peperonity Mobile Community
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
New to peperonity.com?
Your username allows you to login later. Please choose a name with 3-20 alphabetic characters or digits (no special characters). 
Please enter your own and correct e-mail address and be sure to spell it correctly. The e-mail adress will not be shown to any other user. 
This password protects your account. To avoid typos it must be entered twice. Please enter 5-20 alphabetic characters or digits (no special characters). Choose a password that is not easy to guess! Never disclose your password to anyone. 
This password protects your account. To avoid typos it must be entered twice. Please enter 5-20 alphabetic characters or digits (no special characters). Choose a password that is not easy to guess! Never disclose your password to anyone. 
Stay logged in
Enter your username and password to log in. Forgot login details?

Username 
CAUTION: Do not disclose your password to anybody! Only enter it at the official login of peperonity.com. We will never ask for your password in a message! 
Login
Stay logged in

Share photos, videos & audio files
Create your own WAP site for free
Get a blog
Invite your friends and meet people from all over the world
All this from your mobile phone!
For free!
Get started!

You can easily invite all your friends to peperonity.com. When you log in or register with us, you can tell your friends about exciting content on peperonity.com! The messaging costs are on us.
Meet our team member Sandy and learn how to create your own mobile site!

Szex szeánsz - xxxsztoriSzex szeánsz
szeánsz
Avagy, hogyan szabaduljunk meg gátlásainktólRendszeresen olvasom, mit olvasom, falom a szex hirdetéseket. Keresem, kutatom bennük a nekem valót, melyre azonnal válaszolok. Most is ülök a fotelben és a hirdetéseket olvasom. Egyszer csak megakad a szemem egy érdekes, nekem nagyon is tetszõ hirdetésen: " Szex szeánszot tartunk, amire minden érdeklõdõt szeretettel várunk. Ha gátlásos, itt bátran levetheti gátlásait, felszabadult lesz és örömmel vetheti bele magát a szex összes rejtelmeibe. Összejövetel minden nap esti órákban. Irjon bátran a nudi@freestart.hu emailre egy levelet." Egy óra mulva megjött a válasz egy telefonszámmal és egy rövid leírással. Hát ez egy érdekes program lehet. Máris hívom a megadott telefon-számot.

A vonal túlsó végén egy nagyon kellemes nõi hang:
- Mit segíthetek?
- A szeánsz után érdeklõdnék.
- Egyedül vagy partnerrel?
- Egyedül. Most ezt egyedül szeretném kipróbálni.
- Szégyenlõs vagy vannak gátlásai?
- Hát... szégyenlõs nem vagyok, de a farkam mérete miatt, néha gátlásos és szo-rongós vagyok.
- Miért mekkora?
- Nyugalmi állapotában alig két centi hosszú, de ha felizgatják, akkor tizenöt cen-ti hosszú és négy centi átmérõjû lesz azonnal. Ugye milyen kicsike és vékony.
- Ez egyáltalán nem kicsi és nem vékony, ez egy normál méret és ez ne zavarja. Jöjjön el és meglátja, hogy soha többé nem lesz emiatt gátlásos. Amugyis nálunk minden méretû ember egyformán van kezelve és nem ezt figyeljük.
- Mibõl áll a szeánsz?
-Egy idõ korlátozás nélküli foglalkozás, melyen élõ szeretkezési bemutató, egymás elõtti személyes élménybeszámolók, gátlás feloldó gyakorlatok és erotikus szeánsz, a hozzá tartozó gyakorlati kipróbálás lehetõségével.
- Feltétlenül elmennék, nagyon izgat a dolog. Mikor mehetnék?
- Ha ráér ma este, még van egy szabad helyünk. Eljön?
- Hát persze, hova és mikorra? -mondom nagyon izgatottan, mert már azonnal ott lennék és belevetném magam teljes odaadással az elmondottakba.
- Este hét órára, az erotikszentélyembe, Leszi u. 13.
- Köszönöm feltétlenül ott leszek, Laci vagyok.
- Várunk édes Lacikám, jó farok állással, puszi az édes kis farkad végére. -erre a farkam azonnal felállt. Mi lesz ott, ha már most igy beszél ez az édes nõ.


Nem tértem magamhoz a telefon után. Mit csináljak, mibe menjek, mi vár ott rám. Gyorsan a fürdõbe mentem, mert az órára tekintve láttam, hogy már félhat. Jól lefürödtem, a farkamra különösen ügyeltem, még a szokottnál is alaposabban megmostam, kölnivel bekentem a zacskóimat, a szõrömet és a farkam bõrét, teljesen simára megborotváltam az arcomat és a farkam tövérõl a szõrt is leborotváltam, hogy nagyobbnak látszódjék, mint amekkora. Nagyon izgatott voltam. Fél hétkor kocsiba ültem és robogtam a tett színhelyére, álló farokkal. Egy takaros, luxus ház volt a megadott cím. becsengettem, a telefonos nõi hang szolt a kapucsengõ hangszórójába:
- Ki az és kit keres?
- Laci vagyok és a szeánszra jöttem.
- Gyere be édes, már nagyon vártalak. - és máris megszólalt a berregõ hang és a fehér murván ballagtam a ház felé. Két oldalt pálmák, az udvaron egy kis tó, szökõkutak és úszómedence.

Egy tükrös üvegajtóhoz értem, melyet mielõtt kopoghattam volna egy csodaszép szõke, nagymellû, élénk kék szemû, vastag húsos szájú bombázó kinyitotta elõttem az ajtót. Pongyolában volt, ami sejtetni engedte alakját és, hogy alatta nincs semmi más ruhadarab, teljesen mezítelen lehet. Természetesen a számra egy csókot nyomott, mintha, már nagyon régrõl ismernénk egymást, és közölte:
- Szia, Móni vagyok, gyere be és vetkõzz le itt a kisszobában, de meztelenre ám -és rám kacsintott kajánul.
- Szia, ahogy parancsolod, máris vetkõzöm. Egy kis, ízlésesen berendezett szobába léptem be, az egyik fal mellet öltözõ szekrények voltak. Levetkõztem, miközben Móni ott állt az ajtóban és engem figyelt. Érdekes, hogy egyáltalán nem zavart, lehet a fogadtatása tette, de természetesnek vettem, hogy ott van velem, mialatt én levetkõzöm. Mikor már mezítelen voltam, ott álltam lógó kis, alig két centis pöcsömmel, mely alig látszott ki a szõrbõl, de Móni máris karon ragadott és....
- Gyere, még van egy kis idõ a kezdésig, körbevezetlek.


És elindultunk. Az elsõ szoba két nagy francia ággyal volt berendezve, az ágyak felett vörös színû baldahin függött, majd a nappalit mutatta meg ahol a nappali jobb oldalán egy alaktalan úszómedence volt, két oldalán úgy másfél méter magas faszból formázott állólámpa volt elhelyezve és elõttük pina alakú fotelekkel, a nappaliból egy szauna nyílt, majd egy badi szoba. A nappaliban körben ágyszerû ülõ garnitúra volt, közében nagy kör alakú ággyal, a falakon és a mennyezeten tükör borítás volt, nagyon hangulatos és izgató színes világítással, a szauna melletti sarokban bárpult, melyen farok alakú poharak, melyeknek a teteje pina formájú volt, úgy nézett ki mintha a farok dugná a pinát. Itt minden a meztelenségre és a szeretkezésre utalt, a szerelem szeretetét fejezte ki. Majd átmentünk egy irdatlanul nagy fürdõszobába, ahol bidé, tusoló, nyolc személyes pezsgõkád volt és az egész egy athéni templomra emlékeztetett az oszlopokkal és a tetõ megoldással és minden márvánnyal volt burkolva. Csodavilágba csöppentem. Az emeletre nem vitt fel. Visszamentünk a nappaliba és leültem az ágyszerû ülõalkalmatosságra, közben Móni is ledobta a köntöst, tényleg anyaszült mezítelen volt alatta. Csodaszép teste volt, álló nagy mellei mesébe illõek voltak, vastag nagy mellbimbókkal, borotvált puncival és legalább két centire kilógó, vörösen izzó csiklóval és kisajkakkal, melyek a szép és formás, hosszú combjai végén, hivogatóan helyezkedtek el, kefélésre hívogatva azonnal. Mámorító látvány volt.

Úgy felizgatott a látvány, hogy szólni sem tudta, de éreztem, ahogy a farkamba tódul a vér és felállt, megmutatva igazi, tizenöt centi hosszú teljes méretét. A farkam végérõl a bõr lecsúszott és a makkom égõ vörösen világítva ágaskodott Moni felé, melyet õ rögtön észrevett, lehajolt csókot lehelt rá és csak annyit mondott:
- Ez még kicsit korai. Higgadj le Te kis aranyos farkinca, nemsokára ennek is itt lesz az ideje.
- Nem tehetek róla, de a tested látványa-... de nem engedte befejezni a mondatot, egy nagy és teljes átéléses nyelves csókot nyomott a számra. melyre a farkam még keményebb lett, makkom még vörösebben és fényesebben izzott, majdnem szétdurrant. Móni lágyan végig simította kezét a farkamon, nem hagyott ki egy centi helyet sem. Majd felállt és így szólt:
- Ne szabadkozz, ez itt természetes. Nem sokára itt lesznek a többiek is. Ma húszan leszünk, tíz lány és tíz fiú. Meglátod olyat élsz át, amilyet még soha. Ebben nem kételkedtem, már a fogadtatás is mennyei volt, hát még a folytatás milyen lesz, de a gondolataimat megzavarta a csengõ.


Móni felvette a köntösét és elment ajtót nyitni. Nagyon sok hangot hallottam és pár perc múlva a hallban termett a többi, várt résztvevõ. Percnyi pontosan egyszerre érkeztek. Mindenki meztelenül jött be a hallba. A férfiak 25 és 40 év közöttiek, nagy és kis farkúak, soványak és kövérebbek, a lányok 18 és 35 év közöttiek, kis, közepes és nagy mellûek vegyesen, sovány és teltkarcsú, szõke, barna, vörös és fekete hajú, borotvált és dússzõrzetûek voltak. De mindenki csinos, ápolt és láthatóan a szexre éhesen érkezett. Mielõtt körbe leültek volna a fotelágyakra, odajöttek hozzám. A fiuk kezet fogtak, a lányok csókot nyomtak a számra és bemutatkoztak. Móni leheveredett a középen lévõ körágyra és köszöntött mindenkit. Ahogy törökülésbe felült, a nagy, kilógó csiklója még izgatóbb, még csodálatosabb volt. kissé szétnyílt a pinája és hívogatóan tátongott a farkak után. Legszívesebben felálltam és benyaltam volna neki.


Móni rögtön a lényegre tért, egy párt kijelölt, akiket szintén az ágyra hívott. A fiúnak úgy húsz centis farka volt, fekete hajú, a lány közepes, de kemény álló mellû, borotvált pinájú, vörös hajú volt. A fiút hanyatt fektette, majd kezével lehúzta a makkról a bõrt és elkezdte simogatni, amíg fel nem állt teljesen. A lányt is hanyatt fektette, lábait szétterpesztett, hogy minél jobban be lehessen látni a pinájába. Egyik kezével a fiú farkát a másik kezével a lány csiklóját izgatta. Közben magyarázott. Látjátok õk is a telefonban azt mondták, hogy gátlásosak és most milyen természetesen fekszenek elõttetek és engedik, hogy elõttetek elégítsem ki õket. Õk az igazi példa arra, hogy a gátlásokat egy perc alatt le lehet vetni, csak akarat kell hozzá. A meztelenség, a testetek és a szex nem szégyelni való dolog. Közben a srác a levegõbe lövellt, de rengeteget, mint aki évek óta nem elégült ki. A lány is vonaglott rendesen, majd hangos sivítással elélvezett. Jól lehetett látni, hogy teljesen nedves lett a puncija, és a csiklója keményen, piroslóan ágaskodott. Móni helyükre küldte õket és õ feküdt hanyatt és szétterpesztette a lábait és azt mondta:
- Nyugodtan nézegessétek, vizsgálgassátok a pinámat. Ha bárki ide akar jönni, megteheti, simogathatja, csókolgathatja, vagy akar a farkát belém rakhatja. Senki nem mert felállni és odamenni.
- Gyertek bátran, nem harapok, ne legyek ilyen szégyenlõsek. Itt mindent szabad.


Én erre felálltam és odamentem, de odajött egy fekete, kis mellû, dús szõrzetû nagyon szép lány is, lehetett úgy 30 éves. Négykézlábra helyezkedtem és elkezdtem nyalni a hatalmas csiklóját, melyre azonnal remegésbe ment át az egész teste. A lány csókolózni kezdett Monival, de pár perc múlva intett neki, hogy feküdjön alám és vegye a szájába a farkam. A lány alám feküdt és lassan érzékien elkezdte csókolgatni, már álló farkam, majd szájába vette és szopogatta egyre erõteljesebben. Móni vonaglott, én remegtem az élvezettõl. Egyszercsak Móni hatalmasat hörgött és éreztem, hogy nagyot élvezett, mire engem hanyatt fektetett és ráült álló dárdámra és elkezdett lovagolni rajta. A lány figyelt minket.


Körbe néztem és láttam, hogy páran csókolóznak és a mellettük ülõt simogatják, voltak olyanok, akik a saját farkát, vagy a saját pinájukat masszírozták, de közben mindenki minket figyelt, mely izgatóan hatott rám, hogy ennyire néznek. A lány elkezdte a farkamat és Móni pináját felváltva nyalogatni, miközben a pina járt a farkamon. Egyik pillanatban hatalmasat lövelltem Moniba, amire õ megremegett és újra elélvezett. Felállt és a lányra parancsolt, hogy nyalja ki a pinájából a gecit és a farkamból is szívjon ki minden bennmaradt cseppet. A lány engedelmesen teljesítette, mely szemmel láthatóan újdonság volt neki, de nem ellenkezett, kipróbálta és láthatóan élvezte.

Miután a lány végzett, felálltunk és helyünkre mentünk. Móni azt javasolta, hogy a fiúk álljanak fel egymás mellé, a lányok pedig egymás mellé feküdjenek, szétnyitott lábakkal és mindenki saját magát élveztesse és, ha a fiúk élveznek, a kiömlõ geci sugarat a lányokra permetezzék. Mindenki tette, amit Móni kért, és elkezdõdött a csoportos önkielégítés. Hangos lihegés, a farkak, bõrének és a kezeknek cuppogása töltötte be a teret. Kis idõ múlva egymás után lövelltünk a lányokra, ki sokat, ki kevesebbet, ki eltalálva a lányt, ki csak a földet. Az ágy, a föld, a lányok tiszta gecisek lettek. A lányok egyre hevesebben izgatták saját csiklójukat, vagy ujjukat egyre gyorsabban húzták ki-be a lukúkban, majd õk is hangos kiabálással egymás után élveztek el. A teremben a gecik szaga érzõdött erõteljesen.

Felálltunk és mindenki egyszerre ugrott be az úszómedencébe. Nagyot úszkáltunk, fröcsköltük egymást. Móni közben töltött mindenkinek egy kis itókát, melyet a medencébe szervírozott. Nem tudom, hogy mi volt, de erõs és bódító ital volt. Kijöttünk a medencébõl és együtt átmentünk a szaunába. Nekem a szaunától és a víztõl mindig feláll a farkam. Többen is kérdezték, hogy most mitõl áll nekem. Elmeséltem, hogy mi hat rám ilyen hatással. Nehezen hitték el, mert nekik még így sohasem állt fel. Az egyik szõke, kis mellû, borotvált lány odajött és bevette a szájába a farkam és elkezdte szopni, de nagyon vadul, mint aki soha nem kapott még faszt, vagy nagyon régen. A többiek odaadóan figyeltek minket. Éreztem, hogy a lány tényleg régen lehetett férfival, pedig nagyon szép és kívánatos teremtés. Egyik kezével erõsen markolta a zacskómat, míg a másikkal a lábaim között hátranyúlt és a fenekem masszírozta és néha benyúlt a fenekem likába, mely kissé bizarr, de kellemesen, kéjes érzetet okozott. Idõnként erõsen a fogaival megharapta a makkomat, mint rájöttem, ezzel azt akarta elérni, mely sikerült is neki, hogy ne élvezzek el gyorsan. Ez fájdalmas, de orgazmus idõ növelõnek bizonyult. Nagyon sokáig játszott velem, majd teljes erejével a geci a szájába ömlött, melyet észnékül nyelt és közben erõsen szívta a farkam, hogy az utolsó csepp se vesszen kárba.

A társaság többi tagja is hasonlóan cselekedett és a szaunában is kialakult egy erotikus játék. Mindenkirõl a nagy melegtõl ömlött az izzadság, de a kielégülésig kitartott mindenki. Megint beugrottunk úszni egy nagyot, mely teljesen felfrissítet minket. Móni megint átvette az irányítást és azt kérte, hogy üljük körbe a nappali közepén álló nagy, kerek ágyat, mert kezdetét veszi az igazi szeánsz. Mindenki gyorsan az ágy köré ült. Móni bevezetett két fiút és három lányt. Mindegyik nagyon csinos volt, de teljesen felöltözve voltak. Odaültettek õket közénk. Az egyik lány mellém került. Móni elmagyarázta, hogy mindegyikük szûz még és nagyon gátlásosan szégyenlõs. Most a szeánsz során õk is levetik gátlásaikat és aktív tagjai lesznek a társaságunknak. Leoltotta a villanyokat, csak két nagyon sejtelmesen világító piros lámpát hagyott égve, majd törökülésben leült az ágy közepére. Pont felém nézett szétnyílt pinája, mely azonnal felhergelte a farkam, de uralkodni kellett magamon. Kérte, hogy mi is törökülésbe üljünk, és csukjuk le a szemeinket.
- Most mindenki lecsukja a szemét és egy álombeli utazásra gondoljon. Tengerpartra megyünk. A buszban, ahogy dél felé haladunk egyre melegebb lesz. Egyre jobban érezzük a meleget, egyre jobban izzadni kezdünk. Akin ruha van, egyesével vetkõzni kezd a meleg hatására......

Közben félig kinyitottam a szeme és láttam, hogy Móni és a többiek, mély lecsukott szemmel élik át ezt a hipnózis szerû játékot. Az újonnan érkezettek, csukott szemmel, elkezdtek levetkõzni, a mellettem ülõ is.
- Egyre jobban érezzük a meleget, már a bõrünkbõl is kibújnánk, olyan meleg van. Már a meztelenségünk sem hûsít minket. De most megérkeztünk a tengerpartra. A víz üde lehelete mindegyikünkbe szexuális éhséget varázsol. Érezzük, ahogy csiklandozni kezd a pinánk és farok után kívánkozik, a fiúknak fickándozni kezd a farka, egyre jobban vérrel kezd telítõdni és nagyon pinára vágyik. Lassan a kezünk a mellettünk lévõre kezd siklani... Megint körbe néztem, láttam, ahogy Móni a saját pinájába nyúl és elkezdi magát izgatni. A keze a szép nagy csiklóján le-fel járt.


c Lassan ujjai végével vizsgálgatta, körbejárta, majd óvatosan a teljes kezét rátette és simogatta, ízlelgette. Én is a combját, majd a dús szõrzetét kezdtem el simogatni, melyre rándult egyet, elhúzódott volna, de jól esett neki és hagyta tovább. Lassan és óvatosan a szétnyílt pinájába nyúltam ujjaimmal és a kisajkait és a csiklóját kezdtem el simogatni, melyre egyre erõsebben elkezdett remegni és nyögdécselni, sóhajtozni. Közben a farkam egyre erõsebben markolni kezdte, és ösztönösen le-fel húzogatta a makkomról a bõrt. Oldalamra feküdtem, hogy jobban lássam, szép és kívánatos pináját, hogy lássam milyen szépen telik meg vérrel a dús és vastag csiklója. Egyszercsak hangos visítással elélvezett. Mire én felálltam és a nyitott szájába helyeztem a makkom, melyet elõször nyelvével kilökött, majd újabb próbálkozásomra befogadott.


Elkezdte szívni és nyelvével ízlelgetni. Nagyon óvatos volt, de érezni lehetett, hogy a szája is szûz még. De ösztönei hatására nagyon jól csinálta, mikor azt éreztem, hogy elsülnék, kivettem a szájából és hanyatt feküdtem és magamra húztam és lassan behelyeztem a likába a farkam, de nagyon óvatosan, hogy neki ne fájjon, toltam befelé, mely egyszerû volt, mivel teljesen nedves volt a pinája. Egyszercsak éreztem, hogy átszakítottam a szûz hártyáját, mellyel egyidõben éreztem, hogy egy kévés, meleg vér csordogálni kezdett a farkamra és ekkor sikított egyet halkan. De egyre erõsebben ült rá a farkamra, élvezte a benne lévõ húsdarabot, mely teljesen újdonság volt neki, de kellemesen kéjes érzetet okozott nála. Egyre erõsebb lökésekkel dugtunk, és egyszerre együtt élveztünk egy nagyot. Õ is kinyitotta a szemét, és csókolózni kezdtünk, de a farkam még nem lankadt le és õ ezt érezve, még mozgott közben rajta, folytattuk a szeretkezést. Egy ujabb hosszabb menet következett és közben hosszan csókolóztunk, élveztük egymást. Láttam rajta, hogy nagyon boldog és örül ennek a helyzetnek. Legszí vesebben örökre így maradna és nem szállna le a farkamról. Jó egy órát szeretkeztünk, miközben éreztem, hogy a lány háromszor is elélvezett, majd mikor a gecim a puncijába ömlött, õis hangos kiabálással elélvezett negyedszer.


Móni közben beszélt és beszélt, önkielégítést végzett, körben mindenki, még az újak is szeretkeztek, szoptak, nyaltak. A kielégülést követõen mindenki felnézett és az újak között nagy csodálkozó arcokat láttam, hogy õk meztelenül és a tömeggel együtt õk is szeretkeztek? Nem akartak hinni a szemüknek és a csöpögõ farkuknak, vagy nedves pinájuknak, melyek kielégülést is átéltek. Móni nem elégítette ki még magát, elõvett egy mûfaszt és hevesen tologatta magába, mi körbe álltuk és élvezettel figyeltük.

A mellettem lévõ lány a farkam masszírozta, mint aki egész este csak dugna és dugna. Móni izgatóan csinálta, majd egyszercsak hangos lihegéssel elélvezett. Felnézett és csodálkozva vette észre, hogy mindenki öt nézte. Szétterült a hatalmas körágyon és intett mindenkinek, hogy feküdjenek mellé. Mellé feküdtünk és a mennyezeti tükörbõl figyeltük a sok szép meztelen, kielégüléstõl fáradt testet. Sokáig pihengettünk így, de a mellettem lévõ lány nem hagyta a farkam és csak simogatta tovább. Nekem nagyon jól esett. Majd egyszercsak Móni javaslatára beugráltunk a medencébe és úsztunk egy nagyot. Felfrissülve körbeültük Mónit.
- Látjátok a gátlásokat és szemérmet milyen gyorsan levetettétek és eddig is mit hagytatok ki, azzal az álprûdségetekkel. Megbántátok ?
- Nem! -felelték egyszerre kórusban.
- Most mindenki öltözzön fel és menjetek haza. Holnapután ugyanabban az idõben várlak titeket.


Mindenki felöltözött és hazafelé vette az irányt, de gondolatban még az esti orgazmusok, élvezetek élték át még egyszer. Én minden lány nevét és telefonszámát felírtam, megjelölve azokat, akikkel együtt voltam. Így telt el az elsõ szex szeánsz, melyen én is részt vettem. Azt hiszem minden estéjükre elmegyek és aktívan részt veszek majd, mely ekkora élményéket ad nekem és megszûntek ott azonnal a gátlásaim a farkam kicsi és vékony méretei miatt, nem beszélve arról, hogy a sok nõ kielégítése, még egy nagy adag önbizalmat és büszkeséget is adott. Aki nem hiszi, járjon utána, próbálja ki és menjen el a szex szeánsz bulijaira, biztosan nem fogja megbánni. A gátlások és szégyenérzetek ott biztosan feloldódnak, megszûnnek és a többiekkel együtt, felszabadultan hodolhat, az eddig rejtett, a testébe folytott szexuális élvezetnek, melyek eddig a gátlásoktól csak az álmaiban és képzeletében jelent csak meg és most felszabadulhat és élhet a testi örömöknek.

Meglátja mindenki, aki elmegy, hogy egy ilyen szex szeánsz után, milyen boldog, milyen életvidám és boldog ember lesz.


This page:

Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top