peperonity.com
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Forgot login details?

For free!
Get started!

-=RECORDURI RAPID=- | klauserapid


-=RECORDURI RAPID=-
1. Este singura echipa din Romania care a cucerit sase Cupe ale Romaniei consecutive (intre 1937 si 1942).

2. Este prima echipa romaneasca ajunsa intr-o finala europeana , Cupa Europei Centrale (in 1940).

3. Este prima echipa care a avut galerie , fanii giulesteni umpland tribunele Stadionului National , chiar si cand Rapid juca in Divizia B.

4. Singura echipa de fotbal din lume al carei portar a fost prins in ofsaid (este vorba de un adevarat simbol al giulestenilor , Rica Raducanu).

5. Este echipa cu cele mai multe participari in Divizia A.

6. Singura galerie care avea curaj sa se duca pe stadioanele rivalelor din Bucuresti , reciproca fiind valabila doar ceva vreme dupa Decembrie '89.

7. Este echipa ai carei suporteri patimasi isi alergau idolii pe calea ferata din apropiere dupa o serie de meciuri care ii dezamagise.

8. Rapid este prima echipa din tara care a avut prima liga a suporterilor infiintata in 1990.

9. Rapid se poate mandri cu un suporter care s-a nascut inaintea infiintarii clubului (este vorba de Niculae Dumitrescu ,nascut la data de 1 martie 1904)

10. Este prima si singura grupare din Romania care si-a adus alaturi suporterii de elita ,in 2001 infiintandu-se Clubul-Aristocratic RAPID.

11. Singura echipa ai carei suporteri s-au intors pe jos din localitatea Prahoveana dupa ce Rapid castigase primul titlu din istoria clubului (in 1967).

12. Cele mai multe carti dedicate unei echipe de fotbal din Romania ( O galerie nebuna ,nebuna ,nebuna... de Ilie Dobre , Rapid - iubire fara sfarsit de M. Barbulescu , Finala se joaca azi de Ioan Chirila , Glasul rotilor de tren de Ioan Chirila , etc...)


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.