peperonity Mobile Community
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

paribahasa sunda | cepbelehem



paribahasa sunda
1. Kacai jadi saleuwi , ka darat jadi salogak
2. Kawas endog beubeureumna
3. Ngarep2 kalangkang heulang
4. Halodo sataun lantis ku hujan sapoe
5. hampang birit
6. Hampang leungeun
7. Gurat batu
8. Adat kakurung ku iga
9. Tamiang meulit kana bitis
10. Kawas kuda leupas ti gedogan
11. gede hulu


This page:





Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top