peperonity Mobile Community
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
New to peperonity.com?
Your username allows you to login later. Please choose a name with 3-20 alphabetic characters or digits (no special characters). 
Please enter your own and correct e-mail address and be sure to spell it correctly. The e-mail adress will not be shown to any other user. 
This password protects your account. To avoid typos it must be entered twice. Please enter 5-20 alphabetic characters or digits (no special characters). Choose a password that is not easy to guess! Never disclose your password to anyone. 
This password protects your account. To avoid typos it must be entered twice. Please enter 5-20 alphabetic characters or digits (no special characters). Choose a password that is not easy to guess! Never disclose your password to anyone. 
Stay logged in
Enter your username and password to log in. Forgot login details?

Username 
CAUTION: Do not disclose your password to anybody! Only enter it at the official login of peperonity.com. We will never ask for your password in a message! 
Login
Stay logged in

Share photos, videos & audio files
Create your own WAP site for free
Get a blog
Invite your friends and meet people from all over the world
All this from your mobile phone!
For free!
Get started!

You can easily invite all your friends to peperonity.com. When you log in or register with us, you can tell your friends about exciting content on peperonity.com! The messaging costs are on us.
Meet our team member Sandy and learn how to create your own mobile site!

Pertama kali ngan cousin - cerita.seks.2



Pertama kali ngan cousin
Saya dan suami sudah 2 tahun embrace our open mindedness for sex and have started to swing a few times.

Sudah tentu kami sangat prihatin dari aspek kesihatan so we do not swing with just any tom, dick or harry.

It was a blessed thing that a year ago, we found out that our neighbor Zul and Ani were interested in swinging but never had the courage or know how to go about it. From then on, the four of us enjoy a most amazing sex life together.

But that is another story. This is the story about my cousin, Lisa.

Lisa baru bercerai dan setelah berbincang dengan suami, kami izinkan Lisa tumpang di rumah kami sementara mencari tempat tinggal yang lain, memandangkan rumah kami besar dan kami tidak ada anak. Lisa juga tidak ada anak.

Setelah seminggu Lisa tinggal di rumah kami, saya dapati suami saya semakin horny. Lalu saya tanya samada dia inginkan Lisa. Lisa taklah secantik mana, tetapi dia mempunyai tetek yang sungguh besar dan menggiurkan! Dan saya tahu suami saya memang gemarkan tetek besar. He's very much a breast man. Dia macam anak kecil selalu ambil peluang nyonyot tetek saya. Kalau nak tidur pun, satu tangan gentel puting, sambil hisap tetek baru boleh tidur. Malam-malam separuh sedar, mulut dia terus mencari dan menyonyot puting. Saya pula jenis yang puting super sensitive dan memang enjoy kena hisap. Kalau di rumah memang suami saya tak beri pakai baju sebab dia suka tengok tetek saya yang super besar ni bebas bergoyang-goyang dan senang dia nak gentel atau nyonyot puting.

Jadinya, bila ditanya, suami saya kata memang dia terangsang dengan tetek si Lisa. I told him, I know he would and I said I pun geram tengok. I tanya ... you ingat puting dia best tak agaknya? My husband tak jawab tapi terus dengan rakus grabbed my breast and attacked my other breast with his mouth. Macam nak explode my breasts dia kerjakan! And we had wild, wild sex that night.

Esok harinya suami saya ke luar negara untuk seminggu. I reminded him if he is going to have sex, please be safe and make sure it's worth it. Selalunya dia tak akan have sex sebab kami bimbang penyakit dan juga since we all have such open relationship, dia tak perlu 'cheat' on me like that. But usually he will visit the girly bars to watch the girls kat situ. And ocassionally will pay for a lap dance. Setakat main tetek gebu dan besar minah mat salleh. Kalau I ikut, selalunya I pun ikut tengok show sebab memang cantik tetek minah salleh ni. Kita perempuan tengok pun geram.

Anyway, nak jadikan cerita, the next day, Lisa came into my room while I was masturbating. I had a blue video on and a dildo that was casted with a silicone kit on my husband so jadiknya it's a replica of his cock.

I didn't realize I had an audience until it was over.

Apa nak cakap, except cakap sorry but I was so horny missing my husband. Lisa kata, that was amazing and that she was turned on watching me and dia pun dah berbulan tak dapat kote.

I kata nak pinjam my dildo and cerita kat dia how I casted my husband's cock. Dia terkejut kata wow! besar jugak kote suami you. I said, it's the bestest cock I've had.

Cerita blue dok main and it was some sort of a 3some going on with 2 females and a male. I pun sua Lisa that dildo and cakap cubalah kalau nak tahu best ke tak.

Dia kata dia tak pernah masturbate. I offered to teach her. I suruh dia get naked, after all I am already naked.

Bila dia buka baju dan tanggalkan bra dia, I punyalah excited sebab breast dia bukan saja besar megah tapi puting dia montok cantik dan keras. I told Lisa that she has very beautiful breasts. Dia kata dia jealous dengan my breasts. So we both gelak kata okay we both have beautiful breasts.

I then tak boleh tahan and mula usap breasts dia. Pelan-pelan I usap dan dia pun mula usap my breasts. Then I mula gentel puting dia, dia ikut gentel puting I. I tarik, dia tarik. I rolled her nipples, she rolled mine. Lepas tu dia mengerang I pun tak sabar terus nyonyot puting dia. Then I put both her nipples together and suck on both sekali (sebab tetek besar boleh buat camni). I nyonyot kuat-kuat and Lisa punyalah picit and tarik puting i sakit tapi sedap!

Lepas tu i tak tahan i sumbat pulak puting i kat mlut dia. Lama gak kita orang berdua main tetek. Best giler. Sampaikan stim giler keras puting kena tarik sedap. Kena gigit sakit tapi sedap.

i cakap kat dia kalau my husband dapat main tetek dia, mesti my husband suka sebab he's a breast man. Lisa kata, well I adore a breast man.

Puas main tetek, kami 69 dan Lisa jilat pantat aku. Sedapnyer dia jilat sambil nyonyot clit lepas tu dia cucuk satu jari dalam pantat aku. Aku pulak sorong tarik dildo tu kat pantat dia berdecap-decap bunyi sebab air banyak keluar. Sambil tu i goyang-goyangkan tetek i yang tergantung tu bergeser dengan badan Lisa rasa sedap puting i keras betul. Then Lisa grabbed both my breasts in her hands and mula ramas tetek i. Wow! Best. Pantat kena jilat and puting kena gentel.

Bila dia klimaks macam nak tercabut pantat aku dia nyonyot and puting i dua-dua dia tarik and picit. She closed her whole mouth on my cunt and sucked it whole. Best betul!

Then it was my turn to be fucked. Aku baring dan Lisa mula sorong tarik dildo kat pantat aku sambil dia nyonyot tetek aku.
Tangan aku pulak satu dok gentel puting sendiri dan satu lagi gentel puting Lisa. Bila aku dah nak orgasm aku jerit I'm cumming and Lisa pun terus sua muka dia kat clit and licked my clit while ramming the dildo hard into me.

After that we were spent and rasa satisfied. Lisa peluk aku and then slowly caress my breasts and my body and said that it was such a great experience. When we calmed down a bit Lisa ajak tidur sekejap. She then moved a bit lower and suckle my breast while another hand twirled my other nipple. Very gentle and lovingly done until I was lulled to sleep in bliss.

And then I awoke. I felt my pussy was being eaten. I thought it was Lisa but it felt kinda different. I opened my eyes and saw it was Zul! He smiled at me and mumbled that I tasted like sex and if I had been naughty with my dildo when my husband isn't around..

Before I could say anything, Zul kissed me deeply and rammed his hard cock inside me. Wow! I memang suka Zul ni jenis ganas sikit. Batang dia pun besar like my husband's tapi lagi gemuk. Memang nikmat habis batang Zul ni.

Dia tukar posisi and now I was on top of him riding him sambil dia nyonyot puting tetek. Rasa nak tercabut puting tetek bila dia gigit dan tarik tapi sedap.

Sekejap aje I dah cum lagi. Lepas tu dia pusingkan and buat style doggy pulak. Fuh! Memang sedap tak terkira macam ni sebab sambil dia sorong tarik konek dia kat pantat i, tangan dia sebelah dok gentel my clit and sebelah lagi gentel puting tetek i yang dok berhayun-hayun tu.

I cum again and then dia baringkan I missionary style pulak. Then I terperasan Lisa dok tercegat depan pintu toilet telanjang bulat tengok we all. I smiled at her and then said to Zul .... ni Lisa, my cousin, shes' staying with us for a while. I told Lisa, it's okay .... Zul and Ani are our swing partners. I tengok Lisa punya puting tetek dah terbonjol keras.

I said to Lisa, come here and she came and stood beside our bed. I usap breasts dia and Zul terpaku tengok tetek Lisa. I gentel puting tetek dia dua-dua and looked at Zul and tanya .... you nak gentel tak? Keras ni .... then I took her right nipple into my mouth nyonyot kuat-kuat then gigit dan tarik sambil pandang Zul. I grabbed Zul's head and push it onto Lisa's left breast. Apa lagi Zul pun guna dua tangan dia and picit breast Lisa sampai terbonjol tetek dan puting and dia pun mula menyonyot. Lisa tak boleh tahan dua teteknya dimainkan serentak begitu. Tangan dia sebelah mencapai konek Zul dan mula melancap Zul. Tangan dia lagi satu dok gentel puting tetek I. I took one of Zul's hand and guided it to Lisa's cunt and Zul pun mula sorong tarik jari dia kat pantat Lisa while I gentel clit dia. Lisa mengerang macam orang gila ... mana taknya, puting dua-dua kena nyonyot, cipap kena sorong tarik and clit kena gentel. Memang best habis.

Lepas tu kami beraksi macam-macam gaya. Entah berapa kali Lisa dengan i cum. Zul memang power hebat dia boleh tahan cukup lama. Zul fuck Lisa, i duduk kat muka Lisa sambil dia jilat pantat I and Zul dok main tetek i. bestnyer .....

Then Zul fuck I and Lisa dok main my breasts. Best betul rasa bila kena fuck and satu puting Lisa nyonyot dan satu lagi Zul nyonyot. Rasa terangsang sangat!

Then Zul cucuk i dari belakang doggy style lagi and Lisa kneeling in front of me because i want to suck on her breasts while she was playing with my hanging titties. Kalau breasts tergantung macam ni memang best kena main. i punyalah nyonyot puting Lisa sebab nak pegang tak dapat, lepas sebelah sebelah lagi i nyonyot and Lisa keeps twirling and pinching and pulling on my nipples.

Suddenly, I felt something move underneath me and one of my nipples was being sucked roughly and that felt so good! Rupa-rupanya Ani dah join kami.

Bukan main rancak lagi permainan. Nasib baik Zul boleh control tahan lama and also sebab ada dildo. Ani ni tetek kecik sikit tapi puting dia panjang! Sedap gentel and nyonyot. Seronok tak boleh nak cakap kami berempat bermain entah berapa jam rasa nak tercabut puting tetek i and pantat pun panas macam nak terbakar.

Dah penat main, we all washed up and cadang nak relax-relax je have dinner and watch a movie ke apa. I ordered pizza and we had dinner ..... best sebab semua bogel je ....... Zul macam dalam syurga sebab dapat 3 perempuan punya attention. Lepas tu we watched a movie ada gang bang and kita orang pun orgy lagi. And then bila Zul and Ani nak balik I kata we must do this again bila my husband balik.

Bila Lisa dengan I tinggal dua orang, we all sambung lagi main. Nothing heavy cuma usap-usap, jilat-jilat .... nice slow sex between us two girls. Tengah Lisa jilat pantat i, my phone rang and it was my husband.

Dia tanya i tengah buat apa? I said, tengah kena jilt pantat. Zul? dia tanya. I said Zul dah balik. Ani? I said Ani pun baru balik. Then dia tanya, Lisa? I said yes!

I told him that if he was here with us dia akan jadi gila sebab Lisa punya tetek best! Dia mengerang kat sana .... I cakap dengan dia puting tetek Lisa besar dan kenyal sedap gigit and sekarang puting dia keras gila sama macam puting i jugak. Then I pulled Lisa up from my cunt and we kneeled facing each other .... I gentel puting tetek dia sebelah and told my husband I tengah gentel puting. Then I took her other nipple in my mouth and cakap dengan my husband I tengah nyonyot puting Lisa sebelah lagi. My husband dengar bunyi I cakap mulut macam penuh dia kata jangan tease dia sebab dia tak tahan. So, I kata baliklah cepat. Dia kata at least another 3 days or so. Jadi I cakap ok so pergilah enjoy release tension. Then cerita kat I nanti. He knows I meant for him to visit the girly bars. And kalau dia have sex, he knows I want to hear it all.

Lepas tu Lisa and I got even more aroused and we fucked each other with our mouth, tongues, fingers and dildo.

Puas betul satu hari main ........ tak sabar tunggu husband balik and this time we'll have 5 people together!



This page:





Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top