peperonity.com
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Forgot login details?

For free!
Get started!

§HANG TARU§BAWA GAPURA RAKςA ςUNDA NATHA | a.rakca.wibawa.cunda


§HANG TARU§BAWA GAPURA RAKςA ςUNDA NATHA
111111
foto - Newest pictures
`°(¯`°•.♦.•°´¯)°´
(¯`v´¯)
`*.¸.*´
.•°°°•.
° ω ε г ς ο м ε ° ¯
¯ °*fяıεияš*° ¯
°°°°°°°°:|í♥ì|:°°°°°°°°
·´l♥l`·
l♥l
|||llllll|||
)♥(
(¯°•.`°°(¯`°`•.•´°¯)°°`.•°´¯)

«««««®W©»»»»»

WILUJENG TEPANG ... di dieu urang guar ngeunaan sunda deung naon wae nu aya patalina ,,, simkuring kacida sono ka kajayaan sunda bihari ,,, sugan ku di guar d cukcruk laratanna wiasa deui nanjeur mangsa kiwari ,,, lain dina harti hiji nagri, anamung dina harti ngaronjatna budhaya deung kahirupan kahuripan ki sunda ngarojong NKRI.... 11 SASIH 11 WARSIH 11 M ,,, PANANGGALAN 1 BULAN CAANG MALEM SAPTU WAGE 16 12 1932 CHAKA... baktos ais pangampih,,, KI SUNDA
♥•*´¨`*`·.¸(¯`v´¯)¸.·´*´¨`*•♥
♥•*´¨`*`·.¸.·´*´¨`*•♥


This page:




Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.