peperonity Mobile Community
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
New to peperonity.com?
Your username allows you to login later. Please choose a name with 3-20 alphabetic characters or digits (no special characters).

IMPORTANT: Choose your name WISELY as you cannot change it later on! This is due to the fact that we will submit your pages to major search engines so that they can be found properly. 
Please enter your own and correct e-mail address and be sure to spell it correctly. The e-mail adress will not be shown to any other user. 
This password protects your account. To avoid typos it must be entered twice. Please enter 5-20 alphabetic characters or digits (no special characters). Choose a password that is not easy to guess! Never disclose your password to anyone. 
This password protects your account. To avoid typos it must be entered twice. Please enter 5-20 alphabetic characters or digits (no special characters). Choose a password that is not easy to guess! Never disclose your password to anyone. 
Stay logged in
Enter your username and password to log in. Forgot login details?

Username 
CAUTION: Do not disclose your password to anybody! Only enter it at the official login of peperonity.com. We will never ask for your password in a message! 
Login
Stay logged in

Share photos, videos & audio files
Create your own WAP site for free
Get a blog
Invite your friends and meet people from all over the world
All this from your mobile phone!
For free!
Get started!

You can easily invite all your friends to peperonity.com. When you log in or register with us, you can tell your friends about exciting content on peperonity.com! The messaging costs are on us.
Meet our team member Marzus and learn how to create your own mobile site!

16 éves lány maszti gruppenben | xxxsztori16 éves lány maszti gruppenben
16 éves lány maszti gruppenben


Egy szombatin napon történt. 16 éves voltam, és még szûz. Egy teljesen átlagos lánybulinak indult. Mivel öten vagyunk legjobb barátnõk, csak öten voltunk.
Elõször csak beszélgettünk mindenféle átlagos témáról: osztályról, filmekrõl, pasikról. Az egyik barátnõm táskájából elõkerült sör, meg konyak. Beszélgetés közben iszogattunk. A barátnõmnek, akinél volt a buli van egy bátyja. Felmentünk a gépére és belenéztünk a privát könyvtárába, ahol egy csomó pornó kazira bukkantunk. Csak kíváncsiságból belenéztünk. Az elején egy olyan nõ volt, akit a barátja épp ujjazott. Végig néztük a filmet aztán természetesen mindent kitárgyaltunk. Én elõjöttem azzal, hogy barátom és én kipróbálták ezt a fajta örömszerzési formát, és a barátom megujjazott. De neki nem sikerült eljutnom a csúcsra. Az egyik barátnõm meg teljesen átélve megkérdezte, hogy hogy csináltuk és kérte, hogy pontosan meséljek el mindent.

Egymást követték a mondatok, és egyszer csak megsimogatta a lágyékom. Nagyon meglepõdtem, de jó érzés volt. A többi barátnõm, bekapcsolódva a témába levették a pólójukat. Nem tudom hogy történt, de teljesen felizgultam a barátnõim meztelen látványára. Én is levetkõztem én is. Nagyon természetesnek tûnt az egész. Aztán már nem csak simogattuk egymást. Az egyik barátnõm elkezdett ujjazni. Nagyon jól esett. És most sikerült elélveznem. Lehet, hogy csak a pia segített rá, de nagyon élveztem a helyzetet. Gondoltam, hogy beleviszek egy kis újat is a dologba és kinyaltam egy másik barátnõm. Nagyon tetszett neki az, amit csinálok.
Teljesen belefeledkeztünk, amikor egyszer csak megzörrent a kulcs a zárban. A barátnõm szülei jöttek meg. Gyorsan beszaladtunk a barátnõm szobájába és felöltöztünk. Zavartan, de bûntudat nélkül mentünk haza.

Másnap felhívott a barátnõm, hogy felejtsük el az egészet, mert õ nem leszbi és a bátyja megtalálta gépben felejtett pornófilmet, meg valakinek a melltartóját a szobájában és lebuktunk. De õ nem akar botrányt. Meg csak amiatt volt az egész, mert részeg volt. És bûntudata van az egész miatt. Nem tudtam erre mást mondani, mint hogy jó. Pedig én élveztem és tudom, hogy õ is. Pedig én sem vagyok leszbi. Legalábbis remélem…


This page:

Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top