peperonity Mobile Community
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
New to peperonity.com?
Your username allows you to login later. Please choose a name with 3-20 alphabetic characters or digits (no special characters). 
Please enter your own and correct e-mail address and be sure to spell it correctly. The e-mail adress will not be shown to any other user. 
This password protects your account. To avoid typos it must be entered twice. Please enter 5-20 alphabetic characters or digits (no special characters). Choose a password that is not easy to guess! Never disclose your password to anyone. 
This password protects your account. To avoid typos it must be entered twice. Please enter 5-20 alphabetic characters or digits (no special characters). Choose a password that is not easy to guess! Never disclose your password to anyone. 
Stay logged in
Enter your username and password to log in. Forgot login details?

Username 
CAUTION: Do not disclose your password to anybody! Only enter it at the official login of peperonity.com. We will never ask for your password in a message! 
Login
Stay logged in

Share photos, videos & audio files
Create your own WAP site for free
Get a blog
Invite your friends and meet people from all over the world
All this from your mobile phone!
For free!
Get started!

You can easily invite all your friends to peperonity.com. When you log in or register with us, you can tell your friends about exciting content on peperonity.com! The messaging costs are on us.
Meet our team member Sandy and learn how to create your own mobile site!

Mantera - lingkarjagat



Mantera
Mantra-mantra asli didapat dari Guru saya, bukan dari buku-buku yang beredar di toko-toko buku.
Mantera - simkuring m
DILARANG MENGKOPI PASTE "BERBAHAYA". KECUALI ANGGOTA DARI PERGURAN LJ.[SENGAJA TIDAK MENYERTAKAN CARA-CARA LELAKUNYA UNTUK MENGINDARI PENGKOPI PASTEAN]
.
BISMILLAHIROHMAANIROHIIM.
.
SABDO PANDITO
A'udubillahhiminassyaitonnirojiim, Bismillaahirrohmaanirrohiim. Ashaduanlaillahailallah, Wa'ashaduanna Muhammadarosulullah. Ti luhur nyuhunkeun dipayungan ti handap nyuhunken disangga tigigir nyuhunkeun ditempelan pangawasa Gusti Alloh, Nyuhunkeun saciduh metu sakecap nyata saliring ngajadi sa kereteg ning ati bisa ngajadi, Lahaolawalaquwata ilabillahil aliyiladziim.
.
ESP
UNTUK TERAWANGAN: Bismillaahirrohmaanirrohiim. Ya Allah Ya Waliyullah sipat langgeng aji luhi kamaseha sarining gampang, sacipta polah kaula ningali.... <tujuan> (gampang) 3X.
UNTUK MERAGA SUKMA: Bismillaahirrohmaanirrohiim. Ya Allah Ya Waliyullah sipat langgeng aji luhi kamaseha sarining gampang, sacipta polah kaula kaluarna sukma tina raga (gampang) 3X
UNTUK TELEPATI:
Bismillaahirrohmaanirrohiim. Ya Allah Ya Waliyullah sipat langgeng aji luhi kamaseha sarining gampang, sacipta polah kaula maca/ngontak batin jeung pikiran si......... <nama atau bayangan wajah si objek> (gampang) 3X
.
HALIMUNAN
Hurung nangtung ngadeg cahaya, ari diuk ngumar cahaya, nyangigir nalinga malik, disamak cahaya dikampuh bayu, sungkelang naga
wangkelang, dibaju ratu kateguhan, batuk isun jadi gugur, awak aing jadi gelap, iket-iket naga mulut, nakiceup jadi sabumi, moal aing teu sirna, les ngiles awak aing ngiles dikurung kulangit dikandang kujagat.
.
RAWARONTEK
Hurmiang sang gurmiang, lomari turun ngabangri, lomara turun ngabangra, taneuh garing taneuh baseuh, ngahiji jadi sarawa, ngarawat awak awaking, keclak cai jadi saawak, saawak ngaraga cai, hiliwir angin kana raga, ngahijikeun raga awaking, nya aing sirawarontek.
.
KEKEBALAN
Awak aing sibatu wulung, tangtung aing Batara karang, tikatuhu Ratu Galuh, tikenca Tajimalela, ceuli aing tandaning beusi, tarang aing tandaning waja, tonggong aing waja balitung, khodima-khodima hadir Eyang Mudik batara karang.
.
SEMUGUNTING
Cinggir aing cinggir beusi, jajangkung waja balitung, dampal leungeun taji malela, langlang lingling langlang lengleng-langlang lingling langlang lengleng, sia jaga pati aing jaga paksa (leng3x)
.
PANGABARAN 1
Sri wedi banteng kala, kala nengak singa tulen, da aing teu katetep teuhidep, teukasima teukaparibasa, da aing nunangtung dikarahayuan, maung ngamuk datang sadu, badak
galak datang depa, oray laki datang numpi, oray welang datang nyampay, nya aing nungadeg disarangenge.
.
PANGABARAN 2
Siu guntur sima guntur simaung sima manusa, sima aing sima maung lain nyima ka kayu ka batu tapi nyima ka manusa disima ku kaliwasa ret meneng, ret meneng ku pangawasana, sabda gumilang beubeur kancing nagawisnu (gumilang) 3X, (kepek) 3X, (ret meneng) 3X, sungsum balung tulang sani sia ngalungkuruk sia kaya kapas kaibunan.
.
PANGABARAN 3
Munggang mali-munggang mali, munggang mali ratek peujit, peujit sia dibeulit- beulit, tulang sia ditumpang- tumpang, tutunggangan sabda kahimengan (ah himeng 3x) bali sia geusan ngajadi, santen sia geusan ngajanten (ret janten 3x) sungsum balung tulang sia ngalungkuruk kaya kapas kaibunan.
.
LOVE 1
Asihan Aing si reuneu kiceup sakiceup nu matak bogoh sareret nu matak leweh, dideuleu padeuleu-deuleu ditempo patempo-tempo, sia ceurik Aing balik dangeuang sajagat kabeh.
.
LOVE 2
Kuncahaya, kuncahaya kuncahayaning Yusuf, barangkunta asihan rubuh rebah henteu nyana ka asih sia <.........> Ka awaking, Ya Allah tegesna makrifat cahaya Malaikat Jibril, Ya Allah tegesna makrifat cahaya Malaikat Minkail, Ya Allah tegesna makrifat cahaya Malaikat Isrofil, Ya Allah tegesna mak'rifat cahaya Malaikat Muqorobin, Ya Allah tegesna makrifat cahaya Malaikat Rubuh rebah, Henteu nyana ka asih sia <.........> Ka awaking. Idqola Yusufa li-abihi ya abati inni roa'etu ahada asaro kaokabawasamsa walkomaro ro'aetuhum lisajidin, aya sari jeung hami aya rasa jeung Allah, tuduh Allah kudu ngahiji siah dadat sia <.........> jeung aing.
.
MEDIS
Tulak tanggul gajah wulung, bisi datang panyakit ti kidul dipipig dijaram, tapi dipapag dijaram datang istan mokahana (kembali ke awal dng 6 penjuru: kulon, kaler, wetan, luhur, handap), blek bumi blek langit, blek nu dikawasaken, nya aing nu dikawasaken / nya <nama pasien> nudikawasaken.
.
NON MEDIS
Papag halang papag sungsang, pa papag pa pulang2, bisi datang penyakit ti kidul, di pulangken dei ka kidul (kembali ke awal dng 6 penjuru: kulon, kaler, wetan, luhur, handap). Blek bumi blek langit, blek nu dikawasaken, nya aing nu dikawasaken / nya <nama pasien> nudikawasaken, tawa aing tawa Galunggung di tawa ku sang idu putih nu calik di pangarengan, tawa tawe-tawa tawe ditawa kusang idu putih, ah tawa ku sang idu putih, aing nyaho diratu teluh, Sang Ratu Geleber Putih, nu calik di gunung Gulunggung.
.
MERINGANKAN TUBUH
Koleang pluk ninggang kapuk, koleang plak ninggang kapas pluk katimbul sirah kateguh kul menekul des banyu rata bumi lita saur inang ge mokaha, ret rampung sajagat kabeh.
.
PANGASALAN
Aing nyaho diasal sia, asal sia ir pada sir, sir ti Indung sir ti Bapak, ti Indung sia ka Bapak sia, ti Bapak sia ka Indung sia, metu putih bersambung ti Bapak sia metu bang bersambung ti Indung sia, ninggang kana cupu manik astabima, pabeulit pa ranti-ranti ngarana sang ranti manik, pa corok pa awor-awor ngarana sang awor larang, aing nyaho di asal sia, asal sia
Sabulan sia ngaherang.
Dua bulan sia ngalenggang.
Tilu bulan sia gumulung.
Opat bulan sia mangrupa.
Lima bulan sia usik, ngarana sang kulisik putih.
Genep bulan sia sang rumanem.
Tujuh bulan sia tumpang pintu.
Dalapan bulan sia tumpang dibaga, congeang larang malik kahandap.
Salapan bulan sia di pedalkeun, godebag ka panon sare hao tandane hao rupane cangcan tali ari-ari putih, dikeureut ku hinis putih, hinis putih bawa ngajadi awak awor jeung sang manon saraga jeung dewata amu dimana ayana tiratuning pucus titangkeling bayah tisanghyang pakumpulan antara Indung jeung Bapak sia.
.
LEMBU SEKILAN
Sun ajiku si lembu sekilan datullah sipatullah situmbak tuno siunduk luputullah punkasan aku ora tumama.
.
TARIK PUSAKA
Batu ketu purasani deg beusi paser ning beusi, sari leuleus sari leumpeuh sari kajiret ku jala ajiku, ret bis kuat min hudaning sawat Allah ku baning kuat bismillah pamuka Allah bojong galuh kayu agung teteken Nabi Muhammad Ya Allah Ya Rasulallah sir Allah kersaning Allah patimu pada Allah.
.
ANTI CUKUR DAN SILET
Sirah keusik ti baetulloh, rambut rajeg beusi purasani, kulitku waja balitung, tutug pucus tanpa banyu, hanaraga tanpa sukma tok biar muktanana, sirah matian roh sirah hu,hu.
.
BRAJA MUSTI
Bismil kuat mudaning kuat, Aku braja musti, Jariji aku batu ireng curuk aku wesi
kuning, gunting tangan
peurah aing tulang waja,
kulit aing wesi kuning cagak rasa gurat aing.
.
MELEMASKAN BESI GOLOK, LINGGIS DLL
Beusi kari daki, waja kari kesang, rep sirep ku Gusti nu Maha Suci.
.
ANTI GHOST <To treat a man
possessed>
Sang Buta dangklak Sang Buta dingklik Sang Kunti mati, aing nyaho di Ratu sia Sang Ratu Kulincer putih, ulah gumalasar gumilisir ka Manusa da tempat sia mah di Leuweung simagonggong di Tegal si awat-awat istan palias.
Visits: 2135


This page:





Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top