peperonity Mobile Community
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

§HANG TARU§BAWA GAPURA RAKςA ςUNDA NATHA | a.rakca.wibawa.cunda


§HANG TARU§BAWA GAPURA RAKςA ςUNDA NATHA
111111
foto - Newest pictures
`°(¯`°•.♦.•°´¯)°´
(¯`v´¯)
`*.¸.*´
.•°°°•.
° ω ε г ς ο м ε ° ¯
¯ °*fяıεияš*° ¯
°°°°°°°°:|í♥ì|:°°°°°°°°
·´l♥l`·
l♥l
|||llllll|||
)♥(
(¯°•.`°°(¯`°`•.•´°¯)°°`.•°´¯)

«««««®W©»»»»»

WILUJENG TEPANG ... di dieu urang guar ngeunaan sunda deung naon wae nu aya patalina ,,, simkuring kacida sono ka kajayaan sunda bihari ,,, sugan ku di guar d cukcruk laratanna wiasa deui nanjeur mangsa kiwari ,,, lain dina harti hiji nagri, anamung dina harti ngaronjatna budhaya deung kahirupan kahuripan ki sunda ngarojong NKRI.... 11 SASIH 11 WARSIH 11 M ,,, PANANGGALAN 1 BULAN CAANG MALEM SAPTU WAGE 16 12 1932 CHAKA... baktos ais pangampih,,, KI SUNDA
♥•*´¨`*`·.¸(¯`v´¯)¸.·´*´¨`*•♥
♥•*´¨`*`·.¸.·´*´¨`*•♥


This page:




Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top