peperonity Mobile Community
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
New to peperonity.com?
Your username allows you to login later. Please choose a name with 3-20 alphabetic characters or digits (no special characters).

IMPORTANT: Choose your name WISELY as you cannot change it later on! This is due to the fact that we will submit your pages to major search engines so that they can be found properly. 
Please enter your own and correct e-mail address and be sure to spell it correctly. The e-mail adress will not be shown to any other user. 
This password protects your account. To avoid typos it must be entered twice. Please enter 5-20 alphabetic characters or digits (no special characters). Choose a password that is not easy to guess! Never disclose your password to anyone. 
This password protects your account. To avoid typos it must be entered twice. Please enter 5-20 alphabetic characters or digits (no special characters). Choose a password that is not easy to guess! Never disclose your password to anyone. 
Stay logged in
Enter your username and password to log in. Forgot login details?

Username 
CAUTION: Do not disclose your password to anybody! Only enter it at the official login of peperonity.com. We will never ask for your password in a message! 
Login
Stay logged in

Share photos, videos & audio files
Create your own WAP site for free
Get a blog
Invite your friends and meet people from all over the world
All this from your mobile phone!
For free!
Get started!

You can easily invite all your friends to peperonity.com. When you log in or register with us, you can tell your friends about exciting content on peperonity.com! The messaging costs are on us.
Meet our team member Marzus and learn how to create your own mobile site!

Sa mamom u autu | sex-024.rsSa mamom u autu
Od kad znam za sex drkam na mamu.Od 14 mi je to postalo opsesija.Poceo sam da je gledam kroz kljucaonicu,svrsavam u njenje gacice oblacim tange.Jednog dana ja i mama smo bili u selo na slavu malo smo popili i u 2sata krenuli kuci na putu ka kuci pukla mi je guma nisam imao rezernu a i signala na mobitel.Ja i mama smo se dogovorili da odspavamo u autu pa ujutru da potrazimo pomoc.Malo je bilo tesno jer je auto bio niva.Mama je legla pozadi a ja sam sedeo na sediste.
Mama je polako pocela da spava a ja sam naravno smisljao kako da je pojebem.Okrenuo sam se ja njoj i video da joj se suknja zadigla.Tada sam rekao sad il nikad i skinuo pantalone i maicu polako presao pozadi opkoracio je i polako joj skidao suknju.Kad sam skinuo malo sam uvio tange i morao sam brzo da je podignem i ubodem jer nisam znao kako ce reagovati.Uhvatio sam je za bokove brzo podigao i poceo da je jebem ona se probudila i pocela da vice sta to radis jesi normalan ja sam nastavio pokusala je da se makne ja sam je uhvatio za glavu i vratio dole.
Jebao sam je tako ona se vise nije opirala uzivala je skinula se gola i sada je ona mene jahala.Bio sam pri kraju i pokusao da je maknem ona je nastavila i rekla napuni me nek zatrudnim.Svrsio sam u nju.Posle mi je pusila karao sam je u bulju.Sutra smo nasli gumu i vratili se kuci.Naravno da sam je posle jebao svaki dan.Preselili smo se u Rim i imamo malu devojcicu.


This page:

Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top