peperonity Mobile Community
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
New to peperonity.com?
Your username allows you to login later. Please choose a name with 3-20 alphabetic characters or digits (no special characters). 
Please enter your own and correct e-mail address and be sure to spell it correctly. The e-mail adress will not be shown to any other user. 
This password protects your account. To avoid typos it must be entered twice. Please enter 5-20 alphabetic characters or digits (no special characters). Choose a password that is not easy to guess! Never disclose your password to anyone. 
This password protects your account. To avoid typos it must be entered twice. Please enter 5-20 alphabetic characters or digits (no special characters). Choose a password that is not easy to guess! Never disclose your password to anyone. 
Stay logged in
Enter your username and password to log in. Forgot login details?

Username 
CAUTION: Do not disclose your password to anybody! Only enter it at the official login of peperonity.com. We will never ask for your password in a message! 
Login
Stay logged in

Share photos, videos & audio files
Create your own WAP site for free
Get a blog
Invite your friends and meet people from all over the world
All this from your mobile phone!
For free!
Get started!

You can easily invite all your friends to peperonity.com. When you log in or register with us, you can tell your friends about exciting content on peperonity.com! The messaging costs are on us.
Meet our team member Sandy and learn how to create your own mobile site!

Ika 2 - cerita.seks.1



Ika 2
Perasaan Iqa bercampur antara merelakan dengan tidak. Walaupun beliau memerlukan belaian kasih sayang tetapi beliau belum lagi bersedia untuk mengadakan hubungan seksual terhadap lelaki lain selain dari suaminya sendiri.

Az semakin galak menyonyot bibir Iqa sementara tanganya mula menjalar dibahagian leher Iqa. T Shirt Iqa memang mempunyai bukaan koler yang agak luas dan ini makin memudahkan Az menyusupkan tangan beliau terus keanak baju Iqa. Perlahan tetapi dengan tekanan yang beransur kuat Az meramas tetek Iqa. Memang bra Iqa masih menajadi penghalang antara jari Az degan puting tetek Iqa yang semakin mengeras itu, tapi Az tidak mahu bersikap gelojoh dan mengambil cara step by step bagi menaikan syahwat Iqa.

Agak lama juga bibir mereka bertaut rapat sehinggakan Iqa termengah mengah mengambil nafas.

'Az,,, Iqa.....' Iqa mula bersuara didalam cahaya samar samar panggung itu.

'Ohhhhh maaf Iqa , Az memang tak dapat menahan diri errrr did I accidently bite you Iqa' Az cuba menukar topic.

'Az bukan ,,,, Iqa malulah dekat public nihhh'

'Laaaa bukannya ada orang yang nampak pun kan kat sini gelap'

Disudut hati Iqa memang merasakan keenakan yang sukar digambarkan sebentar tadi beliau beliau dikucup dengan begitu hangat oleh seorang lelaki. Iqa memang mempunyai fantasi untuk melakukan seks dengan seseorang yang kacak dan lebih muda.Tidak seperti berasmara dengan suaminya yang sudahpun menjangkau usia dan hanya mementingkan kepuasan dirinya sendiri sahaja. Kerapkali sejak kebelakangan ini Iqa hanya dijadikan bahan seks object suaminya dan apabila puas beliau akan terus menarik selimut dan tidur dengan lenyaklah membiarkan Iqa masih lagi dalam keadaan berahi.

'Iqa you are so attractive, I nak sangat see more of you',Its ok I faham kalau you tak berapa suka kat public jom kita check in kat hotel cititel nih.'Azril mengusap usap rambut Iqa sambil berbisik pada Iqa.

Hati kecil Iqa bersorak mendengarkan kata kata Az tadi tapi fikiranya mula membayangkan rasa takut untuk menunaikan permintaan Az yang baru saja beberapa jam yang lalu mereka mengenali antara satu sama lain.

Az terus bangun walaupun cerita wayang masih lagi belum selesai penayanganya. Az menarik tangan Iqa membuatkan Iqa tidak mempunyai pilihan lansung untuk mengatakan tidak. Pintu pawagam dikuak dengan girang oleh Az.

'Iqa tunggu sekejap kat sini ya Az nak pergi ketandas'

Hati kecil Iqa mula menduga kehendak Azril yang mengajaknya keluar dari panggung tersebut. Walaupun naluri wanita Iqa telahpun menduga perkara yang akan berlaku seterusnya tetapi beliau sendiri tidak pula cuba mengelak dari ajakan beliau.

Setiba ditandas Az cepat cepat menelefon Singh.

'Hoi Singh aku nak bawak dia pegi hotel Cititel seperti yang telah kita rancangkan.Nanti aku sms kau nombor bilik hotel alright.Singh you owe me this time aku nak awek Cina kau tu lepas nih ok.'

Iqa masih lagi megepit beg tanganya bila Azril keluar dari tandas untuk berjumpanya. Azril terus memimpin tangan Iqa menuju kepintu keluar.

'Az you nak pergi mana ni' Iqa bertanya.

'Iqa jom kita pergi hotel kat sebelah ni Hotel Cititel' Azril bersuara dengan bersahaja tanpa memandang wajah Iqa.

'IshkkAz napa pulak nak pergi hotel tu' Iqa mula menarik tanganya.

'Come on Iqa I lebih suka berterus terang ok, sejak dari malam tadi memang I have the intention to have you!'

'Iqa I guarranty you that you are going to be satisfied to the fullest if you let me sleep with you.' Azril memandang tepat kearah mata Iqa.Renungan tajam Azril membuatkan Iqa tersipu dan pada masa yang sama Iqa merasakan kehangatan yang bergelora dan beliau merasa bagaikan anak dara sunti yang baru pertama kali dikucupi mesra oleh seorang teruna.

Perasaan Iqa sendiri bertekad untuk mengikuti saja kehendak naluri nafsunya sendiri. Beliau sudah jemu hanya menjadi objek pemuas nafsu suaminya sendiri sejak sudah beberapa lama berkahwin. Usahkan cumbu rayu bahkan suaminya hanyalah mementingkan kepuasan kepala kotenya sahaja, asalkan saja beliau berjaya memancutkan air maninya memang sudah kebiasaan suami Iqa akan terus saja berdengkur tidur tanpa mengira tentang diri Iqa sendiri yang masih lagi belum mencapai orgasm yang menjadi impian seluruh kaum wanita.

"Iqa you ada credit card tak you tolong bayar dulu hotel room ni ya" ujar Azril sambil tersenyum. Iqa masih lagi berperang dengan fikiranya sendiri beliau menurut. Iqa menarik keluar pursenya dari beg tangan Elizabeth Ardennya serta mengeluarkan credit card American Express miliknya. Card tersebut adalah antara card yang memang disediakan oleh suaminya bagi membolehkan Iqa shopping serta mengisi kekosangan hidupnya.

Azril memeluk pinggang Iqa dengan kemas sambil berjalan menuju ke Lif lobby.Kedengaran Azril bersiul siul kecil sambil Iqa merasakan tangan teguh Azril merangkul sisi kanan pinggangnya.Hati Iqa turut sama girang mengikut rentak siulan Azril yang semakin kemaruk untuk meratah tubuh Iqa yang kecil molek itu.

Setiba dibilik hotel Azril terus saja mengomol tubuh Iqa, bibir Iqa yang masih lagi merah dek lipstick dijilat dan dihisap hisap manja oleh Azril.

'Umppphhhh mmmmmppphh' sambil tangan Azril sibuk menanggalkan t shirt biru Iqa yang masih lagi terlekat ditubuh Iqa. T shirt serta coli Iqa lucut degan satu rentapan kuat Azril yang semakin galak menggomol leher Iqa. Tak cukup dengan itu Azril terus saja menjilat dan menghisap sekeliling cuping telinga Iqa. Azril semakin geram melihatkan leher Iqa yang putih kemerahan itu beliau seakan hilang pertimbangan dan terus mengigit leher Iqa.

"Arghhhhhhhhhhh ishkkkk Az you are hurting me". tingkah Iqa dengan nada yang tercungap dan sedikit teresak kerana kepedihan gigitan Azril yang semakin menggila. Leher Iqa yang jinjang habis dimamah dan digigit dengan kasar oleh Azril yang semakin lama semakin rakus.

Dalam pada itu tangan kasar Azril terus saja melucutkan zip seluar jeans yang dipakai oleh Iqa. Azril sekali lagi menggukan segenap kekuatanya untuk merentap seluar jeans Iqa yang agak ketat serta sendat dibahagian pehanya. Segalanya berlaku dengan kadar yang agak pantas belum pun sempat Iqa merasakan kenikmatan belaian mesra Azril yang sangat diharapkan tapi kini lain pula jadinya.

Azril tidak berlengah lagi, biarpun seluar jeans Iqa baru separuh dilucutkan di paras lutut, seluar Azril sendiri sudahpun tanggal dan berada dihujung katil. Tangan kanan Azril memegang senjatanya dan terus mengarahkannya terhadap cipap Iqa yang masih lagi dalam keadaan kering. Dengan sekali henjut berkubanglah batang Azril kedalam cipap Faiqa.

Faiqa meraung bila saja batang tegang Azril menujah masuk kecipapnya. Kedua-dua tangan Iqa cuba mencakar belakang badan Azril agar beliau tidak meneruskan tujuhan batangnya. Harapan Iqa ternyata sia sia, sebaliknya Azril memegang kuat bahu Iqa sambil terus menghenyak batangya dengan kuat jauh kedalam cipap Iqa yang sempit itu. Seks secara doggy memang menajadi posisi kesukaan Iqa tapi ternyata beliau masih lagih belum cukup ghairah dan bersedia untuk memulakan permainan.

'ArghhhhhhhhhAz aduhhhhhhhhh sakitnyaaaaaaa Az'...........
Iqa terus memekik dengan nyaring dan kuat akibat dari henjutan Azril yang semakin dalam dan semakin laju. Azril menekup mulut Iqa dengan mulut beliau dan beliau tak putus putus mengomol bibir Iqa yang kini tidak lagi bersalut lipstick dek gomolan dan kucupan Azril yang bertalu talu itu.Tak cukup dengan itu Azril terus saja menggigit gigit kasar disekeliling bibir mungil Iqa.

'Mmmmmmphhhh mmmmmpphhhh mpphhhhhh errmmmmmmmmhhhh ' hanya itu saja kedengaran kerana ketika itu mulutnya masih lagi dikucup dan dihisap dengan rakus oleh Azril yang memang sudah kemaruk tidak merasa meratah tubuh perempuan sejak 4 bulan yang lalu. Tangan Iqa tergapai gapai dan cipapnya kini semakin becak dek air yang terbit dari asakan demi asakan kote tegang Azril.

'Ohhhhh oohhhh Az ohhh please jangan kuat sangat I pedih nihhh arrrrrghhh ishhkk ishkk' ujar Faiqa dengan nada yang sedikit terisak. Asakan dan henjutan batang Azril bertambah laju dan semakin galak. Jolokan dan jolokan batang konek Azril cukup bertenaga sehinggakan seluruh tubuh badan Iqa bergoncang dan nafsu gejolak Iqa semakin bertambah bila diperlakukan begitu oleh Azril. Memang selama ini Iqa tak pernah merasakan persetubuhan dengan lelaki selain dari suaminya sendiri yang kini sudah pun berusia lebih dari separuh abad.

"yeahhhh yeahhhhh huhhhhhhh arrghhhhh' Rasa keghairahan Faiqa disentap oleh laungan Azril yang melenguh tanda kelegaan dan beliau sudahpun mencapai klimaks.Azril terus saja memancutkan lahar panasnya terus kedalam cipap Iqa yang baru saja mahu menyesuaikan saiz batang konek Azril.

Serentak dengan itu pintu bilik hotel terbuka dan menampakan satu jasad tubuh lelaki yang sasa
Perasaan Iqa bercampur antara merelakan dengan tidak. Walaupun beliau memerlukan belaian kasih sayang tetapi beliau belum lagi bersedia untuk mengadakan hubungan seksual terhadap lelaki lain selain dari suaminya sendiri.

Az semakin galak menyonyot bibir Iqa sementara tanganya mula menjalar dibahagian leher Iqa. T Shirt Iqa memang mempunyai bukaan koler yang agak luas dan ini makin memudahkan Az menyusupkan tangan beliau terus keanak baju Iqa. Perlahan tetapi dengan tekanan yang beransur kuat Az meramas tetek Iqa. Memang bra Iqa masih menajadi penghalang antara jari Az degan puting tetek Iqa yang semakin mengeras itu, tapi Az tidak mahu bersikap gelojoh dan mengambil cara step by step bagi menaikan syahwat Iqa.

Agak lama juga bibir mereka bertaut rapat sehinggakan Iqa termengah mengah mengambil nafas.

'Az,,, Iqa.....' Iqa mula bersuara didalam cahaya samar samar panggung itu.

'Ohhhhh maaf Iqa , Az memang tak dapat menahan diri errrr did I accidently bite you Iqa' Az cuba menukar topic.

'Az bukan ,,,, Iqa malulah dekat public nihhh'

'Laaaa bukannya ada orang yang nampak pun kan kat sini gelap'

Disudut hati Iqa memang merasakan keenakan yang sukar digambarkan sebentar tadi beliau beliau dikucup dengan begitu hangat oleh seorang lelaki. Iqa memang mempunyai fantasi untuk melakukan seks dengan seseorang yang kacak dan lebih muda.Tidak seperti berasmara dengan suaminya yang sudahpun menjangkau usia dan hanya mementingkan kepuasan dirinya sendiri sahaja. Kerapkali sejak kebelakangan ini Iqa hanya dijadikan bahan seks object suaminya dan apabila puas beliau akan terus menarik selimut dan tidur dengan lenyaklah membiarkan Iqa masih lagi dalam keadaan berahi.

'Iqa you are so attractive, I nak sangat see more of you',Its ok I faham kalau you tak berapa suka kat public jom kita check in kat hotel cititel nih.'Azril mengusap usap rambut Iqa sambil berbisik pada Iqa.

Hati kecil Iqa bersorak mendengarkan kata kata Az tadi tapi fikiranya mula membayangkan rasa takut untuk menunaikan permintaan Az yang baru saja beberapa jam yang lalu mereka mengenali antara satu sama lain.

Az terus bangun walaupun cerita wayang masih lagi belum selesai penayanganya. Az menarik tangan Iqa membuatkan Iqa tidak mempunyai pilihan lansung untuk mengatakan tidak. Pintu pawagam dikuak dengan girang oleh Az.

'Iqa tunggu sekejap kat sini ya Az nak pergi ketandas'

Hati kecil Iqa mula menduga kehendak Azril yang mengajaknya keluar dari panggung tersebut. Walaupun naluri wanita Iqa telahpun menduga perkara yang akan berlaku seterusnya tetapi beliau sendiri tidak pula cuba mengelak dari ajakan beliau.

Setiba ditandas Az cepat cepat menelefon Singh.

'Hoi Singh aku nak bawak dia pegi hotel Cititel seperti yang telah kita rancangkan.Nanti aku sms kau nombor bilik hotel alright.Singh you owe me this time aku nak awek Cina kau tu lepas nih ok.'

Iqa masih lagi megepit beg tanganya bila Azril keluar dari tandas untuk berjumpanya. Azril terus memimpin tangan Iqa menuju kepintu keluar.

'Az you nak pergi mana ni' Iqa bertanya.

'Iqa jom kita pergi hotel kat sebelah ni Hotel Cititel' Azril bersuara dengan bersahaja tanpa memandang wajah Iqa.

...


This page:





Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top