peperonity.com
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Forgot login details?

For free!
Get started!

A húgom bozontos puncija | xxxsztori


A húgom bozontos puncija
A húgom bozontos puncija


Ez a sztori még tavaly nyáron történt. 19 éves fiú vagyok, van egy 16 éves húgom. Szeretjük egymást, mint testvér természetesen, mindent megbeszélünk. Neeeeem ez nem olyan sztori lesz hogy megdugtam a húgomat meg, hogy leszopott, ezeket nem igen hiszem el, ez azokhoz képest lájtosabb. Egyik du. 1edül voltunk otthon, mert a szülõk kimentek a telekre. Húgom napozott én tv- ztem. Aztán feljött hozzám 1 kicsit beszélgetni. bikini volt rajta, rajtam meg fürdõgatya. Beszélgettünk...1x szóba kerültek a ruhák, mondta, hogy megmutatja az új 2 részes topot, amiben tornázni fog majd itthon. 1 perc múlva visszajött az új tornázós cuccban.
- Klassz. - mondtam, és milyen új cuccaid vannak még?
- Bugyi meg farmer, azt is tegnap vettem.
Megkérdezte, hogy megmutassa-e, mondtam hogy csak a bugyit, a farmert már láttam. Felvette a bugyit, a top felsõ maradt rajta. Bementem a szobájába.
- Klassz ez a bugyi, hogy ilyen csipkés a széle. - mondtam.
- Van még másfajta is.- mondta és hátat fordított nekem, majd felvett egy másikat. Ez kisebb volt és a széle átlátszó, látszódott a punciszõre.

Húgomnak egyébként elég szõrös a puncija, ezt már megállapítottam régebben. Nem borotválja csak nyáron a bikinivonalat, ha strandra megyünk. Én meg kezdtem felizgulni, hogy mindjárt meglátom a punciszõrét. Ezen felbuzdulva, mondtam neki, vegye fel a legkisebb bugyit. Hátat fordított és felvette. Sima egyszerû világos színû, de tényleg keveset takart és jó sok szõr kilátszott. Most egyáltalán nem volt borotválva a bikinivonalnál sem, tényleg jó szõrös volt neki. Én meg már nem bírtam tovább, és mondtam neki:
- Látom hogy ott neked ott jó szõrös.
- Most nem borotváltam még.- mondta szégyenlõsem.
- Nem baj, nekem tetszik, ha valakinek ott jó szõrös. - mondtam, de ekkor már teljesen állt a farkam, csak nem látszott mert úgy ültem féloldalt. Aztán mikor kicsit elmozdultam, csak meglátta és meg is jegyezte:
- Neked áll a fütyid?
- Igen, mert tetszik hogy szõrös a puncid.- mondtam
- Olyan kíváncsi lennék rá, mutasd meg.- mondtam, pedig erre már azt gondoltam, hogy azt fogja válaszolni, hogy hülye vagyok, hagyjam békén. De nem.

Elhúzta a bugyiját oldalt, akkor láttam meg igazából milyen bozontos neki, a combja belsõ oldala is szõrös volt 1 picit. Nekem már annyira állt a farkam hogy majdnem kiugrott a gatyából. Aztán odajött és gatyán keresztül megtapogatta. Én meg lehúztam a gatyámat, hogy kibukkanjon a farkam.
- Ide nézz, - mondtam, fogd meg milyen kemény.

Két ujjával megfogta, tapogatta. Aztán kértem, hogy vesse le a bugyiját. Levetette, és én is felálltam, levettem teljesen a gatyámat. Akkor láttam, hogy milyen bozontos ott neki.
- Hû neked aztán jó szõrös ott. – mondtam, és már elkezdtem verni a farkam, de annyira fel voltam izgulva, hogy néhány húzás után elsültem.
- Hadd nézzem meg jobban a puncidat, meg a cicidet is! - kértem, ekkor õ leült velem szembe és szétette a lábát, majd levette a topot, ami még rajta volt. Most már meztelenül ültünk egymás elõtt, újból felállt a farkam. Kis melle volt, kicsit megfogtam, aztán kicsit simogattam a punciján a szõrt, hát volt ott majdnem annyi szõr, mint nekem. Aztán közelebb jött és elkezdte húzogatni a farkam, de csak úgy 2 ujjal.

Aztán úgy éreztem, megint elsülök, én vettem a kezembe, mondtam neki, tegye szét a lábát, hagy lássam a punciját. Szétette én meg jó ráélveztem a szõnyegre. Aztán felöltöztünk és õ ment tovább napozni én meg tv- t nézni. Azóta nem történt semmi, de sokszor gondolok erre és olyankor mindig magamhoz nyúlok, ha egyedül vagyok otthon. Õ meg ritkán van otthon, mert koleszos lett, 2 hetenként jár haza. De ha bugyiba v. fürdõruhába van otthon, mindig jól megfigyelem, hogy látszik e a szõre, azóta sem borotválja. Nekem meg van barátnõm azóta, aki borotválja fazonra, de az is tetszik, nem vagyok én annyira aberrált.


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top