peperonity Mobile Community
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
New to peperonity.com?
Your username allows you to login later. Please choose a name with 3-20 alphabetic characters or digits (no special characters).

IMPORTANT: Choose your name WISELY as you cannot change it later on! This is due to the fact that we will submit your pages to major search engines so that they can be found properly. 
Please enter your own and correct e-mail address and be sure to spell it correctly. The e-mail adress will not be shown to any other user. 
This password protects your account. To avoid typos it must be entered twice. Please enter 5-20 alphabetic characters or digits (no special characters). Choose a password that is not easy to guess! Never disclose your password to anyone. 
This password protects your account. To avoid typos it must be entered twice. Please enter 5-20 alphabetic characters or digits (no special characters). Choose a password that is not easy to guess! Never disclose your password to anyone. 
Stay logged in
Enter your username and password to log in. Forgot login details?

Username 
CAUTION: Do not disclose your password to anybody! Only enter it at the official login of peperonity.com. We will never ask for your password in a message! 
Login
Stay logged in

Share photos, videos & audio files
Create your own WAP site for free
Get a blog
Invite your friends and meet people from all over the world
All this from your mobile phone!
For free!
Get started!

You can easily invite all your friends to peperonity.com. When you log in or register with us, you can tell your friends about exciting content on peperonity.com! The messaging costs are on us.
Meet our team member Marzus and learn how to create your own mobile site!

Fucking Lesson - cerita.seks.3 - Part 2



...tak sempat nak buka habis seluar aku tersangkut kat buku lali….
Underwear aku lak sangkut kat lutut… Memang nikmat cara rakus nani ni… tak terkata… aku
ramas/tarik rambut nani… nani hisap kepala butoh aku sambil melancapkan batang aku yang
licin dengan dipenuhi air liur/mazi… menyandar aku kat pintu bilik hotel… menahan nikmat
hisapan nani…agak2 dalam 6-7 minit aku dah tak tahan… kepala butoh aku membengkak
menandakan aku nak pancut…. Dengan tetiba nani berhenti menghisap batang aku
dan meramas biji telur aku… kerana terkejut air mani aku tak jadi pancut… nani berkata yang
masanya belum sampai untuk pancut… let me undress u first… pelan2 dia berdiri… dia pun buka
baju aku… sambil buka baju aku… nani dengan romantiknya mencium dada aku, putting aku,
bahu aku, ketiak aku dan pinggang aku… geli rasanya tapi best… kemudian aku buka baju dan
skirt nani… kami berbogel… nani pimpin tangan aku membawa ke katil…

Nani pun baring sambil menelentang… aku rapat ke sisi nani sambil membuat French kiss… nani
kata kat aku yang dia tak suka penetration… she told me she wont come if I penetrate her… dia
cakap the only way I can make her come is by licking/sucking her clit…. And it will takes hrs
before she can come… dalam hati aku berkata “tak dapat jugak aku merodok burit malam ni”…
tapi anyway since my main mission nak belajar about sex… so aku play along… nani suruh aku
jilat pussynya… dengan gembira sekali aku menjilat…. Hisap… dan menjolok lidah aku ke dalam
pussy nani… nani membuka dengan luas kankangnya… dia merelakan aku menjilat sedalam
yang mungkin menggunakan lidah aku… sambil menjilat/menghisap aku masukkan sebatang jari
aku kedalam pussy nani… makin merenget la minah tu aku kerjakan… aku continue jilat/hisap
pussy nani… sambil tangan aku samada meraba tetek dia atau punggung dia… sampai aku dah
tak tau nak letak mana… semua best… raba tetek best… raba punggung pun best gak…

Agak2 dah kebas lidah aku menjilat… aku mintak dengan dia yang aku nak fuck dia…. Tapi dia
kata wait until she comes… camna ni… aku dah letih mejilat… dah lama dah aku rasa ada dekat
sejam dah aku mejilat… lidah dah kebas… batang aku dah keras sangat… batang aku
membengkak nak merodok pussy… aku merayu2 kat nani asking her to let me fuck her… kalau
ikut hati aku rogol jer dia ni… tapi aku masih setia dengan tujuan asal aku… aku merayu gak…
tapi dia berkeras… pastu aku mintak tukar 69… mula2 dia macam taknak… she insist that I make
her comes first… tapi aku agak dia kesian kat aku kot… jadi kitaorg pun tukar posisi 69…

Mula2 aku kat atas… batang aku betul2 kat depan muka nani… nani tak berlengah terus pegang
batang aku… tapi dia hisap pelan2… mula2 dia mainkan lidah dia kat kepala butoh aku… pastu
dia jilat batang aku dari pangkal kepala sampai ke pangkal batang aku… pastu dia hisap kedua2
biji aku… best giler… tak penah lagi aku kena hisap biji.. memang best… sambil aku merasa
nikmat kuluman dan hisapan dari nani… lidah aku menjalar didalam pussy nani sedalam2nya…
sambil menjolok lidah aku hisap kelentit nani… makin sedap aku rasa kuluman nani makin kuat
aku hisap kelentitnya... aku dah hampir kemuncak… batang aku dah tak sabar2 nak
memancutkan air mani… aku dah tak tahan.. nani lak dah hisap/kulum batang aku makin
rakus…. Nikmatnya dah sampai kehujung kepala butoh aku… bila aku rasakan dah nak pancut

sangat aku ramas punggung nani… aku hisap sekuat2nya keletit nani… aku tekan batang aku
sedalam2 mulut nani dan pancutkan segala air mani yang aku tahan dari panggung wayang
tadi…

Nani seakan tersentak dengan pancutan air mani aku… tapi sekejap jer lepas tu dia hisap
dengan rakus sekali… setitik pun dia tak lepaskan… semua dia telan… first time aku pancut
dalam mulut n first time air mani aku kena telan… memang nikmat dunia… tak terhingga
sedapnya… aku sampai terjerit2 menahan sedap… aku terbaring menahan sedap… nani keep
on sucking and blowing me… memang sedap sangat… sampai lembik batang aku nani hisap…
semua air mani aku kena telan… bila dah lembik betul baru dia stop dia cakap aku dia tak
sampai lagi… to return the favour aku pun jilat/hisap dan jolok jari aku dalam pussy nani… aku
continue sampai dia climax…

Lepas tu kitaorg main sepanjang malam… my sex lesson this time very different dari yang
lepas… memang best main dgn nani… I really enjoy our sex walaupun takde penetration… aku
tak pernah pikir yang aku akan puas dengan hanya blow job and foreplay… keesokan hari aku
balik dengan kepuasan yang amat sangat…

Fucking lesson #3

Selepas main dengan nani & iza…. campur pulak dengan practice kat rumah… aku rasa dah
cukup terer dah bab sex ni… tapi masalahnya bila dah mula curang ni… rasa sedap pulak… so
niat aku nak belajar aku teruskan… pada awal thn 2004 aku kenal dgn sorang bini org anak 1 kat
internet… nama dia ella… dia keje dgn syarikat telefon… bahagian accounting kot… anyway…
umur dia 29… body 36-27-38… powerkan…

Lepas kenal 3-4 bulan aku pun berjaya bawak dia ke hotel…. Tapi aku taknak cerita pengalaman
kat hotel sebab semua cerita aku sebelum ni kat hotel… aku nak cerita macamana aku main
dengan ella kat rumah dia masa suami dia pegi kerja…

Begini ceritanya….

after our 1st experience kat hotel… ella ajak aku dtg rumah dia… masa tu lepas raya.. so dia ajak
aku beraya kat rumah dia…. Aku masuk jer rumah dia pimpim tangan aku ke ruang tamu… dia
suruh aku lepak kat situ kejap sebab dia kata nak buat air… aku pun buat cam rumah sendiri…
buka tv pastu channel surfing… agak2 dlm 5 minit ella dtg sambil pegang segelas air… mata aku
terpegun tengok ella…. bayangkan la… dia dah tukar pakai baju tido yg see through…. Tanpa
bra atau panty… jelas kelihatan putting dan pantat ella yang licin bercukur... Berkelip2 mata aku
tengok ella… aku punya terpegun sampai ella tegur… “buat pa telan air liur? Kan i bawak air ni”...

aku pun berdiri sambut gelas yg dia kasi tapi aku tak minum… aku letak gelas kat meja ruang
tamu dan terus rangkul pinggan ella… aku cium dengan rakusnya… dia pun membalas… kitaorrg
bercium sambil berdiri… tangan aku meraba dari rambut ella hinggala ke punggung… aku
ramas2 tetek ella… dia pulak ramas2 batang aku… sambil bercium ella buka baju aku… bila baju
aku dah terbuka habis… ella mencium leher, dada dan perut aku sambil melurut turun ke

bawah… ella duduk atas sofa sambil aku berdiri… aku membelai2 rambut dia… muka ella betul
mengadap batang aku… dia buka seluar aku dan dengan ganasnya merentap seluar dalam aku
ke lutut… pastu terus ambik batang aku dan mengulum…. Ella punya kulum memang best…

sambil kulum dia lancapkan batang aku... aku tahan jela.... bila dah tak tahan sangat aku tarik
rambut ella keatas... dia pun mengikut... kitaorg bertembung muka dgn muka... aku cuim ella
semahunya... sedut lidah... gigit bibir manja2.... kemudian aku tanggalkan baju tido ella... turn aku
pulak mencium sambil melurut ke bawah... dari leher, dada, perut, pinggang dan pusat semua
aku jilat/sedut... bila aku nak jilat pantat dia... dia tarik rambut aku... aku pun berhenti.... dia
pimpin tangan aku ke bilik.... dengan berbogel kitaorg berjalan ke bilik dia.... tapi aku sempat
kutip seluar, underwear dan baju aku bawak dlm bilik... bukan apa sebagai langkah
keselamatan... mana tau laki dia balik ke.... hehe

sampai dalam bilik jer.... dia terus baring dan mengankang... aku terus jilat pantat ella... sambil
fuck her with my tounge.... aku hisap/sedut kelentit ella…. mengeliat dia… pastu aku masukkan
jari telunjuk aku… aku finger fuck pulak… ella dah mendengus…. Aku tukar post 69… mula2 kat
bawah… tapi dia ajak tukar… aku pun biar dia kat atas… best betul…. Ella hisap batang aku
deep throat… nikmat sungguh…. Aku sebenarnya dah tak tahan… aku pusingkan ella…
baringkan dia pastu aku jilat lagi seluruh badan dia…. Tujuannya nak kasi batang aku rilex kejap
sebelum aku merodok pantat ella…

mata ella dah nak stim giler… aku pun dah sedia nak memantat…. Aku rapatkan peha ella sambil
lipat pehanya rapat ke dada... pastu aku halakan batang aku ke mulut pantat ella.... aku gosok2
kelentit 3-4 kali pastu aku terus tolak batang aku masuk kedalam pantat ella... pelan2 aku tolak
sampai kepangkal.... aku tengok ella pejam mata... sedap agaknya.... aku biar batang aku
sekejap sebelum mendayung.... pastu aku pun mulakan acara sorong tarik.... mula2 slow n
steady pastu makin rancak.... bila dah rancak aku kangkangkan kaki ella macam huruf v.... aku
sorong tarik lagi.... tengah rancak aku mendayung aku rasa basah... i know she cum... aku pun
baring atas ella sambil tekan batang aku dalam2…. aku biarkan dia merasa nikmat
kemuncaknya....

bila ella dah reda... aku pulak baring.... she rides on top of me.... ganas jugak dia menghenjut…
makin lama makin lagi…. Batang aku dah rasa nak pancut… cepat2…

aku tukar ke dogy style.... aku sorong tarik sambil meramas breast ella dari belakang.... aku
pump sepuas2nya…. Bila nak pancut jer…. aku tekan dalam2…. Dengan sepenuh nikmatnya
aku pancutkan semua air mani aku ke dalam pantat ella…. sungguh nikmat… aku biarkan batang
ak terendam dalam pantat ella… sedap betul main dengan bini org ni….

Hari tu kita org main 2 kali.... aku lepak sampai pukul 5pm... 15min lepas tu suami dia balik...
bahaya betul.... keesokan hari dia sms kat aku “yest wz vry dngerous, next time better b careful”
hmmmm… aku harap korang enjoy ngan citer aku

mie fuk


This page:





Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top