peperonity Mobile Community
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
New to peperonity.com?
Your username allows you to login later. Please choose a name with 3-20 alphabetic characters or digits (no special characters). 
Please enter your own and correct e-mail address and be sure to spell it correctly. The e-mail adress will not be shown to any other user. 
This password protects your account. To avoid typos it must be entered twice. Please enter 5-20 alphabetic characters or digits (no special characters). Choose a password that is not easy to guess! Never disclose your password to anyone. 
This password protects your account. To avoid typos it must be entered twice. Please enter 5-20 alphabetic characters or digits (no special characters). Choose a password that is not easy to guess! Never disclose your password to anyone. 
Stay logged in
Enter your username and password to log in. Forgot login details?

Username 
CAUTION: Do not disclose your password to anybody! Only enter it at the official login of peperonity.com. We will never ask for your password in a message! 
Login
Stay logged in

Share photos, videos & audio files
Create your own WAP site for free
Get a blog
Invite your friends and meet people from all over the world
All this from your mobile phone!
For free!
Get started!

You can easily invite all your friends to peperonity.com. When you log in or register with us, you can tell your friends about exciting content on peperonity.com! The messaging costs are on us.
Meet our team member Sandy and learn how to create your own mobile site!

Ika 2 - cerita.seks.1



Ika 2
Perasaan Iqa bercampur antara merelakan dengan tidak. Walaupun beliau memerlukan belaian kasih sayang tetapi beliau belum lagi bersedia untuk mengadakan hubungan seksual terhadap lelaki lain selain dari suaminya sendiri.

Az semakin galak menyonyot bibir Iqa sementara tanganya mula menjalar dibahagian leher Iqa. T Shirt Iqa memang mempunyai bukaan koler yang agak luas dan ini makin memudahkan Az menyusupkan tangan beliau terus keanak baju Iqa. Perlahan tetapi dengan tekanan yang beransur kuat Az meramas tetek Iqa. Memang bra Iqa masih menajadi penghalang antara jari Az degan puting tetek Iqa yang semakin mengeras itu, tapi Az tidak mahu bersikap gelojoh dan mengambil cara step by step bagi menaikan syahwat Iqa.

Agak lama juga bibir mereka bertaut rapat sehinggakan Iqa termengah mengah mengambil nafas.

'Az,,, Iqa.....' Iqa mula bersuara didalam cahaya samar samar panggung itu.

'Ohhhhh maaf Iqa , Az memang tak dapat menahan diri errrr did I accidently bite you Iqa' Az cuba menukar topic.

'Az bukan ,,,, Iqa malulah dekat public nihhh'

'Laaaa bukannya ada orang yang nampak pun kan kat sini gelap'

Disudut hati Iqa memang merasakan keenakan yang sukar digambarkan sebentar tadi beliau beliau dikucup dengan begitu hangat oleh seorang lelaki. Iqa memang mempunyai fantasi untuk melakukan seks dengan seseorang yang kacak dan lebih muda.Tidak seperti berasmara dengan suaminya yang sudahpun menjangkau usia dan hanya mementingkan kepuasan dirinya sendiri sahaja. Kerapkali sejak kebelakangan ini Iqa hanya dijadikan bahan seks object suaminya dan apabila puas beliau akan terus menarik selimut dan tidur dengan lenyaklah membiarkan Iqa masih lagi dalam keadaan berahi.

'Iqa you are so attractive, I nak sangat see more of you',Its ok I faham kalau you tak berapa suka kat public jom kita check in kat hotel cititel nih.'Azril mengusap usap rambut Iqa sambil berbisik pada Iqa.

Hati kecil Iqa bersorak mendengarkan kata kata Az tadi tapi fikiranya mula membayangkan rasa takut untuk menunaikan permintaan Az yang baru saja beberapa jam yang lalu mereka mengenali antara satu sama lain.

Az terus bangun walaupun cerita wayang masih lagi belum selesai penayanganya. Az menarik tangan Iqa membuatkan Iqa tidak mempunyai pilihan lansung untuk mengatakan tidak. Pintu pawagam dikuak dengan girang oleh Az.

'Iqa tunggu sekejap kat sini ya Az nak pergi ketandas'

Hati kecil Iqa mula menduga kehendak Azril yang mengajaknya keluar dari panggung tersebut. Walaupun naluri wanita Iqa telahpun menduga perkara yang akan berlaku seterusnya tetapi beliau sendiri tidak pula cuba mengelak dari ajakan beliau.

Setiba ditandas Az cepat cepat menelefon Singh.

'Hoi Singh aku nak bawak dia pegi hotel Cititel seperti yang telah kita rancangkan.Nanti aku sms kau nombor bilik hotel alright.Singh you owe me this time aku nak awek Cina kau tu lepas nih ok.'

Iqa masih lagi megepit beg tanganya bila Azril keluar dari tandas untuk berjumpanya. Azril terus memimpin tangan Iqa menuju kepintu keluar.

'Az you nak pergi mana ni' Iqa bertanya.

'Iqa jom kita pergi hotel kat sebelah ni Hotel Cititel' Azril bersuara dengan bersahaja tanpa memandang wajah Iqa.

'IshkkAz napa pulak nak pergi hotel tu' Iqa mula menarik tanganya.

'Come on Iqa I lebih suka berterus terang ok, sejak dari malam tadi memang I have the intention to have you!'

'Iqa I guarranty you that you are going to be satisfied to the fullest if you let me sleep with you.' Azril memandang tepat kearah mata Iqa.Renungan tajam Azril membuatkan Iqa tersipu dan pada masa yang sama Iqa merasakan kehangatan yang bergelora dan beliau merasa bagaikan anak dara sunti yang baru pertama kali dikucupi mesra oleh seorang teruna.

Perasaan Iqa sendiri bertekad untuk mengikuti saja kehendak naluri nafsunya sendiri. Beliau sudah jemu hanya menjadi objek pemuas nafsu suaminya sendiri sejak sudah beberapa lama berkahwin. Usahkan cumbu rayu bahkan suaminya hanyalah mementingkan kepuasan kepala kotenya sahaja, asalkan saja beliau berjaya memancutkan air maninya memang sudah kebiasaan suami Iqa akan terus saja berdengkur tidur tanpa mengira tentang diri Iqa sendiri yang masih lagi belum mencapai orgasm yang menjadi impian seluruh kaum wanita.

"Iqa you ada credit card tak you tolong bayar dulu hotel room ni ya" ujar Azril sambil tersenyum. Iqa masih lagi berperang dengan fikiranya sendiri beliau menurut. Iqa menarik keluar pursenya dari beg tangan Elizabeth Ardennya serta mengeluarkan credit card American Express miliknya. Card tersebut adalah antara card yang memang disediakan oleh suaminya bagi membolehkan Iqa shopping serta mengisi kekosangan hidupnya.

Azril memeluk pinggang Iqa dengan kemas sambil berjalan menuju ke Lif lobby.Kedengaran Azril bersiul siul kecil sambil Iqa merasakan tangan teguh Azril merangkul sisi kanan pinggangnya.Hati Iqa turut sama girang mengikut rentak siulan Azril yang semakin kemaruk untuk meratah tubuh Iqa yang kecil molek itu.

Setiba dibilik hotel Azril terus saja mengomol tubuh Iqa, bibir Iqa yang masih lagi merah dek lipstick dijilat dan dihisap hisap manja oleh Azril.

'Umppphhhh mmmmmppphh' sambil tangan Azril sibuk menanggalkan t shirt biru Iqa yang masih lagi terlekat ditubuh Iqa. T shirt serta coli Iqa lucut degan satu rentapan kuat Azril yang semakin galak menggomol leher Iqa. Tak cukup dengan itu Azril terus saja menjilat dan menghisap sekeliling cuping telinga Iqa. Azril semakin geram melihatkan leher Iqa yang putih kemerahan itu beliau seakan hilang pertimbangan dan terus mengigit leher Iqa.

"Arghhhhhhhhhhh ishkkkk Az you are hurting me". tingkah Iqa dengan nada yang tercungap dan sedikit teresak kerana kepedihan gigitan Azril yang semakin menggila. Leher Iqa yang jinjang habis dimamah dan digigit dengan kasar oleh Azril yang semakin lama semakin rakus.

Dalam pada itu tangan kasar Azril terus saja melucutkan zip seluar jeans yang dipakai oleh Iqa. Azril sekali lagi menggukan segenap kekuatanya untuk merentap seluar jeans Iqa yang agak ketat serta sendat dibahagian pehanya. Segalanya berlaku dengan kadar yang agak pantas belum pun sempat Iqa merasakan kenikmatan belaian mesra Azril yang sangat diharapkan tapi kini lain pula jadinya.

Azril tidak berlengah lagi, biarpun seluar jeans Iqa baru separuh dilucutkan di paras lutut, seluar Azril sendiri sudahpun tanggal dan berada dihujung katil. Tangan kanan Azril memegang senjatanya dan terus mengarahkannya terhadap cipap Iqa yang masih lagi dalam keadaan kering. Dengan sekali henjut berkubanglah batang Azril kedalam cipap Faiqa.

Faiqa meraung bila saja batang tegang Azril menujah masuk kecipapnya. Kedua-dua tangan Iqa cuba mencakar belakang badan Azril agar beliau tidak meneruskan tujuhan batangnya. Harapan Iqa ternyata sia sia, sebaliknya Azril memegang kuat bahu Iqa sambil terus menghenyak batangya dengan kuat jauh kedalam cipap Iqa yang sempit itu. Seks secara doggy memang menajadi posisi kesukaan Iqa tapi ternyata beliau masih lagih belum cukup ghairah dan bersedia untuk memulakan permainan.

'ArghhhhhhhhhAz aduhhhhhhhhh sakitnyaaaaaaa Az'...........
Iqa terus memekik dengan nyaring dan kuat akibat dari henjutan Azril yang semakin dalam dan semakin laju. Azril menekup mulut Iqa dengan mulut beliau dan beliau tak putus putus mengomol bibir Iqa yang kini tidak lagi bersalut lipstick dek gomolan dan kucupan Azril yang bertalu talu itu.Tak cukup dengan itu Azril terus saja menggigit gigit kasar disekeliling bibir mungil Iqa.

'Mmmmmmphhhh mmmmmpphhhh mpphhhhhh errmmmmmmmmhhhh ' hanya itu saja kedengaran kerana ketika itu mulutnya masih lagi dikucup dan dihisap dengan rakus oleh Azril yang memang sudah kemaruk tidak merasa meratah tubuh perempuan sejak 4 bulan yang lalu. Tangan Iqa tergapai gapai dan cipapnya kini semakin becak dek air yang terbit dari asakan demi asakan kote tegang Azril.

'Ohhhhh oohhhh Az ohhh please jangan kuat sangat I pedih nihhh arrrrrghhh ishhkk ishkk' ujar Faiqa dengan nada yang sedikit terisak. Asakan dan henjutan batang Azril bertambah laju dan semakin galak. Jolokan dan jolokan batang konek Azril cukup bertenaga sehinggakan seluruh tubuh badan Iqa bergoncang dan nafsu gejolak Iqa semakin bertambah bila diperlakukan begitu oleh Azril. Memang selama ini Iqa tak pernah merasakan persetubuhan dengan lelaki selain dari suaminya sendiri yang kini sudah pun berusia lebih dari separuh abad.

"yeahhhh yeahhhhh huhhhhhhh arrghhhhh' Rasa keghairahan Faiqa disentap oleh laungan Azril yang melenguh tanda kelegaan dan beliau sudahpun mencapai klimaks.Azril terus saja memancutkan lahar panasnya terus kedalam cipap Iqa yang baru saja mahu menyesuaikan saiz batang konek Azril.

Serentak dengan itu pintu bilik hotel terbuka dan menampakan satu jasad tubuh lelaki yang sasa
Perasaan Iqa bercampur antara merelakan dengan tidak. Walaupun beliau memerlukan belaian kasih sayang tetapi beliau belum lagi bersedia untuk mengadakan hubungan seksual terhadap lelaki lain selain dari suaminya sendiri.

Az semakin galak menyonyot bibir Iqa sementara tanganya mula menjalar dibahagian leher Iqa. T Shirt Iqa memang mempunyai bukaan koler yang agak luas dan ini makin memudahkan Az menyusupkan tangan beliau terus keanak baju Iqa. Perlahan tetapi dengan tekanan yang beransur kuat Az meramas tetek Iqa. Memang bra Iqa masih menajadi penghalang antara jari Az degan puting tetek Iqa yang semakin mengeras itu, tapi Az tidak mahu bersikap gelojoh dan mengambil cara step by step bagi menaikan syahwat Iqa.

Agak lama juga bibir mereka bertaut rapat sehinggakan Iqa termengah mengah mengambil nafas.

'Az,,, Iqa.....' Iqa mula bersuara didalam cahaya samar samar panggung itu.

'Ohhhhh maaf Iqa , Az memang tak dapat menahan diri errrr did I accidently bite you Iqa' Az cuba menukar topic.

'Az bukan ,,,, Iqa malulah dekat public nihhh'

'Laaaa bukannya ada orang yang nampak pun kan kat sini gelap'

Disudut hati Iqa memang merasakan keenakan yang sukar digambarkan sebentar tadi beliau beliau dikucup dengan begitu hangat oleh seorang lelaki. Iqa memang mempunyai fantasi untuk melakukan seks dengan seseorang yang kacak dan lebih muda.Tidak seperti berasmara dengan suaminya yang sudahpun menjangkau usia dan hanya mementingkan kepuasan dirinya sendiri sahaja. Kerapkali sejak kebelakangan ini Iqa hanya dijadikan bahan seks object suaminya dan apabila puas beliau akan terus menarik selimut dan tidur dengan lenyaklah membiarkan Iqa masih lagi dalam keadaan berahi.

'Iqa you are so attractive, I nak sangat see more of you',Its ok I faham kalau you tak berapa suka kat public jom kita check in kat hotel cititel nih.'Azril mengusap usap rambut Iqa sambil berbisik pada Iqa.

Hati kecil Iqa bersorak mendengarkan kata kata Az tadi tapi fikiranya mula membayangkan rasa takut untuk menunaikan permintaan Az yang baru saja beberapa jam yang lalu mereka mengenali antara satu sama lain.

Az terus bangun walaupun cerita wayang masih lagi belum selesai penayanganya. Az menarik tangan Iqa membuatkan Iqa tidak mempunyai pilihan lansung untuk mengatakan tidak. Pintu pawagam dikuak dengan girang oleh Az.

'Iqa tunggu sekejap kat sini ya Az nak pergi ketandas'

Hati kecil Iqa mula menduga kehendak Azril yang mengajaknya keluar dari panggung tersebut. Walaupun naluri wanita Iqa telahpun menduga perkara yang akan berlaku seterusnya tetapi beliau sendiri tidak pula cuba mengelak dari ajakan beliau.

Setiba ditandas Az cepat cepat menelefon Singh.

'Hoi Singh aku nak bawak dia pegi hotel Cititel seperti yang telah kita rancangkan.Nanti aku sms kau nombor bilik hotel alright.Singh you owe me this time aku nak awek Cina kau tu lepas nih ok.'

Iqa masih lagi megepit beg tanganya bila Azril keluar dari tandas untuk berjumpanya. Azril terus memimpin tangan Iqa menuju kepintu keluar.

'Az you nak pergi mana ni' Iqa bertanya.

'Iqa jom kita pergi hotel kat sebelah ni Hotel Cititel' Azril bersuara dengan bersahaja tanpa memandang wajah Iqa.

'IshkkAz napa pulak nak pergi hotel tu' Iqa mula menarik tanganya.

'Come on Iqa I lebih suka berterus terang ok, sejak dari malam tadi memang I have the intention to have you!'

'Iqa I guarranty you that you are going to be satisfied to the fullest if you let me sleep with you.' Azril memandang tepat kearah mata Iqa.Renungan tajam Azril membuatkan Iqa tersipu dan pada masa yang sama Iqa merasakan kehangatan yang bergelora dan beliau merasa bagaikan anak dara sunti yang baru pertama kali dikucupi mesra oleh seorang teruna.

Perasaan Iqa sendiri bertekad untuk mengikuti saja kehendak naluri nafsunya sendiri. Beliau sudah jemu hanya menjadi objek pemuas nafsu suaminya sendiri sejak sudah beberapa lama berkahwin. Usahkan cumbu rayu bahkan suaminya hanyalah mementingkan kepuasan kepala kotenya sahaja, asalkan saja beliau berjaya memancutkan air maninya memang sudah kebiasaan suami Iqa akan terus saja berdengkur tidur tanpa mengira tentang diri Iqa sendiri yang masih lagi belum mencapai orgasm yang menjadi impian seluruh kaum wanita.

"Iqa you ada credit card tak you tolong bayar dulu hotel room ni ya" ujar Azril sambil tersenyum. Iqa masih lagi berperang dengan fikiranya sendiri beliau menurut. Iqa menarik keluar pursenya dari beg tangan Elizabeth Ardennya serta mengeluarkan credit card American Express miliknya. Card tersebut adalah antara card yang memang disediakan oleh suaminya bagi membolehkan Iqa shopping serta mengisi kekosangan hidupnya.

Azril memeluk pinggang Iqa dengan kemas sambil berjalan menuju ke Lif lobby.Kedengaran Azril bersiul siul kecil sambil Iqa merasakan tangan teguh Azril merangkul sisi kanan pinggangnya.Hati Iqa turut sama girang mengikut rentak siulan Azril yang semakin kemaruk untuk meratah tubuh Iqa yang kecil molek itu.

Setiba dibilik hotel Azril terus saja mengomol tubuh Iqa, bibir Iqa yang masih lagi merah dek lipstick dijilat dan dihisap hisap manja oleh Azril.

'Umppphhhh mmmmmppphh' sambil tangan Azril sibuk menanggalkan t shirt biru Iqa yang masih lagi terlekat ditubuh Iqa. T shirt serta coli Iqa lucut degan satu rentapan kuat Azril yang semakin galak menggomol leher Iqa. Tak cukup dengan itu Azril terus saja menjilat dan menghisap sekeliling cuping telinga Iqa. Azril semakin geram melihatkan leher Iqa yang putih kemerahan itu beliau seakan hilang pertimbangan dan terus mengigit leher Iqa.

"Arghhhhhhhhhhh ishkkkk Az you are hurting me". tingkah Iqa dengan nada yang tercungap dan sedikit teresak kerana kepedihan gigitan Azril yang semakin menggila. Leher Iqa yang jinjang habis dimamah dan digigit dengan kasar oleh Azril yang semakin lama semakin rakus.

Dalam pada itu tangan kasar Azril terus saja melucutkan zip seluar jeans yang dipakai oleh Iqa. Azril sekali lagi menggukan segenap kekuatanya untuk merentap seluar jeans Iqa yang agak ketat serta sendat dibahagian pehanya. Segalanya berlaku dengan kadar yang agak pantas belum pun sempat Iqa merasakan kenikmatan belaian mesra Azril yang sangat diharapkan tapi kini lain pula jadinya.

Azril tidak berlengah lagi, biarpun seluar jeans Iqa baru separuh dilucutkan di paras lutut, seluar Azril sendiri sudahpun tanggal dan berada dihujung katil. Tangan kanan Azril memegang senjatanya dan terus mengarahkannya terhadap cipap Iqa yang masih lagi dalam keadaan kering. Dengan sekali henjut berkubanglah batang Azril kedalam cipap Faiqa.

Faiqa meraung bila saja batang tegang Azril menujah masuk kecipapnya. Kedua-dua tangan Iqa cuba mencakar belakang badan Azril agar beliau tidak meneruskan tujuhan batangnya. Harapan Iqa ternyata sia sia, sebaliknya Azril memegang kuat bahu Iqa sambil terus menghenyak batangya dengan kuat jauh kedalam cipap Iqa yang sempit itu. Seks secara doggy memang menajadi posisi kesukaan Iqa tapi ternyata beliau masih lagih belum cukup ghairah dan bersedia untuk memulakan permainan.

'ArghhhhhhhhhAz aduhhhhhhhhh sakitnyaaaaaaa Az'...........
Iqa terus memekik dengan nyaring dan kuat akibat dari henjutan Azril yang semakin dalam dan semakin laju. Azril menekup mulut Iqa dengan mulut beliau dan beliau tak putus putus mengomol bibir Iqa yang kini tidak lagi bersalut lipstick dek gomolan dan kucupan Azril yang bertalu talu itu.Tak cukup dengan itu Azril terus saja menggigit gigit kasar disekeliling bibir mungil Iqa.

'Mmmmmmphhhh mmmmmpphhhh mpphhhhhh errmmmmmmmmhhhh ' hanya itu saja kedengaran kerana ketika itu mulutnya masih lagi dikucup dan dihisap dengan rakus oleh Azril yang memang sudah kemaruk tidak merasa meratah tubuh perempuan sejak 4 bulan yang lalu. Tangan Iqa tergapai gapai dan cipapnya kini semakin becak dek air yang terbit dari asakan demi asakan kote tegang Azril.

'Ohhhhh oohhhh Az ohhh please jangan kuat sangat I pedih nihhh arrrrrghhh ishhkk ishkk' ujar Faiqa dengan nada yang sedikit terisak. Asakan dan henjutan batang Azril bertambah laju dan semakin galak. Jolokan dan jolokan batang konek Azril cukup bertenaga sehinggakan seluruh tubuh badan Iqa bergoncang dan nafsu gejolak Iqa semakin bertambah bila diperlakukan begitu oleh Azril. Memang selama ini Iqa tak pernah merasakan persetubuhan dengan lelaki selain dari suaminya sendiri yang kini sudah pun berusia lebih dari separuh abad.

"yeahhhh yeahhhhh huhhhhhhh arrghhhhh' Rasa keghairahan Faiqa disentap oleh laungan Azril yang melenguh tanda kelegaan dan beliau sudahpun mencapai klimaks.Azril terus saja memancutkan lahar panasnya terus kedalam cipap Iqa yang baru saja mahu menyesuaikan saiz batang konek Azril.

Serentak dengan itu pintu bilik hotel terbuka dan menampakan satu jasad tubuh lelaki yang sasa

Batang konek Azril yang masih lagi terbenam ditarik keluar oleh beliau dan dengan itu meleleh keluar yang sejak dari tadi bertakung dilohong cipap Faiqa.

Azril terus mencapai tuala dibirai katil and pergi menyapa Singh.


'Hai Singh dah sampai pun ko'

'Ishkk mestilah, aku pun sudah banyak sabar ni Az' ujar Singh sambil mula membuka butang kemeja beliau satu persatu dan tersenyum lebar.

Faiqa terus menarik selimut bagi menutupi tubuhnya yang masih lagi berbogel itu. Iqa semakin keheranan melihatkan Azril menyambut baik kedatangan seorang Bai Singh yang baru memasuki bilik hotel mereka. Perasaan keheranan dan terperanjat Faiqa semakin meningkat apabila Azril seakan tidak mengendahkan kewujudan diri beliau yang baru sembentar tadi menjadi tempat bagi Azril melampaiskan nafsu jantanya.

'Hey Az siapa nih yang berani masuk dalam bilik ini?' Iqa mula menyuarakan rasa tak puas hati beliau dengan nada yang agak tinggi.

'Ehh Iqa apa yang you terjerit jerit ni, ini cuma kawan I, I yang ajak dia datang kat sini',Relaxlah tak payah kecoh kecohlah Iqa ok ' Azril berkata sambil mencapai sebatang rokok didalam poket seluar beliau yang tergantung diatas almari baju.

'Yalah Iqa ini kawan saya jugak Azril heheheh kami memang berkongsi duduk itu satu rumah' Amboi Iqa punya badan banyak lawalah saya mahu rasa boleh?' kelihatan anak mata Singh semakin meliar merenung tubuh Faiqa yang masih lagi dibaluti selimut putih tersebut.

Faiqa mula merasakan perasaan yang tidak menyenankan apatah lagi melihat cara Singh merenung tubuh beliau. Serta merta Iqa mula merasakan ketakutan menjalar di lubuk hatinya.

Singh mula duduk dibirai katil sambil tanganya mencapai hujung kaki Faiqa yang tertutup litup dengan selimut putih. Jari kematu Singh mula meramas ramas hujung jari kaki Faiqa. Iqa cuba menarik kakinya agak Singh tidak dapat menunaikan hajatnya. Usaha Iqa cepat dipantau oleh Singh, tangan Singh yang besar lagi berbulu Singh cepat-cepat menekup buku lali Faiqa menghalang pergerakan Faiqa.

'Ouuuuuui sakitnya' tempik Faiqa bila saja tangan ganas Singh mencengkam kuat kaki beliau. Sekarang Singh telahpun mengapai kaki Faiqa yang sebelah lagi dan dengan sekali rentap kain selimut terlerai dan menyerlahkan kulit Faiqa yang putih mulus. Singh terpegun melihatkan tubuh Faiqa yang kecil molek dan sungguh putih bersih lagi gebu itu. Nyata tubuh Faiqa masih lagi basah dengan keringat akibat dikerjakan oleh Azril baru saja beberapa minit tadi dan rungan cipap Faiqa masih lagi dalam keadaan yang berlendir dan berlengas campuran air mani Azril yang berdas das dilepaskan terus kedalam ruang rahimnya.

'Hmmmm apa lagi Singh takkan kau nak tengok saja, pantat Iqa tu depan mata kau saja? tegur Azril yang sedari tadi ashik memerhatikan gelegat Singh diatas katil. Azril masih lagi mengepit rokok Dunhill dicelah jari telunjuknya kini menghisap rokoknya dalam dalam sambil Singh sudahpun memanjat naik tubuh bogel Faiqa. Azril terus saja merapatkan kursi yang beliau duduki ke katil dimana pergelutan antara Singh dan Faiqa akan berlaku sebentar lagi.

"Az tolong I Az apa nih tolonglah jangan buat I macam ni Az"Iqa mula menyedari apa yang sangat sangat dtakuti kini memang akan berlaku sebebntar lagi, namun begitu beliau masih lagi berharap Azril dapat menyelamatkan tubuhnya dari dikerjakan oleh Singh .

"Azzz please tolong I Az,,,,, " Iqa terus terusan berteriak agar dapat belas kasihan dari Azril yang masih lagi berselamba menghisap rokok. Azril bingkas bangun dari kerusi dan kali ini beliau membuka beg galas yang dibawa oleh Singh sebentar tadi. Azril menarik keluar Camera Digital Video dan terus mengacukan lensnya ke arah Singh dan Iqa diatas katil.

'Hmmm dengar sini Iqa, mulai dari sekarang segala aksi aksi yang ko lakukan akan dirakam oleh kamera ini' Az memadamkan rokoknya yang hampir habis dihisapnya dan mula menumpukan perhatiannya kearah LCD camera bagi mendapatkan angle yang terbaik.

'Iqa jika kau ingkar aku akan hantarkan gambar video ini terus kepejabat suami kau hehehehehehehehe' Azril tergelak sambil disambut oleh Singh yang kini sudahpun menindih badan Faiqa.Iqa sini mari hisap saya punya batang. Singh melucutkan jeansnya dan terpancullah batang nyer yang semakin menegang. Batang Singh kini sudah pun mencapai 7 inci lebih sedangkan beliau belum lagi mengalami ereksi sepenuhnya.

Azril bersuara "Iqa baik kau turutkan kehendak Singh tu cepat!".

Dalam keadaan terpaksa Faiqa membuka mulutnya dan dengan satu hentakan Singh terus saja merodok batang koneknya yang berkulup itu kedalam mulut Iqa

'Mmmmmpphhh mmmmmphhhh mmmpphhhhh'kedengaran Iqa menghadapi kesukaran untuk bernafas. Batang konek Singh ternyata memenuhi segenak ruang mulutnya dan bukan itu saja batang Singh juga amat panjang dan menerjah masuk jauh hingga sampai keanak tekaknya. Batang konek Singh yang berwarna coklat kehitaman terus saja semakin mengembang dan mengeras bila ianya dirodok di dinding pipi Faiqa yang hanya mampu membeliakan matanya

Faiqa hanya mampu memejamkan matanya dan berharap Singh akan cepat mencapai ejakulasinya. Iqa sudah semakin tidak menahan bau hanyir batang konek Singh yang sangat kuat menusuk lubang hidung beliau, bukan itu saja malah Iqa baru menyadari batang konek Singh mempunyai tindik di hujung kulit kulupnya. Sejenis logam yang berbentuk cincin itu terus saja merobek robek langit langit Faiqa setiap kali Singh menjolok masuk koneknya kedalam mulut Faiqa yang semakin menjadi lenguh dek menampung batang Singh yang besar dan tegang mengeras

Setelah lebih kurang 20 minit Singh mengubah posisi beliau. Kedua tangan berbulu Singh dengan pantas mencekup dan memegang keras pinggang Faiqa dan memaksa Faiqa berada didalam posisi menonggeng.Belum sempat Faiqa membetulkan kedudukan beliau Singh dengan sekali tujahan merodok cipap Iqa yang sudah sekian lama berlumuran lendir hasil pancutan air mani Azril baru saja sebentar tadi.

" Auuuwwwwwwwww uuurrgggggghhhhhhhhh isshhkkkkk" Faiqa bertempik dengan satu laungan yang kuat dan nyaring.

Singh terus saja merodok dan menyumbatkan batang konek beliau sehinggakan faraj Faiqa kelihatan penuh dan sendat ditonyoh dan dihenjut oleh Singh semahu mahunya.

'Wahhh Kamu banyak bising yaaa,Saya suka kamu punya suara banyak stimmm' tujah Singh sambil terus memegang kemas kedua dua bontot Faiqa. Faiqa mencengkam erat panel board katil dihotel tersebut serta pandanganya kini semakin kabur. Beliau hanya memikirkan nasib Cipapnya yang sedang dipacu laju oleh Singh yang pastinya akan mempunyai ruang perbezaan yang besar selepas ini. Ini sudah tentu kerana suami Faiqa sendiri mempunyai batang konek yang pendek dan tidak munkin dapat menandingi kehebatan dan kemantapan batang Singh yang sekarang masih lagi mengganas dilubang faraj Faiqa.

Azril baru saja memadamkan rokok yang baru setengah dihisapnya sedari tadi. Azril sudah merasakan tengananya pulih kembali dan melihatkan Faiqa teresak esak mendengus menahan setiap tujahan dan rodokan dari batang konek Singh. Az bingkas bangun dan berdiri betul betul didepan muka Faiqa yang masih lagi didalam posisi menonggeng.Az mengenggam rambut Iqa dan menariknya supaya muka Faiqa terdongak keatas.

'Hmmmmmphh maii sini aku puaskan kote aku nih Iqa' Azril bersuara dengan nada perintah.Faiqa cuba membantah dengan terus tunduk dan menyembamkan mukanya di bantal. Azril mula naik berang atas tindakan Faiqa. Tangan kiri Azril mencenkam erat rambut Faiqa yang di ketika itu sudah kusut masai, manakala tangan kanan Azril terus melontarkan satu tamparan kuat dipipi kiri Faiqa. Pipi Faiqa yang putih gebu itu terus bertukar menjadi kemerah merahan akibat tamparan sulung Azril. Faiqa terus merintih dengan harapan dapat belas kasihan dari Azril.

'Cepat aku nak kau hisap kulum batang aku nihh, bukannya susah sangat kalau kau masih ingkar jugak aku akan buat lebih dari itu' bentak Azril dengan suara yang bengis.

Akibat tamparan Azril, Faiqa terus saja akur dengan perintah beliau. Faiqa dengan terketar ketar mendongak dan perlahan lahan membuka mulutnya. Azril tidak berlengah lagih terus saja menyumbatkan mulut Iqa yang comel itu dengan batang koneknya yang berurat urat . Perasaan takut mula menyelinap dan menhantui Faiqa dan beliau masih lagi merasakan kesakitan dipipi. Faiqa memang tidak tahan akan kesakitan tamparan sulung Azril dan beliau mengambil keputusan menurutkan saja kehendak Azril.

Sementara itu dibelakang Iqa, Singh masih lagi memantakan batang konek beliau jauh kedalam lubang faraj Faiqa yang semakin lama semakin longgar akibat dikerjakan dengan begitu gelojoh sekali oleh Singh. Kedua dua tangan Singh mencengkam pinggang Faiqa berbekas kemerah merahan. Tangan Singh mula menjalar kearah tetek Faiqa yang kecil molek tapi mengkal. Singh tidak membuang masa dan terus memicit micit tetek Faiqa dengan kuat dan kasar.

Azril juga tidak melepaskan kesempatan yang ada,beliau mencapai protable camcorder yang dibawa oleh Singh sebentar tadi dan terus menekan butang recording. Azril mengambil merakamkan gambar Faiqa sedang menghisap batanya yang mula mengeras dan mengembang.

'Hmmmm bagus macam tulah, kulum kuat lagi,, teruskan lagi isap kuat lagi yeahhh lagiii ' Azril mula.

Faiqa sememangnya tidak mempunya pilihan lansung melainkan cuba menyesuaikan dirinya disetubuhi oleh dua orang lelaki yang baru saja dikenalinya. Kini Faiqa mula merasakan tubuh badanya menikmati perlakuan seks rakus dua pemuda yang sekarang sedang ghairah mengecapi setiap inci tubuh badanya. Faiqa mula membuka matanya yang sejak dari tadi terpejam menahan kepedihan cipapnya dihenyak tanpa henti oleh Azrial dan Singh
Visits: 28135


This page:





Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top