku. Aku mimpi ni!. Dan di depan ku berdirinya seorang budak sekolah berumur 16 tahun yg masih beruniform.


Budak sekolah dari fantasiku yg lampau yg kini menjelma in flesh and blood. Dee is exactly as she was masa dia 16 tahun. Exactly the way yg aku ingat first time aku nampak dia kat rumah aku tu. Muka innocent sangat. Baju kurung putih dgn kain warna biru. Oh my goshhhhh!!.


Dee senyum.


Hanyut aku dan Dee di bawa arus keseronokan malam tu. Dee membiarkan aku bertindak sewenang-wenangnya memenuhi fantasi aku. Roleplay Dee sebagai budak sekolah menaikkan nafsu aku sepuluh kali ganda. Siapa tak geram, siapa boleh tahan digoda begitu. It was the best sex I ever had.


Dan malam tu pertama kali aku tunjukkan, aku persembahkan, aku bawa kepada Dee the beauty and pleasure of anal sex. Oh! How I love her ass. Akhirnya milik aku juga. Akhirnya bersarang jugak lidah ku di rekahan, di simpulan ketat lubang alternative milik Dee.


Dee tewas juga akhirnya, perjalanan kelakian aku menyelinap juga ke lubang larangan Dee, yg telah ku licinkan dgn airliur ku, walau Dee menegah, walau Dee cuba menahan. Perlahan aku masuk. Perlahan tusukan aku menguak ruang sempit itu. Dee meronta.


“Sakit Jim..please..not there..please.” Dee merayu dengan mata terpejam.


“Shhhhh..baby..for me..for tonite..”


Dee merelakan, dalam paksa.


“aughh” Dee menahan senak. Aku menahan kekerasan, lepas ruas kepala kelakian aku masuk dalam tubuh Dee. Dee mengetip bibir, menanti. Aku mengetip bibir, kenikmatan.


Ketat kelakian ku digengam oleh lubang Dee. Dee dah berlipat di bawah ku. Lututnya sudah hampir mengapit pipinya, tangannya mendepa memegang, meramas birai katil. Mukanya mendonggak keatas, berkerut. Bibirnya rapat bertaut. Aku menghela nafas. Aku menekan kekerasan aku melawan keketatan cengkaman Dee. Lagi ketat lagi nikmat.


“herrrssssllllllhhhhhhhhhhhh” aku menghirup air liur ku sendiri


Aku henjut. Dee menjerit. Aku dah sampai ke pangkal, Dee telah menelan aku keseluruhan, kesemuanya dalam tubuh Dee. Aku bersatu tubuh dgn Dee. Bercamtum. Aku memenuhi rongga di belahan punggung Dee. Aku bersemadi sedalam-dalam nya, menikmati sensasi kesempitan Dee


“Oh gawddddd..i love your ass Dee, from the first time I saw u I wanted to make love to your ass” aku merapu tak tentu hala dengan kesedapan


Dee tak bercakap, hanya tercungap cungap, matanya dah tak terbukak, berpeluh dahi Dee yg berkerut setiap kali aku menghentak. Aku pump si Dee sepuas-puasnya, Semana yg aku mahu. Dee pasrah menerima. Dee berlinang air mata.


“Sakit baby?” aku bertanya tanpa meredakan tempo keluar masuk aku dari lubang punggung Dee. Aku seksa Dee secukupnya. Balasan kerana teasing aku selama lebih 15 tahun. Melepaskan dendam yg tersimpan lebih 15 tahun. Aku asak secukupnya, aku ayak semahunya, aku henjut selajunya.


Aku atur tempo pumping aku dengan efficient, aku tak lepaskan lubang tu, aku tetap memenuhi kesempitan Dee dgn tusukan kasar dan lembut, laju dan perlahan. Aku really make love with her ass that nite sebab aku tahu, mungkin takde chance utk second time.


Dee tak menjawab pertanyaan aku, dia hanya tercungap cungap. Sengsara, malu, nikmat, sakit, sedap semua perasaan itu terbayang jelas di muka Dee. Aku terus pumping dan pumping. Tanpa henti sejenak. Bila terasa nak sampai ke kemuncak, aku perlahankan tempo, aku tukar serangan ke bahagian tubuh Dee yg lain.


Aku belom mahu climax lagi. Tidak, not yet, not until she knows what her whole body is for. Habis breast Dee ku gigit. Lencun leher Dee ku jilat dan aku meneruskan lorongan di liang sempit Dee. Tiada henti dan aku rasa tak ingin berhenti.


Dan malam itu aku berpesta bersama Dee sepertimana orang-orang kaya tu tengah berpesta di conference room.


Pagi tu, kami bangun dalam dakapan. Dee bangun dengan wajah ceria, wajah seribu kepuasan, wajah seorang wanita yg telah mengetahui apa sebenarnya kepuasan dan aku telah memberikan jawapan kepada Dee tentang kegunaan sebenar tubuhnya.


Sebelum flight balik, kitaorang pergi shopping kat town kejap, dan dalam aku confident memeluk Dee dan Dee bermanja berpaut pinggang dgn aku, aku terlihat bayang macam muka si Joie di antara orang ramai. Sekali imbas saja wajah tu, aku cuba amati, tapi ia hilang.


Hmmm! Tak mungkin Joie, dia ada kat Kuala Terengganu. Aku cuak jugak, tapi aku diamkan. Aku tak bagi tau Dee pun. Probably nothing. Kitaorang naik flight balik. Next week another big presentation, projek aku dgn Joie dekat nak abis, tinggal final approval dari client.



Chapter 5


Pagi Isnin selepas balik dari Langkawi tu aku dah naik angin kat opis. Aku puas call Joie utk remind final presentation esok harinya, dia kena hadir, especially on technical points, sapa nak explain, aku takat the business and financial aspect boleh la aku goreng. Tak jawab-jawab. Kimak betul dia ni. Ada handphone tapi off kan. Bengap.


Aku dah start memaki. Aku call member-member Joie, sumer kata Joie tak ada, dah bertolak ker KL dari weekend ari tu lagi. Tak kan tak sampai-sampai. Mangkok ayun. Ini mesti landing kat memana ni. Jangan dia tiba esok sudah, takde time nak discuss strategy dan approach presentation. Kelentong mesti kena synchronise, kang aku cakap lain, Joie cakap lain.


Aku call Dee, dia pun takde dengar berita dari Joie. Apa punya husband la, bini sendiri tak call, tak bagi tau kat mana. Memantat ngan betina lain agaknya ni. Marah betul aku. Tensyen habis. Aku lupa lak aku dah puas memantat bini dia weekend tu.


Tengahari, still takde call, takde message, takde apa-apa pun.


Then it happen. Aku kat rumah mak aku, lunch. Dee kat atas, baru nak bersiap. Aku datang nak ambil dia for the appointment dengan Zizi yang si Iza dah reschedule.


Kete polis berenti depan rumah. Aku dah telan air liur. Mak aku rebah kat depan pintu jugak bila abang polis tu menerangkan perkara yg terjadi. Joie eksiden. Ada kat Hospital Ipoh. Parah jugak, sekarang koma tapi stabil.


Tengahari tu jugak rush ke Ipoh, bapak aku sampai dulu, driver dia lagi ligat bawak dari aku. Aku check wad mana. Terus aku arah sumer orang naik lift, ke wad ICU. Dee dah pucat aku nengok. Dia pegang si Boy, anak dia yang terpingga-pingga tak tahu apa. Mak aku pun dah nak hampir hysteria. Takpe, bapak ada cover. Abang-abang aku lagi 3 orang tu on the way. Aku sempat call bagi tau kat mana Joie.


Sebak jugak aku nengok adik aku sorang tu. Dgn wayar berbagai kaler bersimpang siur, dgn alat apakebenda tah berbunyi-bunyi kira kanan katil tu. IV drip jgn cerita la, kaler hijau, biru dgn yg tak berkaler tu. Doctor bagi tau, Joie bukan kemalangan, tapi kena pukul dengan samseng jalanan. Sah la, si Joie memang panas baran kalau bawak kete, dia jer yg betul, org lain sumer bangang.


Dia tersilap pilih lawan agaknya, dia pulak kena hempuk. Aduhai. Aku suruh abg Yusof, driver bapak aku gi carik kete Joie kat mana, first of all, pegi Balai Polis tanya kat mana insiden tu berlaku, silap-silap kete tu tersadai lagi tepi jalan.


Aku buat beberapa call, especially kat Iza, dekat sejam aku list down bermacam-macam perkara dia kena buat, meeting yg kena re-schedule dan macam-macam lagi. Iza is good, aku tahu dia leh handle pressure cam ni. Iza sempat ucap simpati. Aku hargai keperhatinan dia, tu pasal aku sayang gak kat secretary aku tu. Wife aku pun on the way, aku suruh bawak pakaian persalinan, sebab mungkin aku stay kat Ipoh dua atau tiga hari.


Dekat lewat petang abg Yusof call aku. Kete BMW Joie dia dah jumpa, tersadai kat Casuarina Parkroyal Hotel, kat Jalan Gopeng. Pelik, aperhal si Joie ni kat Ipoh, kata kat Kuala Terengganu ada assignment kat sana. Misteri makin mendalam. Dari eksiden ker samseng jalanan, mana satu cerita yg betul.


Aku call around memember kat Ipoh, tanya sapa ada dengar pasal adik aku kena pukul kat Casuarina. Sorang pun tak tahu. Sampai la malam tu, dalam pukul 10 ada call untuk aku. Si Jeman, member lama, padan la number aku tak kenal. Dia kata dia dengar dari Japlo, member lama gak, pasal Joie kena pukul. Sah aku kata. Barulah aku tau story sebenar.


Memang Joie ada kat Casuarina tu, kat disco kat situ. Jeman bagitau si Joie mabuk dan bonzer bonzer kat situ memang suruh dia belah seblom jadi apa apa. Jeman nampak dia keluar dan lepas tu tak tau apa jadi. Aku berterimakasih kat Jeman, nanti catch up, aku akan berada beberapa hari kat Ipoh ni. OK, jelas sikit, Joie mabuk dan kena pukul.


Maybe doctor tu cover line tak mo kasi tau mak ngan bapak aku pasal kejadian sebenar. Aku call Sam, boss besar Joie. Kasi tau insiden yg berlaku. Aku tanya dia bukan kah Joie sepatutnya ada kat Kuala Terengganu. Sam confirm, dia hantar Joie ke Penang dan suruh budak lain cover Kuala Terengganu. Ah! Sudah. Penang ke Langkawi, dah dekat. Joie ker yg aku nampak kat Pekan Kuah petang ahad tu. Damn shit!.


Masuk hari ketiga, Joie kluar dari ICU, keadaannya dah stabil. The worst is over kata doctor. Aku arrange transfer ke KL. Ampang Puteri, dekat skit ngan rumah mak aku. Petang tu juga transfer arrangements confirmed. Dekat tengah malam Joei dah ada kat Ampang Puteri. Namun dia belum sedar.


Dekat 2 minggu Joie koma. Dalam 2 minggu tu jugak la berbagai-bagai pembedahan kat kepala si Joie. Tengkorak dia hancur kat area yg kena hempuk tu dan otak dia bengkak.


Doktor kata 2 sentimeter jer lagi kalu hempukan tu masuk, memang sah Joie dah kena kebumi. Tapi ajal dia blom sampai. Joie kuat lagi, nampak air muka dia pun dah datang balik.



Genap 19 hari dari tarikh Joie kena pukul tu, Joie sedar. Damn! Lega aku. Dan the first thing dia sebut adalah nama Dee. Aku terharu. Cam nak nangis rasa. Perut aku senak macam kena tendang. Aku tengok Dee berjujuran air mata sebelah Joie.


Tu lah, camna teruk laki buat kat isteri, isteri tetap sayang kat laki. Joie masih lemah lagi. Blom bertenaga sangat. Mak ngan bapak aku happy, terus arrange kenduri kesyukuran. Aku termanggu-manggu sorang. Wife aku ajak balik, aku suruh dia balik dulu, tulong mak ngan bapak aku pasal kenduri tu. Dia ngan wife abang-abang aku pun belah. Abang-abang aku stay. Along tarik aku ketepi.


“Lu aperhal, Jim?” Along bersuara.


“Takde aper aper..sedih nengok Joie tu.” aku jawab


“Jim, I can guess whats going on, Sara been reporting to me. About u and Dee. Whatever it is, for the sake of Joie, stop it. I’m not gonna say this again.” Along dengan nada separuh menengking menemplak kat aku.


Along jer sorang yg boleh cakap camtu kat aku. Dia ngan bapak aku. Dia sebab dia boleh belasah aku bila-bila masa, gangster dulu Along aku ni. Bapak aku sebab out of respect la, tak kan aku nak melawan. Dan aku tahu, amaran Along takde ke dua kali, sebab yg kedua kali, penumbuk akan singgah kat muka aku. Aku tau Along serious. Joie adik bongsu memang selalu bawah lindungan Along.


“nothing la Long..nothing at all” aku cuba cover


“yeah, keep it at nothing.” Along belah tinggalkan aku. Damn!, camna Sara bini Along leh nampak aku ngan Dee. Kat mana? Bila? Aku baru teringat dunia ni kecik sebenarnya. Sheesh! Aku sangka aku cover line dah mantap tapi kantoi jugak. Tapi mungkin kak Sara serkap jarang jer kut.


Dua tiga hari selanjutnya, keadaan Joie bertambah pulih. Bilik Joie tu pun penuh dengan keceriaan. Semua orang gembira. Semua orang kecuali aku. Aku tak sanggup tengok Joie. Tak sanggup aku bertentang mata dengan Joie. Tapi aku tak dapat lari.


Dah berminggu aku dgn Dee tak berbual dan bertegur sapa sejak Joie masuk ICU tu. Aku saja larikan diri bila Dee rapat. Hancur hati aku bila tengok wajah sayu Dee bila saja aku belah setiap kali dia dtg nak berbual dgn aku.


Sahlah wajah yg ku sangka wajah Joie kat Langkawi tu memang Joie. Aku dapat rasakan kesahihan fakta itu jauh dalam hati ku walau aku cuba berfikir yg sebaliknya. Fakta itu tertera dengan terang bagai spotlight yg menyuluh Jalur Gemilang kat Dataran Merdeka.


Seminggu sebelum Joie dibenarkan pulang, dunia yg ku kenali hancur. Malam tu memang giliran aku menemani Joie. Dee dah pulang dgn mak aku. Bapak aku pun dah balik awal awal sebab ada meeting esok pagi. Abang-abang aku dah belah ngan wife ngan anak masing masing. Wife aku pun dah balik. Aku ngan Joie dalam wad single bed dia tu.


“I know everything” Joie memulakan


“shit!” itu yg first muncul dlm benak aku, itu dan satu tendangan invisible kat perut aku. Senak. Susah aku bernapas.


“how cud u? I trusted u bro. I trusted u with my life. Dee is your sister. Your own little sister by marrying me”


Aku diam. Aku bodoh sekejap. “Jo..”


“lemme finish!” Joie menyentap. First time dalam sejarah aku dengar Joie tinggi suara pada aku.


“I saw the both of u kat Langkawi. I saw your arms around her. I saw the glow in her face, the happiness. Jim, its your call. I can and will release Dee for u. I know she is not happy with me. I know u made her happy. I can see it in her eyes each time I came back. She won’t touch me. Did u know that!”


Aku rasa tangisan mengalir kat pipi aku. Adik aku dalam keadaan macam tu pun sanggup berkorban utk aku. Sanggup ker aku menerima? Sanggup ker aku mengexplain situasi kat semua orang dalam famili aku, semua orang dalam famili Dee, semua orang dalam famili wife aku? Aku rasa kecik sangat masa tu. Aku rasa malu dan hiba ketika itu.


“Jim, is Dee what u want? Look at me in my eyes and tell me what u want” Joie meneruskan kata-kata yg menghiris aku


“do u remember how u always took what is mine? dari kita kecik lagi, aku mengalah Jim, sekarang do u still want me to back down? Ko nak aku mengalah lagi dan lepaskan satu satunya cahaya jiwa aku? I know I’m not a good husband, but she is my wife. What wud u say if I were to do the same to Kak Jun!”


PANGGGG! Kata-kata Joie tu macam penampar kat muka aku. OH! MY GOD! Apa dah aku buat? Apa dah aku lakukan?


“Do u know I got drunk that nite and purposely pick a fight with those jokers in the hope that they would kill me?!! I wanted to die bro, why didn’t I die, life not worth living with people like u, always robbing my happiness”


Darah Joie mengalir di tangan aku. Seperti aku sendiri yg menghayun besi atau kayu yg memecahkan tengkorak Joie, adik aku sendiri, darah daging ku sendiri.


Hanya tangisan aku yg sayup sayup kedengaran malam tu. Aku mengaku segalanya kat Joie. Aku pohon ampun dari Joie. Aku bersalah. Aku berlutut depan kaki Joie malam tu, aku terus merendahkan diri serendah rendahnya depan Joie malam tu. Memang padan dgn perbuatan aku, sehina hina perbuatan seorang abang kepada adiknya.


Doktor bertugas datang dalam pukul 7 pagi tu. Mata aku bengkak. Joie dibuai tido.


“Theres some news I have to tell u.” kata doctor


“I don’t want anyone else to know, your brother, although the bruise had subsided, theres possibility of internal bleeding recurring. The veins received tremendous injury and wud take time to fully recover. Its nothing serious but a precaution. Its normal in such an acute head trauma.”


Hah! Bertambah keresahan aku yg belom reda. Nothing serious my foot! Aku menyumpah.


“Just make sure he’s not troubled or overly stressed out. No traumatic experiences that can further aggravate the injury. I hope u know what to do.”


Oh God! Doctor ni macam bersubahat. I know what to do, for Joie, for Dee.



Chapter 6


Hari ini aku ngan Dee kat PD ni wud be our last day bersama utk selamanya. Aku berjaya bawa Dee ke PD dgn alasan ada meeting di Cyber Jaya. Sekejap jer ke PD dari situ. Aku umpan dgn kerinduan tidak bersamanya semenjak Joie kemalangan. Dalam kereta kami tidak banyak bicara. Tangan ku tidak lepas memegang jemari Dee. Dan semenjak dari check-in tadi, aku dapat merasakan yg Dee sudah menjangka sesuatu.


Lepas mandi, aku ngan Dee ke pekan PD for dinner dan pulang hampir kul 10.00 malam..


“This is our last nite together.” Aku direct cakap kat Dee masa tengah cuddling atas sofa. Aku tak tahu cara lain selain direct approach cam ni. Aku rasakan Dee pun ada clue sebab apa aku kidnap dia ker PD ni.


“somehow I know that Jim, I know that even before we arrive” Dee menyahut. Tanpa terkejut atau terpaku atau terpegun. Dee tahu. Aku tahu dia tahu.


“I wanted to tell u earlier, I wanted to avoid from us making love but I cant Dee, forgive me for everything, forgive me for making all the false promises”


“shhhhhh!” Dee mententeramkan aku


“its not your fault alone Jimi, I too wanted it to happen.”


“its for the best,. for Joie, for u, for everyone.”


“whatabout u?”


“I’ll be fine” aku temberang Dee.


Tapi aku tahu, Dee dapat rasa keperitan yg aku sedang hadapi. Airmata ku berlinangan. Tangisan sesalan. Tangisan perpisahan.


“whats next?” tanya Dee


“make Joie happy, make him proud of u, make him your life as its suppose to be”


“whatabout my heart, Jim. My heart is with u, for always.”


“u are free Dee, your heart has always been free and shud be with Joie. I’ve only borrowed it for a while, selfishly, for my own good, without thinking of the consequences.”


Dee diam. Aku diam. Aku peluk Dee erat. Buat kali terakhir.

Orkestra bayu malam itu mendendangkan lagu syahdu menemani tangisan aku.


Dee bangun. “Goodbye Jim..” ringkas kata-katanya.


Aku tak menghalang. Pemergian Dee adalah noktah terakhir yg aku perlukan. Baris penamat yg aku inginkan utk mengharungi hari-hari berikutnya.


“Bye my love” .. and don’t look back..


Dee tersentak, aku nampak bayangan tangis Dee mendengar kata ku itu. Dee lari mendapatkan aku.


Dee peluk aku. Dee cium tangan aku. Dee cium pipi aku. Berderai airmata Dee namun dia tahu, perpisahan ini adalah yg terbaik, untuknya, untuk Joie dan untuk aku.


Dee melangkah keluar dari bilik. Pintu dibiar terbuka. Aku rasa kekosongan dalam dada ku. Aku terasa bagai lilin yg selama ini menerangi hidupku terpadam. Aku keseorang. Dalam gelap gelita.



treetttttt..treeettttt! handphone aku bergegar. Number Dee terpapar.


“Jimi, I love you”


-click…trrrrrrrrrrrrrr-

Visits: 31563


This page:





Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top