peperonity Mobile Community
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
New to peperonity.com?
Your username allows you to login later. Please choose a name with 3-20 alphabetic characters or digits (no special characters). 
Please enter your own and correct e-mail address and be sure to spell it correctly. The e-mail adress will not be shown to any other user. 
This password protects your account. To avoid typos it must be entered twice. Please enter 5-20 alphabetic characters or digits (no special characters). Choose a password that is not easy to guess! Never disclose your password to anyone. 
This password protects your account. To avoid typos it must be entered twice. Please enter 5-20 alphabetic characters or digits (no special characters). Choose a password that is not easy to guess! Never disclose your password to anyone. 
Stay logged in
Enter your username and password to log in. Forgot login details?

Username 
CAUTION: Do not disclose your password to anybody! Only enter it at the official login of peperonity.com. We will never ask for your password in a message! 
Login
Stay logged in

Share photos, videos & audio files
Create your own WAP site for free
Get a blog
Invite your friends and meet people from all over the world
All this from your mobile phone!
For free!
Get started!

You can easily invite all your friends to peperonity.com. When you log in or register with us, you can tell your friends about exciting content on peperonity.com! The messaging costs are on us.
Meet our team member Sandy and learn how to create your own mobile site!

Emmy - cerita.seks.1



Emmy
Satu hari aku dan geng aku pergi mandi kat air terjun Jeram Pasu. Kami buat convoy ramai-ramai. So we all bawalah awek masing-masing. Pendekkan cerita, setelah sampai ke sana kami terus buat hal masing-masing. Entahlah macam mana, aku dan si Emmy terus cari tempat yang kami rasa sangat strategik.

First thing aku buat dengan Emmy, aku buka baju dia. Emmy masa tu pakai blaus dan seluar Tang's. Bukan aku yang nak bukakan baju dia tapi dia suruh. Dia kata baru romantik kalau nak bergewe. Dia peluk aku. Aku nak buat macam mana, teruslah aku tarik baju dia ikut belakang. Yang peliknya, Emmy tak marah aku pegang jubor dia, malah dia jadi semakin ghairah!

Lepas buka baju dia, aku nampak coli dia warna hitam jarang. Lepas tu dia suruh buka seluar dia. Dia kata dia nak mandi dengan aku biar puas. Baru ada umpph!! Time aku nak buka dia punya seluar, dia buka t-shirt gambar TIGER. Bila baju aku dah sampai kat pangkal leher aku aku rasa macam dia tengah nak jilat dada aku yang tough itu.

Okey, pendek cerita, masa aku dan Emmy tengah baring kat atas batu air terjun tu, aku tengok dia punya puting kopek(tetek,buah dada,breast) yang pink itu, aku terus hisap. Yang sebelah kiri punya dulu sebab orang kata kopek sebelah kiri lebih cepat buat perempuan stim. Sambil itu tangan aku terus mengusap-ngusap kopek dia yang satu lagi itu. Sambil tu tangan dia pun main-main dengan aku punya pelir(kote,batang,dick).

Setelah puas aku hisap susu dia sampai kering, aku dengan menggunakan hikmat aku yang telah aku pelajari melalui tape-tape yang Fad, Joe, Mat Din, Leci dan Black bagi pinjam, menggunakan lidah aku yang panjang itu untuk jilat dari bahagian kopek menuruni ke perutnya seterusnya ke bulu dia yang baru di trim supaya nampak kemas.

Masa aku sampai ke lubang burit(cipap,cibai,faraj,puki,vagina) dia yang ada bau macam sabun Lux yang Era buat promosi itu. Aku terdengar suara dia yang lembut itu yang berbunyi, “Aahhh… aahhh… teruskan Samir ku sayang”. Sehingga terkeluar jus oren Sunquicknya yang masam-masam manis itu. Aku pun dengan penuh dedikasi cuba untuk memberi dia climax yang tak dapat dia lupakan. Setelah orgasme pertamanya, dia pun ingin membalas budi aku dengan mengisap aku punya pelir.

Semasa dia hisap aku punya pelir, aku raba dia punya burit dan aku rasa biji kelentitnya tersembul keluar. Terus aku menarik bijinya supaya dia lebih stim. 30 minit pun berlalu, setelah semua adegan foreplay berlalu, aku telah dipaksa untuk mengambil gambar-gambar dia yang menghairahkan sebagai kenangan abadi(cuci kat kedai RosdiPhoto Pasir Tumbuh). Sesudah sesi fotografi selesai, kami sampai final episod.

Mula-mula aku menonggengkan dia supaya lubang burit dia ke belakang. Lepas tu aku pandu roket dengan berhati-hati supaya dia tak sakit, baru syok. Aku bagi slow-slow dulu dari belakang. Bila aku dah lenguh duduk berlutut, aku pun baringkan dia atas batu untuk menukar buah-buah yang lebih menarik!!! Aku pun mengangkat kaki dia ke atas tengkuk aku supaya lubang dia terbuka dengan lebih luas lagi agar lagi senang aku merasai kehangatan lubang dia. Aku pun bantai dengan laju dan suara-suara yang kami keluarkan menjadi sekata dengan pergerakan yang rancak.

Tiba-tiba aku rasa macam satu air yang hangat macam air nescafe suam nak terkeluar. Aku cuba tahan tapi apakan daya aku kerana time tu aku tengah syok gila babi hutan. Nasi sudah menjadi nasi minyak. Tapi kerana sudah terlepas, aku terus pancutkan air mani aku kat dalam burit Emmy. Dia kata, sungguh lazat hingga menjilat pelir. Kami menjadi seperti patung kerana ingin merasa kenikmatan yang mungkin dirasai sekali seminggu.
Visits: 31403


This page:





Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top